2777
2789

سلام دوستای گلم ....من شدیدا به دعاتون نیازمندم 

متاسفانه دکترها برا من مشکوک به بیماری اسمشو نبر شدن و....این روزها سخت درگیر ماموگرافی و سونو و آزمایشگاه و ....هستم از همتون التماس دعا دارم .... 

ممنونم آخه خیلی پیام بود اصلا پیام شما و بقیه دوستان را نتونستم پیدا کنم چون من بخونم لایک میکنم یا ...

هروقت دیدی نمیتونی پیدا کنی ...تاپیک خودم رو بخون ...اکثرا هرچی اینجا بذارم واسه اونجا هم کپی میکنم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاام ❤

اومدم گزارش ماهانمو بدم و برم🙋‍♀️

این ماه خرید ۳۱ گرم طلا شکسته

از میلی گلد هم طلا خریدم و فروختم ، طلاهایی که تو کانال ۳۳۰۰ خریدم یه مقداریش به عنوان سیو سود تو کانال ۳۶۰۰ فروختم که فک کنم حدود ۲ تومنی سود کردم ، بعدش دوباره پایین اومدم خریدم ، طلاهام ۱۲ گرم شده بود که امروز درخواست دوتا شمش ۵ گرمی طلا دادم که کارمزدش ۳ درصد هست و حضوری باید تحویل بگیرم

یه مقدار هم عیار تو طلای بالا فروختم و تو پایین تر خریدم ، کلا ۶ تومن عیار دارم

هم چنان هم در حال جمع کردن امتیاز در ویپاد هستم آخر این ماه آخرین قسطم هست ، ولی فعلا حدود ۱۲۰۰۰ سکه دارم که میزارم ۴۵۰۰۰ شد وام میگیرم

تو طرح مهربانی بانک ملی هم دارم امتیاز جمع میکنم

در راستای تغذیه سالم تر سرخ کن فیلیپس خریدم که قیمتش ۷ م بود در اسنپ ، از همسرم پولش گرفتم ولی اعتبار قسطی هم داشتم ۲.۵ ش قسطی شد

باشگاه هم ثبت نام کردم که بعد سرکارم ۳ روز در هفته رو میدم ، درسته ۸ صبح میرم نزدیک ۹ خونه هستم ولی خیلی راضیم که ثبت نام کردم❤

خانوما اکثرتون با اخلاقیات من در مورد خوردن و خوراکی آشنا هستید😁 من و همسرم جفتمون خیلی خوش خوراکیم ...

خیلی نکات خوبی گفتی یاسی جان. دقیقا منم هدفم از ورزش و سالم خوری ثابت نگه داشتن وزنمه چون تقریبا روی وزن نرمال هستم. کاری که من انجام میدم خوردن میان وعده است، هر سه میان وعده رو من و همسرم توی برنامه غذاییمون داریم و بهش عادت کردیم اما همش تقریبا مواد غذایی سالم مثل میوه و مغزیجات و خشکبار هستن، البته من خودم به شیرینی و کیک و بیسکوییت هم علاقه دارم اونارم طول روز میخورم ولی به اندازه..

اما هیچ وقت نصفه شب چیزی نمیخورم  حتی اگه خیلی گرسنه باشم چون اگه چند بار انجام بدی دیگه بدنت عادت میکنه به این کار و اون زمان رو هم جزو تایم غذا رسانی حساب میکنه، 

حالا خودت کادر درمان هستی این چیزها رو خوب میدونی، فقط محض یادآوری خواستم بگم برای وزن کم کردن یه دوره کالری شماری رو امتحان کن من که قبلا انجام دادم نتیجه خوبی ازش گرفتم.

من جایی برم غذاکم باشه میخورم تاتموم بشه آخه یباریه جادعوت بودیم خانم خونه خیلی حسیس بودغذاکم درست ک ...

چون کمه کسی روش نمیشه راحت بخوره میمونه فکر میکنن زیاد بوده   

من جایی برم غذاکم باشه میخورم تاتموم بشه آخه یباریه جادعوت بودیم خانم خونه خیلی حسیس بودغذاکم درست ک ...

همسر منم ی عادت بدی که داشت خونه مادرش بدون دعوت می‌رفت بماند چقدر بحث میکردیم که ی زنگ بزن بگو ما می‌آییم اما(الآنم کم و بیش اینطوری ولی میگم زنگ نزنی نمیام😐😁) 

میرفتیم می‌گفت خوب زنگ بزنید با اینکه غذا زیاد درست می‌کردند (با اینم که این حرف میزد همسرم اصلا مهم نبود براش🤧 می‌گفت آدم خونه پدر و مادرش که دعوت نمی‌خواد) 

شب که غذا را می‌آورد من اینقدر کم می‌کشیدم در حد ی بچه 

سفره که میخواست جمع بشه دو الی سه نفر دیگه که هم بودند. سیر می‌شدند 

بعدشم می‌گفت ببین چقدر اضافه اومد😂😂 

خدا رو شکر اون روزا تمام شد (الآنم دعوت نمیکنه هیچ وقت 

ولی ماهی یکبار، دو ماه یکبار میریم)

ولی بعضی از آقایون خانومشونا درک نمی‌کنند. من انگار زهر مار از گلوم می‌رفت پایین 

شایدم اون روزها شرایط اقتصادیم مناسب نبود و همسرم می‌گفت ی شامم ی شام 

ولی دیگه درس عبرت شد 

قبل از اومدن همسرم غذا را آماده میکردم هر چند کم ، هر چند بدون گوشت 

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من اینایی که گفتی دلیلی نمیشه که تو مدیریت نکنی وقتی تو میگی هیچی بنامم ...

عزیزم میدونی کلا ماهیانه هیچی بهم نمیده ازاول زندگی من هرچقد ازش بخوام میده بگم هزارتومن بده همونوومیده بگم یه میلیون بده همونوومیده نه کمترنه بیشتر . منم خرج میکنم برای خودم اما خب خرج اون بیشتره البته من یکی دوتاخرج تراشیدم بیشتر از۲۰۰میلیون هزینه دندونام شد که خودشم میگه هزینه چندسال خرید لباسه     مشکل اصلی من اینه که کلا خریدای خونه باهمسرمه اینجوری که پول دست منه و هی چیزی بخره  براش واریز میکنم یاباهم میریم خرید . اصلا اینطورنیس که من خودم خریدکنم فکرمیکنم اینطوری هیچوقت نمیتونم مدیریت کنم . البته مامانم میگه نمیخوادخرج خونه بگیری دستت حساب کتاب کنی قناعت کنی وقتی دارین خرج کن به کم خرج کردن عادت نده خودتو . البته من برای ارایشگاه ۳۰۰لازم داشته باشم میگم ۵۰۰شده اینطوری ریز ریز  مخفیانه پس اندازمیکنم برای خودم . امیدوارم بتونم یماه مدیریت کنم ببینم چطورمیشه . اینماه که خرجمون خیلی بالاست پسرم لوازم مدرسه میخوادکوچیکه شهریه مهد میخواد گوشت  و مرغ و آجیل و برنج  بایدبگیریم . اینماه صدامو درنمیارم ازماه بعدکه همه چی توخونه تکمیل بود ده تومن میگیرم 

عزیزم خودش میگه هزینه های خودم رو خودم میدم این ۱۰ تومن فقط برای خودم ودوتابچه هام و خرج خونه .مثلا ...

بنظرمن شماخرجی رو فعلا نگیر دستت یه دفتر بردار ریز بهریز باجزییات ۳ماه کامل بنویس تا بفهمی کدوما الکی بود بعدش خواسته ها نیازهاتو بیار روکاغذ ببین چقدر هزینه داره دوس داری چقدر درسال پسانداز کنی تقسیم بر۱۲ کن ماهانه ازهمسرت بگیر اونارو باکسبنذی کن خرج کن

ببین منم قراره این ماه خرجمون با من باشه ولی من بهش گفتم ده کمه دوازده بده. دو نفر هم هستیم. شرایط خ ...

بیشترنمیده میگه همینم زیاده اماخودشم میبینه دوهفته نشده ۱۰تومن یابیشتر خرج میشه میره ‌.

خیلی دوست دارم بتونم مدیریت کنم یه مقدار مخفی یه مقدارم اشکار پس اندازکنم بعدچندماه پس اندازم به چشمش بیاد . 

بنظرمن شماخرجی رو فعلا نگیر دستت یه دفتر بردار ریز بهریز باجزییات ۳ماه کامل بنویس تا بفهمی کدوما الک ...

هرچیزی که خرج کردیم روبنویسم؟ من چون همیشه عادت داشتم بی برنامه خرید کنم الان نمیتونم مدیریت کنم چون باید وایسم یه مقدارپول نگهدارم تابتونم یه مانتوبخرم یالباس بخرم درصورتیکه که اگه خرجی بامن نباشه هروقت بخوام کارت شوهرمو برمیدارم و یاباخودش میریم خرید . البته شمادرست میگی خیلی وقتا خیلی چیزا اصلا  لازم نبوده و هزینه بیخودی میدیم بعدش میگم حالا اینوچراخریدم ، برای مثال میرم پلاسکو یه سبدبخرم مغازه رو  دورمیزنم و کلی چیزبرمیدارم از صافی بگیر تاچاه بست و مگنت وچیزایی که خوشم میاد حالا جدا ازهزینش میام خونه اونارو میگم کجاجابدم درکل خیلی بی برنامه رفتارمیکنم . باید خودمو کنترل کنم 

2810