2777
2789
بچه ها برای من وام زیپاد فعال شده بودم، خیلی خوشحال شدم ( البته مبلغش کم، ۳ تومن، اونم فقط ده میلیون ...

عزیزم من خیلی میترسم وام ۵۰تومنی ویپاد رو چطور نقدکنم😔

راهکاردوستان هم خوندم اماواقعا برام استرس زیادی ساخته

نکنه پول برنگرده🫥

الهی ربی ومن لی غیرک💖
معصومه جون الان با وضعیت خواهر شوهرت از آقا امید انتظارات نامعقول ندارن و اگر دارن چطوری شما مدیریت ...

نه دیگه عزیزم جرات نمیکنن داشته باشند 

چون خیلی ریلکس و با احترام به بزرگترشون یعنی پدر مادرش میگم که ....تو این دوره زمونه ی سخت 

مردم به زور خرج خودشون رو میرسونن 

الان مردم تو خرج خودشون موندن 

و اونقدر گفتم که ملکه ی ذهن همسرم شده ...که اگه یه وقت انتظار داشته باشند ...جوابشون رو بدن 

اون روز الکی اسم خواهرم رو آوردم ببینم همسرم چی میگه 

گفتم وضعیت خواهرت رو که به خواهرم میگفتم 

خواهرم می‌گفت بهشون برس ...پول بدین ...معطل نمونن 

باز کردم توضیح دادم که مثلا به خواهرم گفتم که فلان وقت ما احتیاج داشتم ...همه اشون پشت کردن بهمون 

همسرم کار نداشت هیچ کس یه بار تعارف نکرد 

همسرم پول اسباب کشی برای خونه نداشت ...دوازده سال پیش 

گفتیم ماشینتون رو میدین پیکان وانت بود ....گفتیم بدین ما یه ساعت اسباب کشی کنیم بدیم 

که ندادند بهمون ...راضی نشدند خودشون هم بیان که دست خودشون باشه و کمک امون کنن 

همسرم گواهی نامه نداشت ...موتورش رو هجده سال پیش گرفتن ...همسرم موقع اسم پر کردن ....اسم دامادشون رو پر کرد که حداقل موتور رو بدن 

نیاورد گواهی نامه اش رو نشون بده ... غریبه برامون آورد 

گفتم اون زمون که چک داشتیم برای ماشین ....باید پول جور میکردیم ...اینا هم قرار بود فرداش برند واسه خونه اشون فرش بکیریند 

همسرم گفت ما این چک رو بدیم به شما ده روز بود چک ...هیچ کس قبول نمی‌کرد خورد کنه 

گفتیم چک رو بدیم به شما ....پول نقد رو بدین به ما 

چک ما برگشت نخوره ..امانتی گرفته بودیم چک رو که باید پر میکردیم  ....خیلی برامون بد میشد  اگه برگشت میخورد ...برای ماشین گرفته بودیم اون زمون 

گفتند باشه فکرامون رو بکنیم بگیم 

همسرم گفت واسه تو که فرقی نمیکنه ...به لوازم خانگی بگو چکم ده روزه است ....

شب پیام دادند که نمی‌تونیم .....

یا چندین سال پیش یه قالی آورد بباف نصف و نیمه ول کرد 

گفتم آقا محمد اینو میخوای چیکار کنی موریانه میوفته ها اگه نبافی 

قالی شش متری بود ...گفت معصومه خانوم اینو خواهم فروخت 

گفتم بفروش به من ....گفت واقعا مشتری هستی ؟

گفتم واقعا مشتری هستم ...ولی قالی که دستم آخراش بذار در بیاد ...به دو هفته پولت رو میدم 

گفت باشه ....شبش با هزار درد سر آوردیم خونه قالی رو 

صبح زود دیدم اومد سر زده جلو درمون 

گفت با پدرم حرف زدم ...نظرم عوض شد 

اومدم دنبال فرش ....برد نگه داشت ...به یه ماه نکشیده فروخت 

اونم به سه ماهه چک فروخت 

و هزاران حرف و حدیث دیگه عزیزم ❤️ در حالیکه همسرم ...اون زمون مجانی خونه اش رو سفید کاری کرده ....لوله کشی کرده...سیم کشی کرده ...یه قرون هم پول نگرفته 

هر سال عیدی میده ....بدون اینکه به بچه هاشو عیدی بدن 

هر کاری بگن با کله می‌ره .....ولی 

ولی خواهرش یه بار نگفته این همه برادرم اومده یه قدم هم من برم جلوش ....

اینا رو تند تند براش یاد آوری میکنم و در کنارش از بی مدیریتی هاشون میگم ..

.که همسرم برگشت در حرف خواهرم که الکی خودم مطرح کرده بودم 

گفت به من نمی‌رسه ....الویت من خانواده ام ... بچه هام 

به خواهرت بگو که دلش نسوزه. براشون ...

به ما هیچ ربطی نداره ....من زرنگ باشم ...زن و بچه ام رو راضی نگه دارم ...

اینا رو هم عزیزم یه شب به دست نیاوردم ها ...نوزده سال با منطق گوشش رو پر کردم...و واقعا دیده که طرف منه اینطوری عزیزم ❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خیلی میترسم وام ۵۰تومنی ویپاد رو چطور نقدکنم😔راهکاردوستان هم خوندم اماواقعا برام استرس زیا ...

من با حساب بورسیم نقد کردم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اخیییی عزیزمممم 😢😢😢درمورد اینکه وضعیت مالیتون اوایل ازدواج خوب نبوده و مشکلاتی که داشتین آره خوند ...

فدات شم عزیزم ❤️ نه متاسفانه یادم نیست از بس که حرف زدم در تمامی صفحات 😃

عزیزم من خیلی میترسم وام ۵۰تومنی ویپاد رو چطور نقدکنم😔راهکاردوستان هم خوندم اماواقعا برام استرس زیا ...

ویپاد که راحته میشه با کیف پول یا حساب بورسی نقدش کرد، ولی زیپاد چون به اسم بچه مونه و اونم هنوز ۱۸ سالش نشده احراز هویت نمیشه والا ویپاد خیلی راحته استرس هم نداره 😘

درود به همگیمنم امروز از میلی ۸۰۰ سوت طلا گرفتمیه نکته هم بگممن تو اموزشگاه تدریس میکنمجالب اینجاست ...

عزیزم میدونی تفکر اشتباهی که یک سری آدم با وصع مالی ضعیف یا آدم هایی که از بچگی با سختی بزرگ شدن دادن اینه که ما که قرار نیست به خونه و ماشین و لپتاپ و آیفون و طلا برسیم

پس بیا با همین آبمیوه خوشحال باشیم. بیا امشب دو تومن پول غذای بیرون بدیم و خوشحال باشیم

همین تفکر رو خواهر منم داره. 

به جون خودم قسم یکی دو هفته پیش رفتیم بیرون توی پارک نشستیم و ۱۰ تا آدم بودیم و مهمون ما بودن. خواهرم یک طوری خرید کرد که دو میلیون خرج شد درحالی که می‌شد با ۱.۵ یا ۱ و سیصد هم آبرومندانه جمع شه. اینقدر غذا خرید که هم خودمون کلی غذا برگردونیدیم خونه هم مهمون ها بردن. میوه هلو و شلیل خرید در حالی که مهمون ها صمیمی بودن میشد هندوانه هم بخریم.

بعد بهش میگفتم بیا طلا بخریم بیا پولمون رو جمع کنیم میزنه به سیم آخر که نه جمع نمیشه بیا خوش باشیم. با همین تاپیک من ۱۵ میلیون طلا دارم. منم توی همین خانواده ام.

۶رکی میگه ندارم ندارم و کلاس و اداش به ندارم هاش نمیاد خیلی باور نکن.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستان.خب اگه یادتون باشه شایدم نباشه😉 حدودا ۴۰-۵۰ روز پیش گفتم که یه کاری انجام دادم و قرار ش ...

سلام عزیز دلم ❤️ نقاش جان دوست عزیزتر از جان من. 

آفرین بهت عزیزم ❤️خیلی خوب کاری کردی عزیزم 

داشتن بیمه برای همه واجب و خیلی ارزشمند ....از نون شب هم خیلی واجب 

برات خیلی خوشحال شدم عزیزم ❤️ انشالله با دلیخوش از بیمه ات استفاده کنی 👌 با همسر جان دو تایی بیمه هاتون رو بگیرین و نوش جان کنین 😉 

خانوما یه سوال سکه هایی که میگیرین داخل چی میذارین که ایجاد انگیزه هم بکنه ؟ جای خاصی خریدین براش ؟ ...

من اینقدر سکه هام رو دوست دارم که همون روز اول که میخرم اول پشت رسید مغازه، اطلاعات رسید رو مینویسم که بعدا خواستم بفروشم به خودشون بفروشم. بعد چندلایه چسب میزنم که آب نخوره یا خراب نشه و پشت سکه می‌چسبونم

بعد همه سکه هام رو توی پاکت سکه حقانی گذاشتم. پاکت رو هم توی یک کیف قدیمی که کسی نبینه

دوست دارم باز پول دستم اومد یک جعبه چوبی قفل دار بخرم برای طلاهام 😍😍😍😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم من عصری رفتم باوام یک م ویپادطلاخریدم ولی ازحساب اصلی کم کرده واون یک میلیون هنوزسرجاشه و ...

سلام عزیزم به خاطر اینکه برای وام یک میلیونی باید ۲ میلیون کارت میکشیدید .

البته فقط وام یک میلیونی اینطوری هست بقیه وام ها اینطوری نیستن . 

معصومه جون شهریورماه خرجی خونه دست منه ورودی ۱۰ تمن یه قسط ۲۵۰۰ داریم دخترم ده ماهشه شیر خشک و پوشاک ...

پس با این اوصاف هفت و نیم داری 

واقعیت عزیزم نمی‌دونم شیر خشک و پوشک چقدر میشه هزینه هاش....چون بچه های من دیگه بزرگ شدند و خبر ندارم 

حالا حدودا یک تومن میذاریم واسه این قسمت 

میمونه شش و نیم 

از شش و نیم ...ماهانه دو نیم قسمت پروتین ات رو شارژ کن 

سعی کن بیشتر از این نشه ...بودجه هر چند گذاشتی پایبند باش بهش 

میمونه چهار تومن 

که اونم ترجیح میدم هفتگی تقسیم بندی کنی 

برای هر هفته یه ملیون ....یه ملیون اش رو بردار مثلا از شنبه تا جمعه ...

مابقی رو بردار ...فرض کن همون قدر داری و دست به بقیه ی پول نزن 

از اون یه تومن ...هم عزیزم 

۳۰۰بذار واسه صیفی جات و میوه جات 

۳۰۰بذار واسه لبنیات و صبحانه 

۳۵۰بذار واسه سوپری 

۵۰واسه نون و سنگکک و باگت و ...هر قسمت رو میتونی کم یا زیادش کنی ....شاید سبزیجات مصرفتون کم باشه ولی برعکس خرج سوپری اتون زیاد بشه ...خودت پس کم و زیاد کن عزیزم 

فقط سعی کن طبق بودجه ی هفتگی ات که یه تومن خرج کنه ...مابقی اش مهم نیست عزیزم 

عزیزم خداروشکر که کد ۱۹ شدیببین حتما قبولیبا اطمینان میگم، قراره اذیت بشی تا کد نوزدهی که خوردی برطر ...

اخه یه چیزی گفتن درموردم که بخدا دروغه ای کاش اینو‌نمیگفتن

امروز 13 صفره هست 

پارسال یه خودکار برای کارم خریدم

خدا کنه همه به ارزوهاشون برسن منم همینطو‌ر🥺

ویپاد که راحته میشه با کیف پول یا حساب بورسی نقدش کرد، ولی زیپاد چون به اسم بچه مونه و اونم هنوز ۱۸ ...

ممنون عزیزم کیف پول خودویپاد منظورتونه درسته؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810