2777
2789
ممنون ، چقد میدن باهاش ؟ شرایط وامش چجوریه خبر دارین عزیزم

سقف وام ۳۰۰ میلیونه بر حسب پولی که تو حساب ۲ ماه میمونده دو برابر میدادن،البته شعبه ای که من حساب داشتم اینطور بود شاید شعبه دیگه بخواد پول بیشتر بمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کل سکه های امامی یا فقط تمامش ؟؟ واسه خرید الان‌کدوم سکه بهتره عزیزم ؟ بعد این‌سودا مگه چقدره ؟ بعد ...

عزیزم همه سکه ها خوبن ولی اولویت با امامی هست و بعد نیم و بعد ربع سکه .

پارسیان هم خوبه ولی با گرم بالا بگیرید که نیاز به پول بسته بندی کمتر بشه .

شمش تا ۱۰ گرمی و بالاتر هم داره اون هم چیزی شبیه پارسیان هست و شمش ۲۴ عیار هم داریم . 

سلام امروز با شوهرم رفتیم دفتر خونه میخواد مغازه ای به اسمم کنه انشاالله که قراره فردا بریم دارایی و ...

بله عزیزم اگر مرد از اموال خودش چیزی رو به نام‌ همسرش کنه بدون اینکه همسرش پولی بابت اون بده هبه حساب میشه و مرد میتونه اون مال رو پس بگیره 

در واقع اینکه خانم ها تو شرایط خاص البته دور از جون شما 

مثلا خیانت همسر و اینا به شرط به نام کردن خونه و ماشین تو زندگی میمونند فایده ای نداره 

چون مرد میتونه اون مال رو پس بگیره 

عزیزم‌ضمن تبریک‌تولد همسرت🌻🌻 طرح نگین بانک سپه چیه ؟ چقد وام میده ؟ ضامن اینام میخاد ؟؟

ممنونم عزیز جان 

این طرح دیگه وجود نداره و اون هایی که دارند هم فقط می‌توانند تا پایان مهر استفاده کنند‌ اما سپه طرح امید جوانان داره ، قرض الحسنه است و وام ۴ درصد میده تمام ثبت نام و وام دادن هم اینترنتی هست ، من اون را فعال کردم 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
عزیزم اینکه حساب نگین اتیه بانک سپه تا ۳۰ مهر وقت هست یعنی کسانی که این حساب رو دارن بعد از اون نمیت ...

آفرین ، دقیقا چیزی که به در و دیوار بانک زده بودند و مسیول باجه گفت

عزیزم‌اصن این حساب نگین اتیه چیه ؟ باید حساب جداگونه وا‌کرد ؟ شرایط وامش و‌مبلغش چیه بمنم میگین لطف ...

میگم این منسوخ شده برای اعضای قبل هست شما باید امید جوانان را فعال کنید همه کار ها هم اینترنتی هست . خود بانک هم راهنمایی تون می‌کنه برای ثبت نام 

مبارکه😍منم اون مدت که تاپیک نمیومدم تولد همسرم بود اون روز سر تمرین بود منم با مربیش هماهنگ کردم وا ...

عزیزم مبارک. چه کادو با استراتژییی😂😂😂👍👍

کارت بیسته .

من چند جفت جوراب دارم هر دفعه کادو میدم 😅😅

عزیزم همه سکه ها خوبن ولی اولویت با امامی هست و بعد نیم و بعد ربع سکه .پارسیان هم خوبه ولی با گرم با ...

بله متوجهش شدم .. درسته همونطور که‌گفتین‌میخام‌خودمو بندازم‌تو قسط و‌اینا‌و الان‌یکجا سکه بخرم‌

مرررسی از شما جان‌دل 💎🙏🏻❤️

تا حالا وامم ازش گرفتی نسکاف جان؟؟ تجربتو میگی بهم؟

بله عزیزم...وام رو هم گرفتم.....باید ۱۰ میلیون ثابت توی حساب باش...تا وام ده تومنی بهت تعلق بگیره...و اینکه موجودیت زیر سه تومن نیاد...که من با حسابم کار میکردم...یه تایمی هم خالی بود که برای من ۷۵۰۰...وام دراومد....رفتم دو تا سکه یک گرمی پارسیان خریدم...تا آبان هم قسطش تموم میشه...

حالا بچا گفتن ...مثل اینکه بازم وام ده تومنی بعد پرداخت اقساط باز میشه...که خیلی هم عالی...چاله اونم کندم😜

بله عزیزم...وام رو هم گرفتم.....باید ۱۰ میلیون ثابت توی حساب باش...تا وام ده تومنی بهت تعلق بگیره... ...

ایشالا بسلامتی عزیزم چاله های پرپیمون تر 😃

میگم‌من شنیدم کلا هر ماه ۳ تومن بمونه حسابت اوکیه ؟ 

نه اینکه ده تومن یکجا ، درسته ؟ 

عه چه باحال اون سقف وامش چطور هست !؟؟ ممنون‌که‌اینارو‌میگین

شما به سامانه نئوبانک امید معرفی و دعوت شده اید، نئوبانک امید را از لینک زیر دریافت کنید. https://omidbank.ir 

2810