2777
2789

[QUOTE=350119257]سلام ظهرتون بخیر دوستان یه سوال دارم برای فروش ماشین مالیات نقل و انتقال و دفترخونه چقدر میشه؟ ماش ...[/QUOTE

سلام در حدود دو درصد قیمت ماشین مالیات نقل و انتقال میشه ،برای وکالت دادن تو دفترخونه هم ۲۵۰ تومن میشه

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

بچه ها تورو خدا جواب منم بدین چن تا پیام بالاتره پول نیومده تو حسابم خیلی نگرانم چقدر طول می‌کشه

عزیزم معمولا طول میکشه تا بیاد به حسابتون ،البته بعضی مواقع هم زود میاد ، من برام پیش اومده 

نگران نباشید ،اگه تا فردا نیومد با پشتیبانی تماس بگیرید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوزتان🥰من امروز بلخره وام پنجاه تومنیم واریز شذ ؛ ☘️بنظرتون چیکارش کنم بهتر باشه ؟ نظر خودم اینجور ...

دوست عزیز اگر ۵۰ میلیون رو ۳ ماه بگذارید ویپاد میتونید ۵۰ میلیون با اقساط ۱۲ ماهه وام بگیرید که قسطش بشه ماهی ۵ میلیون و صد .

به نظر من میتونید بگذارید ویپاد یک مدتی تا یک مقدار امتیاز حساب بشه ولی تا دیدید طلا داره خیلی بالا میره بردارید و یک سکه تمام و با باقی مانده اش یک طلای زینتی کم اجرت مثل یک انگشتر یا دستبند ظریف بخرید .

بعد دوباره اون ۳۰ میلیون رو هم که گرفتید همون موقع بگذارید ویپاد تا امتیازتون کامل بشه و بتونید وام ۵۰ میلیونی رو هم بگیرید .

دوست عزیز اگر ۵۰ میلیون رو ۳ ماه بگذارید ویپاد میتونید ۵۰ میلیون با اقساط ۱۲ ماهه وام بگیرید که قسطش ...

ممنون مامان سبحان عزیزم..❤️😍

عاها سه ماااه من فک‌میکردم ۴۵ روز بمونه میشه برداشت ؛ 

باشه پس یه سکه تمام اگه بگیرم فک‌کنم ۸ تومن اینا بمونه بااون زینتی کم اجرت بگیرم / هرماه چقد سکه میده پنجاه میلیون ؟ 

و یه سوال مهمتر این اعتبار ستجی وام های بالاتر سخته ؟ اخه من اعتبارم تو بانک چون اقساط معوق داشتم اوکی نیست البته الان تسویه کردما بدهیامو ولی کلا سابقم بد شده یکم / تو دی ج ی پ ی هم اعتبارمو‌رد کرد استرس دارم سر این خیلی 😢😢😢

دوست عزیز اگر ۵۰ میلیون رو ۳ ماه بگذارید ویپاد میتونید ۵۰ میلیون با اقساط ۱۲ ماهه وام بگیرید که قسطش ...

قربونتون برم‌در اخر نگفتین اگه اون صد تومن یجا جنع شد باهاش میشه چه تصمیم بهتی داشت ؟؟ 💙💙

ممنون مامان سبحان عزیزم..❤️😍عاها سه ماااه من فک‌میکردم ۴۵ روز بمونه میشه برداشت ؛ باشه پس یه سکه تم ...

عزیزم ۴۵ روز بمونه با بازپرداخت ۶ ماهه میتونید وام بگیرید ولی ظاهرا میخوان بازپرداخت ۶ ماهه رو بردارن و فقط ۱۲ ماهه باشه ، ۵۰ میلیون هر ماه که بمونه ۱۵۰۰۰ تا سکه میتونید بگیرید .

و دیگه اینکه الان در ویپاد وام پلکانی رو گرفتید یعنی همون وام پشتوانه ؟

اگر اعتبارسنجی تون مشکلی نداشته دیگه برای وام های بعدی هم مشکلی نداره .

برای بعضی از بانکها رتبه اعتباری مهم هست ولی بعضی بانک ها فقط بدهی نباشه و چک برگشتی نداشته باشید مشکلی ندارن .

من هشت سال ازین بی مدیریتی ها داشتم دوسالی هست با اینجا اشنا شدم و دیگه کمتر گند زدم😂کاش زودتر باها ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم 

خوشحالم که مورد پسندت قرار گرفته 

اشکال نداره عزیزم ❤️ ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است 

هشت سال باز خوبه ....تلاش کن ..مدیریت داشته باش 

خیلی زود شاهد موفقیت های شما هم میشیم اینجا عزیزم ❤️ 

عزیزم ۴۵ روز بمونه با بازپرداخت ۶ ماهه میتونید وام بگیرید ولی ظاهرا میخوان بازپرداخت ۶ ماهه رو بردار ...

بله تااون امتیاز جمع بشه دارم‌پلکانی هارو‌میرم بالا ؛ نه اونا مشکلی نداشتن درسته متوجه شدم ❤️❤️❤️

قربونتون برم‌در اخر نگفتین اگه اون صد تومن یجا جنع شد باهاش میشه چه تصمیم بهتی داشت ؟؟ 💙💙

من بودم باز هم طلای بدون اجرت یا سکه میخریدم چون با ۱۰۰ میلیون کار خاصی نمیشه کرد و فعلا تا چند سال همین روال طلا خریدن رو ادامه میدادم تا بشه کار بزرگی انجام داد . 

دستت دردنکنه عزیزم اخرماه اگه اضافه اومد پارسیان بخرم؟

صدرصد ...اگه کم بود از طلاسی و میلی سوتی طلا بگیر زیادتر شد در حد یکی دو گرم بفروش و تبدیل کن ...ببین چه جوری راحتی با کدوم 

خلاصه عزیزان اینا اومدن خانواده گینگو پول شام هم نداشتند .🤦..اومدند اینجا ...چون تند تند میان دیگه ...

سلام معصومه ی عزیز و دوست داشتنی😗

ممنون از زحماتت خدا نور چشمت رو زیاد کنه عزیزم ک اینقد زحمت میکشی و دونه دونه تایپ میکنی💙

عاشق اونجام ک میگی :ادامه دارد ... 

کیف میکنم

انشاالله خدا برکت ب زندگیت و مال و جانت بده ک اینقد زمان میزاری...🌹🌹

معصومه جان آدمی ک خواب هست رو میشه بیدار کرد ولی کسی رو ک خودش رو زده ب خواب هرگزز نمیشه بیدار کرد 

واقعا کسی ک بخواد راه درست زندگی کردن رو پیدا کنه اینقور مطالعه میکنه اینقدر کنکاش میکنه و آزمون و خطا میکنه تا راهش رو پیدا کنه بعضیام هستن ک میای تجربه عینی رو در اختیارش میزاری بهش میگی راه اینه چاه اینه اما متاسفانه راه خودشونو میرن ...

ماهم داریم از این خانومای بی تدبیر ...حیف ک قلمم اصلا خوب نیست ک بخوام بنویسم 😁

امروز ب نیت اینکه کسب و کارم سکه بشه ی پارسیان صد سوتی خریدم 😋 انشاالله همگی سالم و تندرست باشید در وهله اول بعدش هم ب همه آرزوهاتون برسید .

دوستون دارم دوستای خوبم 🌺

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
2810