2777
2789

سلام خانوم های گل 

ایام بکام🌿

یادتونه گفتم وام ویپاد رو گرفتم قراره النگو بخرم ؟

نشد متاسفانه یا خوشبختانه 

آخه ما به مامانم اینا خیلی بدهکاریم ،یعنی بده بستون زیاد داریم 

و قرار بر این بود که ماهانه یا هروقت که داشتیم بهشون بدیم.

به تازگی بابام قرار شده یک وسیله کار بگیره ،و‌ پول احتیاج داشت ولی به ما چیزی نگفت 

با شوهرم مشورت کردم و قرار شد ۲۰تومن وام رو به ایشون بدم.

هم قرضمون کمتر میشه  و هم الان بیشتر بدردشون میخوره 

با مامانم صحبت کردم و گفتم اگه تا روز چک پولشون جور نشد ،دو تا النگو دارم میدم بهشون 

البته به صورت قرضی 

مامانم گفت هر وقت داشتیم به همون گرم بهت طلا میدم

منم چون به طلاها خیلی وابستگی نداشتم و دنبال مدل جدیدتر😉بودم ،راضی شدم

عزیز دلم من کی تو دهنی بهت زدم ؟؟؟🙁🙁🙁پستم ریپ بزنم ببینم ؟آره عزیزم چون شما تاپیک گزیده هارو خون ...

اون یه اصطلاح بود اون لحظه نتونستم کلمه مناسبی پیدا کنم وگرنه قصد تیکه انداختن به شما رو نداشتم.
حقیقتش من هیچکدوم از نکات و نوشته های این تاپیک رو نه میخونم و نه رعایت میکنم فقط بخاطر نوشته های شما بود که دنبالش میکردم اصرار زیادمم به همین دلیل بود.
ولی دیگه نمیخوام و الان دیگه فایده ای نداره نه شما مثل قبل با خواست خودتون مینویسید نه دیگه خوندنش به من میچسبه از اولشم نباید میخواستم بلخره هروقت خودتون بخواین مینویسین دیگه من نمیخوام شما رو اذیت کنم.
به هر حال امیدوارم نرنجیده باشین اصرار منم بخاطر علاقه به نوشته هاتون بود نه چیز دیگه.
من دیگه تاپیک رو دنبال نمیکنم شما هم لطفا جواب این پست رو ننویسید و الکی وقتتون رو صرف نوشتن نکنید همینجا تمومش میکنم که مسیر تاپیک منحرف نشه.
براتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم❤️
خدانگهدار

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و بمناسبت امروز یعنی ۱۳صفر از نزدیکی خونمون واسه دختر کوچولوم که تازه گوشاشو سوراخ کردیم گوشواره گرفتم 

مدل حلقه ای البرنادو

وزن »»»»۱/۱۴۰

قیمت »»»»»4650000

متأسفانه اجرتش بالا بود و مستعمل هم نداشت

راستی قیمت طلا 3456000تومان

سلام دوستان عزیزم🌹🌹

امیدوارم جیباتون پر پول باشه 🤲🤲

خدا رو شکر منم قسمت شد واسه امروز یه چیزهایی بخرم

یه گوشواره خریدم برای دخترم1.510 به مبلغ 5580ت

یه پارسیان200سوتی به قیمت730ت به نرخ طلای 3441000

و یه سفره به نیت رزق و روزی

یه خودکار هم به نیت شاغل شدن

یه پوشه هم به نیت خرید مغازه که سندش رو بذارم داخلش(حالا این مورد رو با آبجیم نیت کردیم چون یه زمین داریم گذاشتیم واسه فروش  اگه خدا بخواد فروش بره یه مقدار هم بذاریم روش و یه مغازه بخریم انشاءالله)

انشاءالله همه ی دوستان به حاجتاشون برسن🤲🤲

چشم استاد عزیزم 😍😍😍من دارم فشرده تاپیک های دیگه رو میخونم، اسکرین میگیرم که مرور کنم بدونم چجوری ...

نه عزیزم چه اشکالی داره هر جا سوال داشتی بپرس 

اگه ندیدم سوالت رو دوباره بپرس 

چون اکثرا صفحات رو گم میکنم 

خوشحالم که  تونستی راهت رو پیدا کنی 

همون خورد و خوراک الکی که میگرفتی برای پسرت 

به جای اون بیا ....دو بار از خونه براش چیز میز بذار 

یه بار از بیرون در حد یه دونه دو تا چیز براش بگیر.

به جای خوراکی های مضرر از خونه چیزهای مقوی درست کن بده ....

براش ب لو جونیور رو باز کن و هر دفعه که خرج بیرون نکردی انتقال بده به کاراش ...هر چند یک بار ببر تبدیل کن براش 👌 

خب الان که براتون مینویسم تو صف نانوایی هستم رفتم یه سکه ی صد سوتی برای سیزده صفر گرفتم برای خرید خو ...

خب و اما برنامه ی غذایی هفتگی 

قسمت  صبحانه رو گرفتم امروز که ۲۱۳۰۰۰هزار تومن به این قسمت رفت که بودجه برای این قسمت ۲۵۰هزار تومن گذاشته بودم 👌که البته فقط یه دونه شیر مونده که دو کیلویی باید بگیرم 

روز یکشنبه ....کره با مربای بالنگ 

روز دوشنبه....نیم رو 

روز سه شنبه ....پنیر و گردو ( که گردو دارم )

روز چهار شنبه شیر برنج 

روز پنج شنبه دورمانج ( ترکیبی از نون تازه ی خشک به اضافه ی کنجد و گردو و پنیر )

روز جمعه.... کاچی 

روز شنبه ....مربا و کره 

ریز هزینه ها برای صبحانه ....پنج عدد تخم مرغ روستایی 

یک عددکره بزرگ شکلی ....یک شیشه بزرگ مربای بالنگ ...پنیر اندازه ی یه هفته سرجمع ۲۱۳۰۰۰

و اما لیست غذایی برای شام 

روز یکشنبه ....لوبیا پلو 

روز دوشنبه....سالاد ماکارونی ( البته به خاطر  همسرم یکی دو تا کدو گوجه تفت میدم که سیر بشه )

روز سه شنبه ...کوکو سبزی 

روز چهار شنبه ...برنج و خورشت هویج 

روز پنج شنبه....کوفته قلقلی 

روز جمعه ...خوراک قارچ

روز شنبه .... ساندویچ کتلت آسان 

که انشالله بعد از ظهر میرم خرید 

سلام همگی عزیزان 

معصومه جان

رویا و مامان سبحان و ...

گزارش دوم👇

امروز ساعت پنج و نیم بیدار شدم صبحانه آماده کردم با همسر خوردیم و راهی کارامون شدیم. اون رفت سر کارش منم اومدم سر کار.

حقیقت من تاحالا راجع به امروز نشنیده بودم شما که گفتید، منم که شاگرد خوبی هستم به همسر گفتم تو یه جاکلیدی بخر به نیت ارتقا ماشین منم یه سکه پارسیان میگیرم به نیت طلاهای زیادو تبدیلش به خونه.

خلاصه همسرم هم کلا تو این پنج ماهی که از عید گذشته دوتا حقوق بیشتر نگرفته. دستم خالی بود ولی انگیزه و امید تو دلم قُل قُل میکرد.

دیگه یه پروژه تموم کردم و فرستادم برای مشتری

و راهی بازار شدم

گفتم هرطور شده حتی شده ارزون ترین سکه پارسیان باید بگیرم.

رفتم و یه سکه پارسیان سیصد تومنی گرفتم.

با لبخند برگشتم. این اولین خرید طلایی من بعد از شاید سه سال هست. امیدوارم که امروز هزار برابرش رو شما بخرید.

راستی خانوما 

سعی کنید آموزه هاتون از این تاپیک رو استفاده کنید

مثل من اسکرین شات نگیرین و الکی ذخیره کنید.

من باهوش اینقدر اسکرین دارم از نحوه ی محاسبه ی طلا و ....

امروز رفتم گوشواره خریدم با حدود ۲۰,درصد سود

و اون طلافروشی که قلک باز کردم فی طلا رو بیشتر زده برام

مثلاً طلا گرمی ۳۴۲۸۰۰۰بوده زده ۳۴۵۶۰۰۰

کلاه گشادی بر سرم گذاشتن

عصر میرم در جهت دادخواهی 

باشد که رستگار شوم 

2810