2777
2789
سلام عزیزم به خاطر اینکه برای وام یک میلیونی باید ۲ میلیون کارت میکشیدید .البته فقط وام یک میلیونی ا ...

من تازه امروز وام یک میلیونی رو گرفتم میخوام بدونم تا قسطشو پرداخت نکردیم وام ۲ میلیونی رو نمیشه گرفت؟اصلا برامون فعال میشه یا نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای قشنگ ومهربون خودم امیدوارم حال دلتون خوب باشه و در پناه خدای یکتا باشین❤️🙏

امروز قرار بود برم طلا بخرم ازاونجا که نمیخواستم استفاده کنم و چندماه بعد ممکنه برای تعویض خونه بفروشم دنبال دو‌الی پنج‌درصد بالای تابلو بودم که زیر هفت درصد نمیدادن النگوی مچاله شده هم‌میگفتن هفت درصد بشدت هم شلوغ بود مغازه ها خلاصه نخریدم گفتم ان شالله سر فرصت مناسب میخرم ولی بجاش منم به نیت خواسته هام( اعتقاد دارم🤌😁) یه سری ظرف وظروف و قرآن و چیزای مرتبط به خواسته هام خریدم توکل بر خودِ خدا همه ی روزای خداوند میتونن پربرکت باشن اگه خدا بخواد

دیگه اینکه خودمم سعی کردم اروم‌وقرار بگیرم بشینم سر جام وجای مستاجری رفتن به امید خدا به فکر بزرگ‌تر کردن‌خونه باشم دوران تکامل رو‌دراینجا طی کنم و بعد برم عجله هیچوقت برای من یکی خوب نبوده باید یاد بگیرم یکبار برای همیشه صبوری رو‌تمرین کنم

سرکار هم رفتم و‌قرارداد بستم اما تو این کار نمیتونم همه ی پتانسیلم رو‌ازش استفاده کنم بخاطر منطقه که خیلی هزینه نمیکنن برای کارای زیبایی ولی به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل حتی ماهی دو‌میلیون هم دربیارم بهتراز هیچیه حداقل باهاش یه قرعه ای چیزی مینویسم البته امیدوارم که درآمدم ایده آلم‌باشه واز تصورم بیشتر باشه 

اخه یه چیزی گفتن درموردم که بخدا دروغه ای کاش اینو‌نمیگفتنامروز 13 صفره هست پارسال یه خودکار برای کا ...

عزیزدلم کاملا میفهمم منظورت از دروغ چیه

ولی اولا به خدا توکل کن دوما مطمئن باش میشه

لابد یه چیزی میدونم دیگه

حتی یه لحظم ناامید نباش

تو پاییز سال بعد سر کلاسی

وقتی کارت اکی شد منم خبر کن😘

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊

فقط یه چیزی که اذیتم میکنه اینه تواین خونه ای که هستیم رسما عین خونه مجردیه بخاطر مستاجری سال‌های قبل مبلای ارزون وخیلی سبک‌گرفتم یعنی دوسال یبار یه ست مبل میگرفتم مینداختم دور‌ پارسالم دوباره یه ست مبل گرفتم ۴ تومن😁 خیلی داغون‌وزشتن میخوام بندازم بره ومبل درست وحسابی بگیرم درسته اینجا خونه خودمه ولی کوچیکه ‌ومبل دلخواهم ۵۰ میلیون قیمتشه و خب جاگیرن ازاونور میگم چندوقت بعد ان شالله شرایط تعویض خونه پیش بیاد مبلا توجابجایی کثیف میشن 

این‌سردرگمیه اذیتم میکنه که اینجا وسیله بخرم یا صبر کنم البته اینم بگم مهمون‌ ندارم و با همه قطع ارتباط کردم سر همین خونه ای که خریدیم وهیچکس به دردمون‌نخورد تو‌روزای سخت پول قرض خواستیم برای یکماه تا واممون جور شه ندادن وخط خوردن کلا خیلی خوب شد😁

سلام عزیزان یکی از دوستانم این تایپیکو بهم معرفی کرد از بس این روزا حال روحی و روانیم به هم ریخته اس بابت بدهکاری و ورشکستگی و مدیریت هزینه و مخارج رو بلد نیستم

امیدوارم من رو بپذیرید و بهم کمک کنید

من اینقدر سکه هام رو دوست دارم که همون روز اول که میخرم اول پشت رسید مغازه، اطلاعات رسید رو مینویسم ...

افرین 

من پاکت نمیتونم باید یجا باشه نبینمشثن‌و نتونم بشمارشون هی اینطوری حال میده پس باید یه جعبه ای چیزی درست کنم عین قلک‌بندازم‌تو اون جنع شه فقط

سلام بچه ها من اومدم از کارت ویپاد وام  ۵۰۰هزارتومن  انتقال دادم به کیف پول  آپ  بعد دومرتبه انتقال دادم به کارت ویپادم  تراکنش موفق بود ۵۰۰۰تو منم کارکرد کم کرد ولی هنوز پول نیومده تو حسابم  چقدر زمان میبره تا پول بیاد به حسابم خیلی نگرانم  همیشه پسرم انجام میداد این کارو من زیاد وارد نیستم 

دوزتان🥰من امروز بلخره وام پنجاه تومنیم واریز شذ ؛ ☘️

بنظرتون چیکارش کنم بهتر باشه ؟ 

نظر خودم اینجور بود که بذارم‌ویپاد تا پنجاهی بگیرمو بشه صد تومن ( نمیدونم باید چقد بمونه و اقساطش ماهی چقد میوفته و بعت چنروز میتونم برش دارم ) 

بعد که شد صد تمن مثلا بر‌م سراغ طلای مستعمل و .. باتوجه به اینکه میگین طلا میکشه بالا از ابان ( نمیدونم تا ابان تونستم بکنم صد تومن پوله رو یا نه 😢) 

یا نه همون صد رو باز زیادترش کنم ؟؟ ببرم یه بانکی چیزی سپرده کنم  دوبرابرش کنم بشه دویست مثلا  

البته احتمالش هست فاصله زمانی ابان تا اذر هم  یه سی تومن هم بیاد دستم . ( اون‌چطور )

لطفا هرچی بلدین بگین اولین بارمه میخام درست حسابی واممو نگه‌دارم‌( اگه‌ادم سابق بودم میدادم فوری طلای زینتی و‌خوشگل و فانتزیو‌اجرت بالااااا ) البته اینم بگم طلای مصرفیمم صفره دستم هیچی ندارم موافقین من ازین‌پنجاه مثلا ده میلیونشو مصرفی بخرمو این‌مدت هی خورد خورد ببرم تو ویپادو بکنمش باز پنجاه ؟ 🥲🥲

@مامان_سبحان7    

@masumehjoon    

@zahra1994    

@reyhanehbanooo    

و بقیه دوستان عزیزدل 💕🌻🌻🌻🌻

شبتون بخیر باشه عزیزان🌹

خدمتتون عرض کنم امروز   به خودم گفتم لااقل منم برای اولین بار سیزده صفر یه سکه پارسیان بخرم بذارم ببینم چجور میشه( تا بحال حرکتی تو این روز نزدم)

رفتم طلا فروشی نزدیک خونه وحشتناک شلوغ بود و سکه هم تمام کرده بود فقط بالای ۸۰۰سوت داشت که من نمی‌خواستم ، خرید طلا هم پولی براش نذاشته بودم  🙆

بنابراین بهتر دیدم لااقل یه کاری در رابطه با طلا انجام بدم 😄😄

قسط سوم طلام رو پرداخت کردم اومدم،اگه تونستم چهارشنبه آخر  صفر یه خرید کوچولو انجام میدم،

هر کسی چیزی خریده امروز انشالا مبارک باشه براش و به خواسته ای که داره برسه🤲

بچه ها در راستای پس انداز می‌خوام یه راهکاری برا لباسای رنگی که لک میگیرن مثلاً لکه زرد یا لک چربی که نه میشه سفید کننده بزنیم ونه با چیزی پاک میشه،یا مثلاً لباس بچه ها که لباس نو ولی لک گرفته,راحت راحت با پودر لوله باز کن چنته پاک میشن فقط یادتون باشه لباسای مجلسی و گرون رو با این روش نشورید چون حیفه،من امروز خودم خیلی از لباسام که مثلاً نو بودن ولی یه لک چربی یا زرد گرفته بود انداختم مثل روز اول شدم،گفتم بگم شاید به درد کسی بخوره

نه عزیزم باز فردا برو بگو برات فاکتور رو درست کنه . اگ مسیرش دوره ی طلافروشی نزدیک خونتون ببر نشون ب ...

آره فردا حتما باید برم 

مرسی عزیزم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
من تازه امروز وام یک میلیونی رو گرفتم میخوام بدونم تا قسطشو پرداخت نکردیم وام ۲ میلیونی رو نمیشه گرف ...

بله باید وام یک میلیونی رو یا یکجا یا قسطی تسویه کنید و با حسابتون هم کار کنید تا وام ۲ میلیونی فعال بشه .

2810