2777
2789
سلام همگی عزیزاناومدم یه تجربه رو بعد از تغییر خودم باهاتون درمیون بگذارم.گفته بودم که شاگرد خوبی هس ...

عزیز دلممممممم😍چه خووووب

انشالله همیشه در منار هم خوشبخت باشید . واقعا خوشحالم

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
سلااااااام دورت بگیرم خوبی عزیزمخانوما همگی خوبید مرسی عزیزم که تگ کردی من خیلی وقته میبینم تاپیک قب ...

به به ببین کی اومده 😍عزیزمن الیسا جون پوست قدیمی من 

حال دلت خوبه عزیزم ❤️ ؟برقرار هستی 

نه فدات شم ندیدم همیشه ی خدا عقبم از تاپیک 🥺😥

چطور شده من ندیدم پیامت رو عزیزم ؟

خیلی برااات خوشحالم عزیزم ❤️ بالاخره به ترس هات غلبه کردی 

و رفتی دنبال کسب و کار خودت 

بسیار کار خوبی کردی عزیزم ❤️ از نشستن هیچی نمیشه 

به قول معروف با حلوا حلوا گفتن دهن کسی شیرین نمیشه 😊

چقدر میگفتم برو حتما تو سالن کار کن برای شروع خوبه 

آفرین که حرف گوش کردی...الان بیکار بودی چی عایدت میشد

باز یه پولی دستت رو میگیره ....فقط پس انداز به هیچ وج یادت نره 

با پنج تومن هم ...عزیزم میتونی 

یه ماه امتحان کنی ...یک کیلو گوشت بگیری ...یک کیلو چرخ کرده بگیری ...یه دو نه مرغ و دو تا رون 

میشه هول و هوش ۱/۵

یک تومن هم بذار واسه برنج و روغن و چای و قند ...اندازه ی یک ماهتون بگیر ....قشنگ میرسه عزیزم هر ماه که نمیخوای برنج بگیری ....هر ماه که نمیخوای قند بگیری ...بودجه اش رو جدا کن همیشه 

میمونه دو نیم .

ششصد  بذار واسه لبنیات یک ماه وسایل صبحونه ات 

مثلا یک کیلو پنیر بگیر از لبنیاتی ...سه کیلو شیر بگیر ماست کن ...یه شونه تخم مرغ بگیری شمارو خیلی می‌رسونه ....دو بسته خرما بگیر ...چهار پنج تا کره بگیر ....عسل بگیر ....خلاصه صبحانه یه ماه رو جدا بگیر ....نذار بیشتر از ششصد تومن بشه ...بودجه ای که تعیین کردی پایبند باش بهش 

میتونی ششصدد رو هفتگی خرید کنی ...برای یه هفته صد و پنجاه میرسه قسمت صبحانه 

دویست بذار واسه نون و سنگک و بربری یه ماهت 

میمونه یک و هفتصد ...

تقسیم بر چهار هفته کن به هر هفته ۴۲۵میرسه 

از اینم صیفی جات و میوه بگیر ...یا از سوپری چیزی خواستی بگیر ...دو نفر هستین دیگه مدیریت کنی میرسه قشنگ عزیزم ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما وامی که بر اساس سکه میده ویپاد از کدوم قسمت میشه دید؟

عزیزم وارد ویپاد که میشی برو بخش تسهیلات

سه نوع وام زده

برایند و پیش درامد بر اساس سکه است

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
من ویزام اومد پاسپورتمو فرستادم واسه پیکاپ🙈

به به 

چه خبر خوبییییییی

کدوم کشور میری یاسی

برای چه مدت

تا الان هزینه هات چقدر شد؟ چقدر زمان برد؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
هدف داشتن خیییلی قشنگه خیلی مطمئنم به هدفت میرسی ،باانگیزه وتوکل برخدابروجلو

خداوند یا آرزویی رو دل ما قرار نمیده

یا وقتی قرار میده، شجاعت و جسارت و توانایی بهش رو هم قرار میده

البته این با توهم فرق داره. مثلا من آرزو کنم کشتی کروز داشته باشم یا رئیس جمهور آمریکا بشم خب توهمه 

منظورم آرزوهای معقول و عقلانی همراه با مسیر روشن هست

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
به به چه خبر خوبیییییییکدوم کشور میری یاسیبرای چه مدتتا الان هزینه هات چقدر شد؟ چقدر زمان برد؟

کانادا عزیزم قبلا مفصل تو تاپیک صحبت کردم حالا اگه دوست داشتی تو یکی از تاپیکای خودم یا دورهمی صحبت کنیم از حوصله دوستان خارج نشه

از بهمن شروع کردم جمع کردن مدارک و اینا البته خیلی لاک پشتی

هزینشم که سرسام اور زیاد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
واز مدیریتش بگم خورد خوراک بسیار اهمیت میده ولی با مدیریت مثلا گوشت مرغ ماهی نمیاد تیکه بزرگ زیاد ب ...

عزیزم بیشتر از مامانت بگو

از کارهاش مدیریتش و چیزایی که با این مدیریتش جمع کرد.

البته عجله نکن عمه رو توی یک پست بگی

محبت کن قشنگ با طول تفصیل توی چند تا پست بگو.

یه نکته اقتصادی

جمعه یکی از اقوام خیلی نزدیک ما فوت شد خیلی خیلی ناگهانی

اینها شهرستانن و ما تهرانیم

عصر جمعه باید میرفتیم شهرستان 

شهرستان مد نظر ما هواپیما ک نداره

قطار هم نداشت

فقط دسترسیش به اتوبوسه

ترمینال ههههیچچچچچ اتوبوسی نداشت چون همه میرفتن سمت مرز برای زایرین کربلا و بخاطر اربعین حسینی

پس ما مجبور بودیم تاکسی دربستی بگیریم 

از ماکسیم ماشین گرفتیم ک هزینش حدودا سه میلیون شد 

و کلی هزینه های جانبی

@@پول نقد یه مبلغی همیشههههههه حتما داشته باشین@@

اگه من کل پولم رو تبدیل کرده بودم به طلا و …..

نمیتونستم مراسم رو شرکت کنم که تااااخر عمر حسرتش تو دلم میموند

پس یادتون نره همیشه پول نقد هم داشته باشین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عشقم انقد حرفات توی خونه ما طرفدار داره که شوهرم در راستای ۱۳صفر خودش اصلا بمنم نگفت ، رفته خودش ما ...

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم 😘 

چه خوب ....خدارو شکر که همسرت هم پایه است 

انشالله تا سال دیگه ...تا ۱۳صفر دیگه هم خونه دار میشی و هم ماشین مورد علاقه اتون رو میگیرین 

سلام خوبین در راستای تاپیک دیروز مادرشوهرم نزدیک دوکیلو انجیر سه کیلو گوجه وخیار وبادمجون فرستاده ب ...

سلام عزیزم به به چه مادرشوهر خوبی ❤

خدا حفظش کنه ک بهتون کمک میکنه

در رابطه با متن دومتون 

بنظر من این کار شما، جز سود و کارمزد اضافه دادن به ویپاد، چیز دیگه ای براتون نداره

وام خوبه ک تبدیل به یک چیز ارزشمند مث یک تیکه طلا و وام های بزرگ تر تبدیل به ماشین و خونه و زمین و.. 

اینجوری شما فقط پول کارمزد و سود الکی ب ویپاد میدی دوست عزیز ❤

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
به به ببین کی اومده 😍عزیزمن الیسا جون پوست قدیمی من حال دلت خوبه عزیزم ❤️ ؟برقرار هستی نه فدات شم ن ...

سلام معصومه عزیزم خوبی خانواده عزیزت خوبن خیلی وقته خصوصی بهتون پیام دادم از ترس اینکه قضاوت بشم اینجا ننوشتم میشه چک کنید 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام .معصومه خانم بی زحمت یه راهنمایی بکنید که ما ۳ نفر هستیم و همسرم حدود ۱۳میلیون بهم میده برای خر ...

عزیزم چون الان انتقال کارت به کارت کار مزدش زیاد شده ...من خودم اومدم فقط ب ل و کارت رو استفاده میکنم برای 

هزینه های جاری ام هم یه باکس باز کردم همون از ب لو بانک 

تو هم میتونی حساب باز کنی در ب لو بانک 

و به راحتی استفاده کنی 

حالا تا باز کردن اش ....یه کارت تعلق بده واسه خرجی خونه 

۷تومن بذاری ...قشنگ مدیریت کنی می‌رسه 

۱/۵بذار واسه پوشاک خودت و آرایشگاه خودت 

اگه پسرت کوچیک پونصد جیب خرجی بذار کنار ...ولی اگه ده سال به بالاست یک تومن در نظر بگیر براش ...سعی کن بعضی خرج هاش رو پوشش بدی از پول توجیبی خودش 

اکه به فکر آینده اش هستی میتونی با نصف پولش قرعه براش بنویسی وقتی در اومد تبدیل کنی براش 

۵۰۰بذار واسه هدیه و مناسبت ها 

اگه خرج دکتر اینا زیاد دارین مخصوصا رسیدگی به دندون 

یک تومن هم واسه سلامتی بذار 

میمونه دو نیم با اونم پس انداز کن ...پارسیان بگیر وقتی زیاد شد با طلای دلخواه ت تاق بزن 

باز سوالی بود در خدمتم 

2810