2777
2789
عزیزم خب بااین چیزا ک گفتی مهریه هم بخواد بده قاضی باتوجه ب شرایطش قسط بندی میکنه .نهایت دوسالی ی نی ...

ن گلم زنش میگه شکرخدامهریه ک نمیخام۱۱۴تاسکه بوده ۳۰۰بدی کافیه میام براطلاق البته اگرنزنه زیرش اینم نیخادیه سرش کنه هرچند عاشقشه ولش نمیکنه شوهرش ولی خب شوهرم تاکید کرده طلاق بدی ندی دیگه اسمم نیار 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تجربه خرید هدفون از اسنپ پی داشتم. روی سایت اسمش یک چیزی بود، وقتی به دستم رسید دیدم بهم انداخته. ...

من از اسنپ پی کاپشن سفارش دادم سایزش کوچک بود فروشگاه زیر بار نمیرفت مرجوع کنم هی امروز فردا میکرد به پشتیبانی زنگ زدم جریان رو‌گفتم 

از همون فروشگاهی که خریدم خودشون تماس گرفتن باهم گفتن پس بفرست پولتو برات میزنیم و من مرجوع کردم 

عزیزم تازه وقتی ما پریود میشیم انگار آقایون هم ذهنشون پریود میشه . 🤔🤔🤔🤔برای ما که دقیقا همینطوری ...

آخ مامان جان من الان تو همین موقعیتم قشنگ قابلیت اینو دارم سرشو بزارم لب جوب ببرم. 😆😆😠😠😠😠

والا دیگ نمیدونم چون همکارم گرفته خیلی دقیق نمیدونم ایناهم ک گفتم از همکارم شنیرم

عزیزم یعنی بدون امتیاز میدن؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
عزیزم ویپاد یه طرح داره، طرح رویش، اونم نرخ سودش ۲۲ونیم درصده

ممنون عزیزدلم

پول امانت بود وصاحب امانت اون بانکوانتخاب کرد منم بخاطر خدا انجام دادم

پول خودم نبودواگرنه اصلاسپرده نمیکردم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزی😘😘😘بله گلم مجردمماشینی که داریم مال پدرمه ولی منم ازش استفاده می کنم و چون بابام پاشون مشکل ...

طناز جان سلام 

من از تاپیک بانو ارتمیس باهات اشنام 

همیشه وقتی تاپیک رو میخوندم میگفتم طناز الان تو چه شرایطیه 

امیدوارم حالت عالی باشه زندگیت به کام باشه 

ببخشید اینجا کامنت میذارم از همگی معذرت می‌خوام ولی واقعا همیشه تو ذهنم بودی

اگه دوست داشتی دورهمی تگم کن از شرایطت بگو

امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشی

بچه ها ازتون سوال دارم ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایم کنن،بچه ها من تازه شروع کردم دارم یه مهارتی یاد میگیرم تا برسم به درآمد ۵سالی زمان می‌بره ولی می‌خوام شروع کنم آزمون استخدامی آموزش و پرورشم شرکت کنم الان نمی‌دونم برا هنرآموزی شرکت کنم یا آموزگاری هر دو تا رو میشه شرکت کنم،نمیدونم کدومش مزایاش بهتره از لحاظ حقوق و راحتی کارو کلا همه چیز،مامان سبحان عزیزم و سامیه عزیز و دوستان معلمی که اینجا هستن لطفاً نظراتتون رو بدید از همتون ممنونم 

سلام عزیزم یعنی ما ۱۲۰تومن پول داریم میشه قرعه کشی ثبت نام کنیم؟تا کی وقت هست برا شرکت تو قرعه کشی؟

من‌ هم قطعی نمی‌دونم ولی از بانک ها اس ام اس که میاد به همین معنی هست حتما برید شعبه سوال کنید 

2810