2777
2789
عزیزم این طلا از طرح های مورد علاقه منم هستبه نظرم از طرح هایی هست که با مد پیش نمیره و همیشه زیباست ...

سلام عزیزم ممنونم از نگاه پر از محبت شما دوست نازنینم❤

انشالله خدا برسونه میرم تو فکرش

اتفاقا امروز دوستمم همراهم بود و دقیقا حرف شما رو زد گفت سعی کن ستش کنی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جون سویا رو پودر کن یکم اب بریز بذار پف کنه بعد ادویه و تخم مرغ بزن میشه همون کتلت اسانهمینو ...

چه جالب عزیزم ❤️ ممنونم قربونت برام که برام نوشتی 😍😘حتما درست میکنم ببینم چه جوریاست 

حتما از این کدبانو گریاتون بیشتر برامون بنویسین ...حواسم هست ها دیگه نمینویسی برامون ❤️😉

سلام نارین جان کم ریسک ترین کاری که میتونی انجام بدی همین هست که بگذاری داخل قدرت خرید کارگزاری یا ن ...

وااای گفتی ۷میلیون و کردی کبابم 🤪

خب حالا همسر کد بورسی داره چجوری میتونم برم و اینکارو بکنم من هیچی نمیدونم از بورس 

ممنونم عشقم 

عزیزم کجا و کی اعلام میکنن معصومه جون که این هفته تمیزی چی انجام بدیم؟

همیتجا اعلام میکنه قرار شد هرپنج شنبه یه جا اساسی تمیز بشه 

فعلا فقط جاکفشی و در ورودی بود یا حیاط

ممنون عزیزم که برنامه تو‌ن رو میدارین.معصومه جان این ماه چقدر بودجه میذارین واسه خورد و خوراک؟من توی ...

قربونت برم من عزیزم ....من سعی میکنم ماهمو با شش تومن ببندم ..روزانه با دویست تومن ...فقط قسمت خورد و خوراک 

چون من مهمون زیاد دارم اکه موفق بشم ....خیلی کار بزرگی کردم واقعا برای من چاااالش 😊😃

اگه دوست داشتی چشم چالش غذایی میذاریم ....یا همون چالش روزهای بدون خرج و همون چالش خرید روزانه ...فقط باید مثلا 

صد تومن خرج کنین....یا ان مبلغ باید خرج کنیم 

اگه هستین دوست دارین ....بهم بگین ....لایک کنین ...اکه بیشتر از صد نفر لایک کردن حتما چالش رو بیان میکنم 😉

اگه نه که هر کس برای خودش چالش بذاره خصوصی تو خونه ی خودش 

فک میکردم مارتین جان مخارج زندگی دست خودت سعی کن با یه غلق بگیری مخارج رو الان خودت شاغلی ؟منظور مغا ...

والا از همون اول مخارج مثلاااا دست من بود چون کارتخوان مغازه ش به اسم منه ولی رسما بخش عمده درامد دست خودش بود.  همسرم به جز مغازه خب کار دیگه ای هم انجام می‌داد اون پولا میرفت به حساب خودش. بعد تو مغازه ش گاهی میومدن مثلا ازش شماره کارت میگرفتن و پولو واریز میکردن به حساب خودش. هیچوقت نتونستم به هیچ روشی کل مخارج رو دست بگیرم. فقط دردسراش برا من بود. مثلا گاهی می‌گفت این همه پول اومد تو کارت پس کو؟ باز مجبور میشدم دو ساعت بشینم دفتر براش بیارم حساب کنم بگم اینجا و اینجا خرج شد. ولی تا بهش میگفتم پولای تو کارتتو مدیریت کن یا ۱۰ درصد درامدتو پس انداز کن سریع بهش برمی‌خورد که من دارم خرج زندگی میدم و اینقدر قسط میدم و... و یه طوری رفتار میکرد که دیگه کلا هیچی بهش نگم! 

از طرفی تو اوج بی پولی میرفت ۴ تا ۴ تا لباسی میخرید که نیاز نداشت میگفت حراج بوده. یا مثلا دیشب من شام گذاشتم منتظرش که بیاد شام بخوریم. دوستش اومده مغازه پیشش و خیلی دیر اومد خونه. تو اون فاصله گشنش شده رفته برا خودش و دوستش کیک و ابمیوه خریده ۱۰۰ هزارتومن. حالا شاید مبلغی نباشه ولی میگم دیگه همین دیروز رفتیم خرید خونه رو با تارا کردیم که پول برا قسط کم نیاد. یعنی جای هزارتومن اشتباه هم نداشتیم ولی آقا اینجوری خرج میکنه بهش هم چیزی بگم میگه اینقدر کار میکنم حالا یه کیک خوردم ببین زنم چیکار میکنه!

معصومه جونم این طلاهامم همشون اگه یادت باشه مخفی بودن. من جوگیر شدم آشکار کردم گفتم بذار حالا که اوضامون خرابه بیارم وسط بگم ببین طلا داریم خیالت راحت باشه و خوشحالش کنم که اشتباه بزرگی کردم. فکر می‌کردم کامل میشناسمش ولی واقعا اشتباه کردم‌ بعد ازینکه اونارو آشکار کردم دیگه پشت دستمو داغ کردم که چیزی بهش نگم. الانم فکر میکنه من کلی پول دارم و بهش نمیگم!

بعد از اون باز یه مقدار خیلی کم طلای مخفی جمع کردم و اصلا دیگه بهش نمیگم. حتی از همینا هم یه جفت گوشواره شو  برداشتم گذاشتم رو مخفی هام. چون طلاهای کوچیک و ریزه میزه بودن یادش نبود که بگه مثلا فلان گوشواره کو!

الان مغازه ندارم ولی فروش اینترنتی دارم و بهش گفتم همه این طلاهارو با وام خریدم و دارم قسطشو میدم و هرچی میفروشم دارم قسط اینارو میدم. یه مقدارم نقدی دارم و باز میخوام یه تیکه طلا اگه خواست بفروشه بهش بگم خواهرم گفته میخوامش.  پول خودمو بدم بهش و این تیکه طلا رو بذارم رو مخفی هام.

برای دست گرفتن مخارج هم واقعا چیزی به فکرم نمیرسه. میترسم بهش بگم بالای چشمت ابروعه سریع بهش برمیخوره. همه روش هارو هم امتحان کردم به قول شما به حالت و حیلت و زوری و زاری ولی جواب نمیده. نمیتونمم بیخیال بشم یهو ورشکست میشه دوتامونو بدبخت میکنه

جالب اینه که خیلی زرنگه پیش بقیه مخصوصا خانوادش میگه حساب کتاب زندگیمون کلا دست مریمه 😁 کارتخوانم که به اسم من.  فکر کن فردا ورشکست بشه همه نگاها طرف منه و منو مقصر میدونن که خوب پولاشو مدیریت نکردم!

سلام خانوم ها گل میشه منو راهنمایی کنید البته برام دلیل هم بیارید ممنون میشم 🩷🩷ما الان ۱۳۰ میلیون ...

عزیزم لطفا فقط طلا بخر

طرح ایران خودرو فقط برای کسانی فایده داره که میخوان خودشون استفاده و طرح مادران

جز اون سودی نداره

الان شما ۱۳۰ تومن الان میدی . بر فرض با احتمال نیم درصد اگه اسمت دربیاد، باید حدود ۴۰۰ تومن دیگه پول ماشین رو بدی

سال دیگه که ماشین ۵۵۰ میلیونی شما شده نهایتا ۶۵۰ ۷۰۰ تومن

اما طلا ۵۵۰ تومن که الان میخری ۳ میلیون و پونصد شده پنج شش میلیون تومن که میشه ۸۰۰ ۹۰۰ میلیون

البته بازم با همسرت مشورت کن و به نظرات اینجا اکتفا نکن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
درود به همگیمنم امروز از میلی ۸۰۰ سوت طلا گرفتمیه نکته هم بگممن تو اموزشگاه تدریس میکنمجالب اینجاست ...

درادامه فرمایشتون عرض کنم اونی که شرایط مالی ضعیفتره اعتمادبه نفسش خیلی کمتره اینطورمیخواد بگه من هم تمکن مالی دارم

یکی ازاقوام بسیارنزدیک همسرم همینطوره کافیه بچش بگه فلانی اینوخرید میره میخره تاثابت کنه منم دارم متاسفانه نمیتونه یه خونه  کوچیک حتی رهن کنه

تروخدا بچه هارواینطوربارنیارید اعتمادبنفس ومدیریت نقدینگی از۵سال یادشون بدید

الهی ربی ومن لی غیرک💖
والا از همون اول مخارج مثلاااا دست من بود چون کارتخوان مغازه ش به اسم منه ولی رسما بخش عمده درامد دس ...

من به جات باشم یه مدت کلارها میکنم

ومیام خرج خودم وخواسته هام میکنم،به خونه میرسم،لباس میخرم ،خرج زیباییم میکنم،سفرمیرم،طلازینتی میگم خودش برام بخره بااجرت بالا کلی هم قربون صدقش میرم 

رها کردن واقعی نکه خودخوری کنی

شایداینجورمتوجه بشه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام خانوما ظروف پذیرایی مسی،چهار تیکه اش یعنی شیرینی خوری،میوه خوری،آجیل خوری و شکلات خوری ۳/۵ ،سه ...

اگرمس اصل باشه خییلی قیمتش خوبه

البته باتوجه به وزنش ببین

من نقره ایشومیپسندم بازهم به مدل ودکور خونت بستگی داره

الهی ربی ومن لی غیرک💖
من به جات باشم یه مدت کلارها میکنمومیام خرج خودم وخواسته هام میکنم،به خونه میرسم،لباس میخرم ،خرج زیب ...

من خیلی استرسی اون کاملا بیخیااااااال

دقیقا نقطه مقابل همدیگه ایم

اینم خوبه کامل رها کردن ولی فعلا چون اوضاع مالیش خوب نیست نمیتونه چیزی بخره برام و...  ( ببین من حتی توی رها کردن هم به فکر جیبشم دست خودم نیست 😁 )

2810