2777
2789
سلام مامان سبحان عزیزدلم ما توی پروسه خرید خونه هستیم و فعلا ۷۰۰میلیون نقد دستمونه که همینجوری تویه ...

ببخشیدمن نظردادم

اگربرای مدت کوتاهیه طلانخرید اصلا بزارید بانک مهر یا مهربانی بانک ملی باگردش اون حساب بعدا وام بردارید این امن ترین راهه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام عزیزای دلم دوستای گلم ❤️حال دلتون خوبه دیگه انشاللهامروز به دلم افتاده بود براتون از همسرداری ب ...

معصومه خانم من قصه های خواهرشوهر و زهرا رو میخوااام انقدر منو دق ندین و منتظر نزارین دیگه بنویسین خسته شدم بسکه هر روز تاپیک رو زیر و رو کردم اگه نمیخواین بنویسین بگین من بار و بندیلم رو جمع کنم برم🤧

کی قراره به دلتون بیفته از اونا بنویسین؟🚶🏻‍♀️

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام معصومه جون، حقا که تو همه چی بیست هستی، مامانم همیشه می گه یه جوری تمیزی کن که به چشم بیاد اساس ...

منم فکر میکردم چالش تمیزی برای رخت خوابه 

درهمین راستا مخ آقای همسر رو زدم و دوتا پتو برام شست 😁

منم با خیال راحت اومده بودم نی نی سایت🤪

ببخشیدمن نظردادماگربرای مدت کوتاهیه طلانخرید اصلا بزارید بانک مهر یا مهربانی بانک ملی باگردش اون حسا ...

مرسی عزیزم از نظرت 

نه طلا که نمیخرم فقط این امتیاز بانک ملی تا چندوقت محفوظه ؟

چون ما حداقل تا ۲سال قصد گرفتن وام نداریم

مرسی عزیزم از نظرت نه طلا که نمیخرم فقط این امتیاز بانک ملی تا چندوقت محفوظه ؟چون ما حداقل تا ۲سال ق ...

به نظر من سپرده کنید تا یه سودی دریافت کنید. چون نه میتونید وام بگیرید و نه طلا تو زمان کم بصرفه هست و اینکه ممکنه یک روز تا یک‌ماه دیگه‌ خونه موردنظرتون رو پیدا کنید و نیازه پولتون نقد باشه

خرید ۱۳صفر اعتقاد دارین من شرایط بیرون رفتن ندارم

یعنی اگه برم الان باید با دخترم‌برم اونم وحشتناک هرچی‌میبینع میخواد اصلا میاید بردش بازار

اگه انلاین سفارش بدم چی

یبار اخه پست بسته طلا سفارش دادم خالی اورد دیگه میترسم طلا سفارش بدم

ببخشیدمن نظردادماگربرای مدت کوتاهیه طلانخرید اصلا بزارید بانک مهر یا مهربانی بانک ملی باگردش اون حسا ...

مهربانی بانک ملی وامش چطوره

سریع‌وام میده یا مثل مهر کنده

قسمتی از سپرده رو مسدود میکنه وقتی وام بده؟

عزیزم دفترکارگذاری رسالت کجاست ادرسی شماره تلفنی چیزی ازش دارید

عزیزم سرچ کنی میاره 

تو هر شهری چند تا دفتر کارگزینی هست .همشونم از بانک رسالت وام‌میگیرم و امتیاز رو میفروشن .

معصومه خانم من قصه های خواهرشوهر و زهرا رو میخوااام انقدر منو دق ندین و منتظر نزارین دیگه بنویسین خس ...

عزیزم خب مگه اینا نوشته نیست ؟

نمی‌دونم والله با کدوم اتون باشم 😊

یکی میگه معصومه از همسرداری بنویس 

یکی میگه معصومه از خواهر شوهر بنویس 

یکی میگه گزارش مهمون داری بده 

یکی میگه از برنامه های خودت بگو برامون 

یکی میگه از زهرا و مریم بنویس 

یکی میگه از نامادری ات بنویس 

یکی برنامه میخواد 

صد ها نفر خصوصی پیام میده ...هی میگه معصومه جواب بده 

چندین نفر تو تاپیک خودم میان منتظر جواب هستند ..هیچ کس هم صبور نیست هاااا

واقعیت سخت شده راضی نگه داشتنتون 😟

همون پستی که خوندی دوست نداشتی و رد شدی پشت صحنه اش رو بگم میفهمی چقدر زمان برده .. کجاها نوشتم اون پست رو من 

بعد نمیگفتی معصومه بارو بندیلم رو جمع کنم و برم 🙁

حتما مینویسم برات عزیزم ❤️ 

مرسی عزیزم از نظرت نه طلا که نمیخرم فقط این امتیاز بانک ملی تا چندوقت محفوظه ؟چون ما حداقل تا ۲سال ق ...

خواهش میکنم

تاجایی که اطلاع دارم محفوظه

اما۲سال هم زمان زیادیه بزارید طرح خدمت بانک ملی ۲۲ونیم درصدسودمیده یه طرحم ویپادداره اونم ۲۲ونیم درصدسود میده

ماهانه بااون سود چون قابل برداشته انتقال بدید روی حساب مهربانی چندروزبمونه تراکنش بگیره بعدباهاش پارسیان یاحتی یه تیکه طلابخرید اینکارم میشه کرد

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم خب مگه اینا نوشته نیست ؟نمی‌دونم والله با کدوم اتون باشم 😊یکی میگه معصومه از همسرداری بنویس ی ...

معصوووم  جانیم ازهرچی توبنویسی لذت بخشه

ازهرچی

😍😍😍😍

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810