2777
2789
سلام دوستان 16.510 گرم طلا فی 3480 63 تومن شده میشه حساب کنید ببینید چطوری حساب کرده ممنون میشم

10درصد تقریبا

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من تازه به جمع قشنگتون پیوستم خیلی خوشحالم که کنار شما هستم ممنون میشم راهنماییم کنید. من ...

اولی چون وزنش بیشتره

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
بچه ها ما ۸ساله ازدواج کردیم و همسرم کارمنده تقریبا ماهی ۳۵میگیره خودمم خانه دارم و یه بچه داریم و س ...

تعویض ماشین

یا یه باغ

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
من از تلاش شما خیلی لذت می برماینکه فقط منتظر نشدی شوهرت ی کاری برات بکنه ان شالله روز ب روز موفقت ...

ممنونم انشالله 

شما لطف دارین به من😘❤️

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
عزیزم به نرخ طلا کاملا درست حساب کردیبه نظر من برای اونها یک سکه ۱۰۰ یا ۱۵۰ سوتی بخر تا همسرت متوجه ...

دروغ نمیگم بابت هدیه چون ممکنه بعدا تو‌روم در بیاد این داستان همسرم بدونه بهتره پول از جیب ایشون میره باید کم و زیادشو راضی باشه من سعی میکنم رضابتشو جلب کنم ک موفق شدم گفتم پول مفت در میاری مگه تو گرما و سرما بدون تفریح با هزار نفر سرو کله میزنی ک بزاری توپاکت تقدیم کسی کنی ک نمیفهمه 

وقتی تو بی پولی با قرض عروسی گرفتیم طرف اومده مفت خورده رفته تهشم  عذر‌میخوام از همگی یه  اروغ زده   ایراد گرفته رفته من یا نمیرم یا برم مثه‌خودش قد خودش و معرفتش خرج میکنم قبول کرد 

۳۵۰ گذاشتم کنار برای هدیه 

چون شادباش  ندادن نمیدم

چون پاگشا نکردن نمیکنم

وقتی اولین بار رفتم‌خونشون هدیه ندادن منم هدیه نمیدم

یکم دهن دارن ک بگن میگم به رسم خودتون رفتم جلو 

تا عروسی  موهامو رنگساژ لازم میشه ک هنوز از  تیر ماه یکم رنگ  مونده همونو میذارم 

لباس دارم ولی قصد دارم یکی دیگه بدوزم قبلی و  برای پاتختی بپوشم 

تا اون موقه هم انشالله یه نیم ست  یا سرویس سبک میخرم میندازم طلاهام جدید باشه 

😬😬😁☺️

سلام من محل کارم60میلیون کارت اعتباری بهم دادن ماهی2500قسطش هست.سودش هم صفر درصد هست.24ماهه.

میتونم باهاش طلا بخرم ولی سکه نه.

اما طلا میگه نرخ خام به علاوه16درصد.بنظرتون عاقلانه هست این کار رو کنم؟همسرم میگه خیلی گرونه،چکار کنم بنظرتون؟

توروخدا جواب بدید

سلام و صبح عالی متعالی دوستان گلامیدوارم حال دلتون عالی عالی بوده باشه ❤️پنج شنبه است و چالش تمیزی خ ...

معصومه جون من رفتم سراغ جاکفشیم و ....یه کاری که کردم یه جفت کفش دارم کلا ۳ دفعه پام نکردم گذاشتم دیوار.خدا کنه فروش بره 😁 

سلام من محل کارم60میلیون کارت اعتباری بهم دادن ماهی2500قسطش هست.سودش هم صفر درصد هست.24ماهه.میتونم ب ...

با این کارتها فکر کنم باید فقط از جاهایی که خودشون معرفی میکنن خرید کنید.اگر اینطوره شما فکر کنید این ۱۶ درصد سود وام هست.طلا بخرید و به دید بلند مدت قطعا برد خواهید کرد

پیشاپیش مبارکتون باشه 

سلام عزیزم برای یک هفته حدودا یک میلیون بهتون سود میده .چرا داخل همون ویپاد نمیگذارید برای گرفتن سکه ...

ممنون مامان سبحان جان

چون وام ویپاد دارم الان در جریان دیگه نمیده 

میشه بهم یاد بدید چجوری داخل قدرت خرید مفید بذارم؟

به نطر من بذار توی ویپاد با سکه هاش وام بگیریاین کارگذاری ها برای یک هفته مگه چقدر میتونن سود بدن؟ و ...

ممنون زهرا جون 

وام ویپاد دارم ۵۰ میلیون گرفتیم.

آخه میگفتم ویپاد وصل ب حساب مفیده یعنی بهم زنگ زدن گفتم ویپاد تون متصل ب مفید کارت هست.

اما من‌ میخوام سودش رو بگیرم نمیدونم داخل قدرت خرید مفید چجوری باید بذارم😌

شما از کجا میدونی تلاش نکردیم؟من یکسال اخیر اونقدری ب خودم سخت گرفتم که حتی یه لباس زیرم واسه خودم ن ...

عزیزم اگه پدر و مادرتون زنده هستن ازشون بخواین دعا کنن خیلی اثر داره 

من خودم کلکسیون مشکلاتم اما ممکن بود وضعم بدتر از اینا باشه به دعای پدرو مادر خ اعتقاد دارم

2810