2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم شبتون بخیر...من جدیدا به جمع تون پیوستم، خوشحالم که تاپیک به این خوبی رو پیدا کردم، ...

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی جمعمون ❤️ 

طلاهات مبارک عزیزم 😍 

باریکلا که به فکر پس انداز و پیشرفت هستی 

یه نکته ای که میخواستم بگم در رابطه با پستت 

میتونی عزیزم غذاهای اقتصادی بذاری 

مهمونی که میدونی چند روز خواهد بود 

تو سه وعده یک وعده اش شام رو اعیونی بذار ...ناهارش یه چیز سبک تر بذار ....منظور اقتصادی تر 👌

این همه تنوع غذایی هست عزیزم 

قیچی دست خودت عزیزم ...وقتی مهمونی بیشتر از دو روز موند 

دیگه موقید بودن رو بذار کنار چه برای خانواده ی خودت 

چه برای خانواده ی همسرت ♥️

الان دوره زمونه ...فرق داره ...خجالت کشیدی موندی عقب 👌

منظورم این نیست که بی احترامی کنی و یا خدای ناکرده بهشون ارزش ندی 

نهههه 

صحبتم اینکه ...یه وعده غذای گوشتی گذاشتی 

دو بار هم بدون گوشت بذار 

انواع کوکو ها و ساندویج ها و پلو های بدون گوشت و ماکارونی و ....

اینطوری عزیزم ♥️ 

زنده باشین خوبی و لطف رو شما داری که بی چشمداشت داری کلی کمک میرسونی به خانما اخی الهی که اونی بشه ک ...

قربونت برم عزیزم ♥️ ممنونم بابت دعای قشنگت 

آره واقعا همینطور عزیزم 

عزیزم وقتی وارد د ی ج ی کالا میشید اون قسمت که زده کیف پول بالاش یک مداد هست اون رو باید بزنید .

عزیزم دیج ی پی رو نصب کردم نه دیج ی کالا

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی جمعمون ❤️ طلاهات مبارک عزیزم 😍 باریکلا که به فکر پس انداز و پیشرفت ...

معصومه خانوم  جون؛ ممکنه صفحه پیامتو چک کنی عزیزم 🙏🏻❤️❤️❤️منتظز جوابت هستم همچنان

عزیزم دیج ی پی رو نصب کردم نه دیج ی کالا

عزیزم من خودم د ی ج ی کالا رو نصب کردم و از طریق کیف پول د ی ج ی پی در د ی ج ی کالا پول ویپاد رو برداشت میکنم 

حالا احتمالا داخل خود د ی ج ی پی هم این مراحل رو داره .

اگر نتونستید فردا به پشتیبانی د ی ج ی پی زنگ بزنید .

ببخشید شما چی میدوزین ودستی چند براتون حساب میکنن؟ من میخوام فرم مدارس برش خورده از تولیدی بیارم تو ...

عزیزم من کار تکمیلی نمیدوزم ولی اگر بار اولته جایی رو انتخاب کن که کارش زیاد سخت نمیگیرن.مانتو شلوار خیلی ایراد میگیرن گاهی ممکن مجبور بشی باز کنی و از اول بدوزید و اگر ایرادش درست نشه جریمه ت میکنند.

خودت میدونی دیگه یه جا تو سردوز اشتباه بزنی ممکن خراب بشه.

کار تکمیلی باید چند نفر باشی تنهایی اذیت کننده ست.

کار سری دوزی برای یه نفر بهتره چون می‌شینی پشت چرخ و فقط میدوزی دیگه اتو و زیگزال و وسط کاری ندارن.

بعدشم ببینید شما روزی چند تومن پول در میارین با چند ساعت کاری.اونوقت متوجه به صرفه بودنش میشین.💚

من خودم چون کارهام باهم فرق داره روزی ۲۰۰تومن هم داشتم روزی۵۰تومن هم داشتم باساعت کاری یکسان خوب متوجه شدم دیگه اون کار ۵۰هزار روزی رو نمیارم میگم برا من اذیت داره لطفا یه کار دیگه بهم بدین.

خانوما میتونم برا ۱۳ صفر  ؛ الان خریدامو اینترنتی بزنم ؟؟ 

یه پارسیان کوچیک میخام از همون مدوپد بگیرم الان 

یه جاکلیدی هم به نیت خونه میخام سفارش بدم ؟ از الان بدم سفارشاتو ؟ 

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی جمعمون ❤️ طلاهات مبارک عزیزم 😍 باریکلا که به فکر پس انداز و پیشرفت ...

مممنونم معصومه جان، چققققققد شما خوش قلب و خانوم هستی، منم هم سن شما هستم، البته فک کنم من از نظر سن بزرگتر از شماباشم، ولی ای کاش بتونم حتی شده ده درصد مثل شما زندگی کنم. ، با وجود اینکه شاغل هستم، همیشه درآمد داشتم ، هیچوقت مدیریت خوبی نداشتم، صد و صفر بودم همیشه، ولی واقعا قصد دارم به لطف این تاپیک و دوستان مدیر و مدبری مثل شما و مامان سبحان جان و دیگر دوستان منم تغییر و تحول ایجاد کنم تو زندگیم به امید خدا 🙏🙏❤️❤️🌷🌷

2810