2777
2789
@masumehjoon سلام معصومه جان خوبی یه سوال داشتم ازتعزیزم شما که کارت های همسرت دستته، پول برای توی ...

سلام عزیزم ❤️ خوبم شکر فدات شم 

من به همسرم ده درصد میدم ....فقط و فقط برای بنزین 

و اکه خواست تو دستش یه چیزی خودش بگیره 👌 با اون پول میده ..ناهار هم از خونه میدم ....لباس و خرج ماشین و بیمه و ....جدا هستند عزیزم 

ولی اکه خودم بهش بسپرم که یه چیزی بگیر ....پولش رو زود میزنم به حسابش 

مطمینم حتما موفق میشی عزیزم ❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم من تازه ویپاد نصب کردم چند تا سوال دارم چقدر طول می‌کشه کارتم بیاد؟باکس داره یا ن؟ چ ...

سلام عزیزم صفحه ۱۳۱۶ یکی از دوستان زحمت کشیدن توضیح دادن ، باز سوالی بود من در خصوصی در خدمتم .

خانوما اکثرتون با اخلاقیات من در مورد خوردن و خوراکی آشنا هستید😁 من و همسرم جفتمون خیلی خوش خوراکیم

خیلی وقتا خیلی چیزایی که در مورد غذا تو این تاپیک صحبت میشه رو نمیپسندم

مثلا خودم برای مهمونی همیشه ۲-۳ مدل غذا درست میکنم، شیرینی از فلان جا باشه، و اینا

اما یه نکته ای هست

کم خوری منظورم از مقدار فایده خودشو داره

مثلا من با اینکه باشگاه مرتب میرم،ولی وزنم ثابته و کم نمیشه، بخاطر خورد و خوراکمه، مثلا سر راه پیتزا یا ساندویچ میخرم. خب اینو حذف کنم، فایدش سلامت بدن خودمه

یا یکی از دوستان یبار تو تاپیک گفت حبوبات رو اورده تو وعده غذاییش کلسترولش کم شده، من خیلی ایده گرفتم و هفته ای ۲ بار عدسی درست میکنم

خلاصه چی شد که یاد این افتادم، من یه مقدار اضافه وزن دارم البته از بچگی حسابی تپلی بودم الانم ۶۸ کیلوام، داشتم فکر میکردم حالا که نمیتونم اشتهامو کنترل کنم برم بوتاکس معده کنم چون اطرافیانم کردن و راضین

البته مولتی ویتامین و قرص زینک و ویتامین ب زیاد میخورم که اونم رو اشتهام تاثیر داره

ولی کسی از بچگی به کم خوردن عادت کرده، بنظر من بدن سالمتری داره

بودن سالاد و سبزی خوردن سر سفره واقعا مهمه

یا مثلا معصومه میگه دورچین کدو و گوجه و اینا، واقعا فیبر رسوندن به بدن مهمه

من و شوهرم بعضی وقتا نصفه شب غذایی که واسه فردا ناهار گذاشتیم رو داغ میکنیم میخوریم خب این خیلی هم عادت جالبی نیست بعدش خوابیدن با معده پر سخته

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم قربون لطفتون ..🥹رشت جاییو نمیشناسین ؟؟🥺🥺از دوستان کسی رشت جایی میشناسه برای طلای خوب و‌منصف ...

عزیزم من تو ای ن س تا پیج خانه طلا رو دارم برای گیلان هست طلا بدون اجرت دارن

همسرم روز مزد هست و هرروز بین ۱۵۰۰ تا ۲تومن درامدشه به جز جمعه و تعطیلاتمن روزایی که ۱۵۰۰ بیاره ۱توم ...

چه خانواده پر عشقی😍

چشم حسود کور

انشالله هرچی طلا دوست داری بخری😍😍😍😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خانوما اکثرتون با اخلاقیات من در مورد خوردن و خوراکی آشنا هستید😁 من و همسرم جفتمون خیلی خوش خوراکیم ...

عزیزم دانه چیا خیلی خوبه واینکه من یه پک گرفتم  برای رژیم همه چی میتونستیم بخوریم فقط به دوصورت به روش کام وریزه خواری ومن ۵ کیلو کم کردم حتی شیرینی هم میخوردم ساعت ۷ صبحانه میخوردم ۱۲ ناهار و۸شام از ۸تا صبح جز مایعات چیزی نمیخوردیم حتی میوه صبح صبحانه میخوردیم باید تا مقیاس ۴ میخوردیم یعنی قبل از سیری واشباع شدن بعد از دوالی سه ساعت میوه وبعد ناهار ودوباره بعد از سه ساعت میوه یا یه لقمه نون یا کیک وخرما و......روش کام به این صورته که غذا رو باید خیلی بجوییم واینکه مثلا کوکوداریم به قطعات گوچیک تبدیل میکردیم روزی نیم ساعت پیاده روی یا ۶ هزار قدم

عزیزم دانه چیا خیلی خوبه واینکه من یه پک گرفتم برای رژیم همه چی میتونستیم بخوریم فقط به دوصورت به ر ...

ممنون از تجربیاتت عزیزم اره اگه اراده کنم بتونم یه رژیم حالا سخت نه ولی متوسط بگیرم خیلی خوب میشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام عزیزم برای لاغری خوبه وسرشار از فیبر تو نت سرچ کنید مثل تخم شربتی هست من هرروز یه قاشق توی بطری اب میریزم وتا شب استفاده میکنم حتی میتونید توی خمیر نون صبحانه هم بریزین.در راستای تاپیک امروز همسرم رفتن خونه مادرشون وبا دست پر برگشتن چندتا هندونه کلی خیار گوجه ویک بطری رب وخربزه.

سلام‌دوستای عزیزم.من هرروز به عشق این‌تاپیک‌حتما به نی نی سایت سر میزنم و از گفته های دوستان استفاده میکنم‌فقط سوالای وام دیگه بیش از حد زیاد شده😵‍💫😁

خب منم یه گزارش بدم...

من ۹ساله ازدواج کردم،اوایل زندگی طبقه پایین‌پدرشوهرم بودم،حقوق شوهرمم‌ کم بود (کارمند هستند) من بچه بودم ۱۷ سالم‌بود و شخص دانایی ام اطرافم‌نبود که نصیحتم‌کنه ...جاری ام‌بااینکه خودشیکی از  خونه ها پدرشوهرم مینشت همش به گوشم میخوند که این خونتون راحت نیستید سخته طبقه پایین‌پدرشوهر و...و همش کاراشون برام‌بزرگ‌نمایی میکرد منم‌همش فکر میکردم داره بهم ظلم میشه😞همممش دعوا با شوهرم که باید از اینجا بریم...(البته یه اذیتای ریزی داشتن ولی نه اونحد)خلاصه به اون زمان‌ک‌طلا گرمی ۱۲۰ هزار تومن بود بنده ۳۵ملیون‌طلا فروختم‌ینی خیلی بودا ..‌رفتیم مستاجری...خلاصه که دوسه سالی مستاجر بودیم و ارزش پولمون شد صفر در این بسن بچه دار شدم و زندگی با حقوق کم همسرم مشکل تر شد...‌خدا رحمت کنه پدر شوهرمو دوباره ما رو بزد طبقه پایین خودشون🥲و این شد که کم کم یکم پس انداز رو شروع کردیم اونم هممممش با وام...الحمدالله الان خونه داریم😊

اینو گفتم که بگم‌دوستان جوان از فرصت ها استفاده کنید و به حرفای پوچ یکی مثه جاری من اهمیت ندید...

ب امید رسیدن ب هدفم.  

سلام خانمای مهربون

من از کیف پول میلی گلد برداشت زدم ولی الان یک ساعته که پیامِ" در حال انجام" میده.. دوبار خارج شدم از حساب و دوباره امتحان کردم ولی همچنان همین صفحه بازه..

نمیتونم به پشتیبانی زنگ بزنم چون همسر میشنوه و این حساب مخفی هست..

لطفا اگه تجربه کار با میلی رو دارید بم بگید معمولا چقدر طول میکشه پول  بشینه تو حسابم؟

2810