2777
2789
مفید 26درصد سود میده که برای یک هفته یک میلیون میده .سود رو دوم ماه میدن الان بزارید ماه بعد سودش رو ...

سلام عزیزم 

من این سود مفید رو‌متوجه نمیشم 

مثلا همون تو قدرت خرید با افزایش مومودی مفیدمو شارژ کنم خودش قراره روش سود بیاد ؟؟ 

ینی بدون داشتندهیچ سهامی تو مفید درواقع ؟؟ 

چون هیچی تو پرتفوم ندارما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومای گل🥰من قبلا درمورد خرید طلا از سایت میلی گلد پرسیدم کسی جواب نداد متاسفانه ، دلو به دری ...

سلام عزیزم 

میشه کمی بیشتر بگی؟ تحویل کدوم شهراست مثلا گیلان هم هست ؟ 

بعد شما چجور خرید میزدین ؟چی مثلا ؟  حتی با صد تومن دویست تومن و اینا ؟ حتما باید برسه به پنج یا ده و اینام میشه برای تحویل اول ؟ 

من سایتشو یبار سرچ کردما ولی تاحالا نخریدم خب میخاستم دست دوم و بی اجرت پیداذکنم اونحام همچین چیزی دارن ؟ 

مرسی ازتون ☘️🙏🏻

سلام عزیزم من این سود مفید رو‌متوجه نمیشم مثلا همون تو قدرت خرید با افزایش مومودی مفیدمو شارژ کنم خو ...

سلام عزیزم بله همون قدرت خرید رو شارژ کنید نمی‌خواد سهام بخرید طرح حامی مفید.از پشتیبان هاشون هم میتونید سوال کنید هر موقع روز جواب میدن 

سلام عزیزم وام اوراق چطوریه ؟ کمی دربارش بهم‌میگین سپاس 🌿

سلام عزیزم وامی که  برا خرید خونه میدن یعنی که قبل از سند زدن خونه میری بانک و پرونده تشکیل وام میدی و اوراق میخری بعد حدود ۳۵روز پول میاد تو حسابتون

مامان سبحان درباره وام خرید طلا از دی جی شهر همون که ۲۰۰میلیونه اطلاعی دارید؟خوبه به نظرتون؟و آیا با ...

عزیزم اون وام نیاز به سپرده نداره و باید برید داخل سایتش و گزینه دریافت وام رو بزنید و بعد بهتون میگه کدوم شعبه باید برید و بعد میرید شعبه و مدارک وام و ضامن رو بهتون میگه و یک تاریخ رو مشخص میکنه که مدارک ببرید و بعد اعتبارش رو داخل سایت فعال میکنه براتون و فقط میتونید از فروشگاه خود د ی ج ی شهر که البته طلا هم داره خرید کنید .

عزیزم اون وام نیاز به سپرده نداره و باید برید داخل سایتش و گزینه دریافت وام رو بزنید و بعد بهتون میگ ...

مرسی گلم،مامان سبحان ما به این وام احتیاجی نداریم فقط جهت سرمایه گذاری اگه بگیریم به نظرتون خوبه؟یا نه ارزشی نداره برا سرمایه گذاری؟

مرسی گلم،مامان سبحان ما به این وام احتیاجی نداریم فقط جهت سرمایه گذاری اگه بگیریم به نظرتون خوبه؟یا ...

عزیزم من خودم قبل از عید میخواستم این وام رو بگیرم و حتی تا مرحله رفتن به شعبه هم رفتم ولی بعد دیگه مدارک نبردم چون دیدم سودش خیلی زیاد هست .

چون مثلا حتی از خود وام هم کم میشه یعنی به جای ۲۰۰ میلیون ۱۷۵ میلیون اعتبار میده و سودش هم ۲۳ درصد هست و طلاهاش هم اجرت دار هست ولی باز اگز کسی نتونه همینطوری پول جمع کنه و خودش رو بخواد مجبور به دادن قسط کنه برای بلندمدت خوب هست . 

بچها من برای خودم‌هدف گذاشته بودم تابستون ۳۰ گرم طلا بخرماما فقط ۲گرم تونستم بخرم😟خیلی ناامیدم چجور ...

دلیل نتونستنت چیه 

وام بگیری  حقوقت یا پس اندازت پاسخ پس دادنش و میده ؟؟ 

بچه هاخیلی دلم گرفته. به ناچار ساکن یک محله بی فرهنگم. دارم عذاب میکشم. از صبح تا شب تمام زن و مردها ...

شمازحمت بکش بروجایی که دوست داری خونه اجاره کن ولی به کسی بی احترامی نکن 

یعنی چی حال بهم زن های کوچه نشین ماشالله دیدیم شما چقدر بافرهنگین 

عزیزم وقتی وارد کارگزاری شدید گزینه افزایش موجودی رو میزنید و مثل خرید اینترنتی وقتی وارد درگاه خرید ...

مممنونم ک پاسخ دادید و وقت گذاشتید 

یرم اول کارگزاری مفید ثبت نام کنم؟،من کد بورسی دارم اما از،طریق کارگزاری آگاه.

الان باید حضوری رفت .

کارگزلری مفید؟ یا اینترنتی ؟

2810