2777
2789
دقیقا منم شرایطم مث شماستمحلمون رو دوست ندارماون سالی که داشتیم خونه میخریدیم مرکز شهر و جاهای خوب خ ...

عزیزم به جای ناامیدی تلاش کن حرکت کنی.

بله سال ۹۷ شانس زیادی به نسبت بقیه نداشتی. اما از سال ۹۷ تا الان چقدر پول و طلا جمع کردی؟ چقدر فشار آوردی به خودت و خانواده ات که زود ۵۰۰ تومن ۷۰۰ تومن پول جمع کنین و برین دوتا چهارراه بالاتر؟ شوهرت بعدازظهرها رفته تو اسنپ که ماهی ۱۵ میلیون براتون پول بیشتر بیاره و تو همون رو تبدیل به طلا کنی؟

به قول معصومه کج بشین راست بگو. از سال ۹۷ تا الان جز گله از خدا خودت هم حرکتی کردی؟

تا تو جمع نکنی تا حتی یک سیخ کبریت رو مدیریت نکنی و دلت برای هزار تومن نسوزه، خدا چمدون طلا از آسمون برات نمیندازه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستان، ۴ گرم طلا فی ۳۴۸۰ ۱۴ و ۵۰۰ حساب کردنچطوره برای پس انداز؟

حدودا چهار درصد حساب کرده و خیلی خوبه 

مبارکت باشه گلم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم اولین هدفم رو میزارم تو عوض کردن ماشین حیف نیست با سه تا خونه و طلا که قطعا از مدیریت خوبتون ...

مرسی عزیزم از جواب دادنتون،واقعیتش دوست عزیزم من اینجوری فکر میکنم درسته سه تا خونه دارم ولی فک میکنم ارزششون یعنی 8میلیارد پول زیادی نیس،یعنی شما میگید 8میلیارد در مدت 8سال که ازدواج کردیم با حقوق همسرم که کارمند بوده و خودم درآمدی نداشتم و من 34سال سن همسرم 37 سن خوب بوده مدیریتم؟ودر حدی هستیم از لحاظ امنیت مالی که ماشینمون رو ارتقا بدیم؟

سلام 

دار و ندارم یک کوییک نو هست. ۲۰۰ میلیون از قرعه کشی برنده شدم. نمیدونم ماشین بهتر بگیرم یا با ۲۰۰ برم طلای دست دوم بخرم؟ ضمنا مستاجرم. هدفم خرید خونه است در دراز مدت.

به قصد افزایش سرمایه.

حساب ویپاد هم بخاطر وام فعال دارمش.

ممنون از شما با تجربه ها  

سلام به خانمای گل و با اراده من خیلی وقته اینجارو میخونم و باهاتون آشنا هستم ولی تا حالا پست نذاشته ...

حتما سهم خونه رو ۵۰ ۵۰ کن هم خیالت راحت تره و هم اینکه دوباره تلاش میکنی ماشین میخری

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سلام دوستان امروز کارت ویپاد من اومد و فعالش کردم حالا میخوام ۱۰۰ میلیون که تو بانک مهر دارم انتقال بدم به ویپادم برای وام ۵۰ میلیونی ولی بعد چطوری میتونم اون ۱۰۰ میلیونو در بیارم ؟نمیشه که کارت به کارت کرد درسته؟برا همین یکم‌ استرس دارم میترسم همون ۱۰۰ تومنم هم به فنا بره تو جابه جایی 

عزیزم به جای ناامیدی تلاش کن حرکت کنی.بله سال ۹۷ شانس زیادی به نسبت بقیه نداشتی. اما از سال ۹۷ تا ال ...

شما از کجا میدونی تلاش نکردیم؟

من یکسال اخیر اونقدری ب خودم سخت گرفتم که حتی یه لباس زیرم واسه خودم نخریدم قبلا تو تاپیک گفتم فقط و فقط هدفم رفتن از این محل بود

شوهرم طفلکی ساعت ۷ صبح میره ساعت 8 شب میاد 

نایی واسش میمونه بره اسنپ؟

مگه رباته؟

شغلشم فنیه سنگینه 

تو ۳۲ سالگی دیسک کمر گرفته 

اینجوری نیس ک صبح تا شب پشت میز نشسته باشه 

از ۹۷ تا الان سرمایه جمع کردیم که شغل خودشو داشته باشه، واسه مردم کار نکنه

منتظر چمدون طلا هم نیستیم

حرف من چیز دیگه ایه

خدا هوای بعضی بنده هاشو بیشتر داره 

راهو واسشون هموار میکنه 

وگرنه من الان دنبال خونه اجاره ایم ولی واسه همونم سنگ میفته سر راهم

یه وقتایی ب هر دری بزنی نمیشه فقط و فقط باید یه نفر واست بخواد که تا نخواد نمیشه ک نمیشه

سلام و صد سلام❤️❤️❤️❤️❤️❤️پس انداز از عید تا الان فقط ۷۰۰ تومن عیار😅.در عوضش ۱۲ میلیون بدهکاری بالا ...

من از  تلاش شما خیلی لذت می برم

اینکه فقط منتظر نشدی شوهرت ی کاری برات بکنه 

ان شالله روز  ب روز موفقتر باشی 😘

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام دار و ندارم یک کوییک نو هست. ۲۰۰ میلیون از قرعه کشی برنده شدم. نمیدونم ماشین بهتر بگیرم یا با ۲ ...

سلام

بنظرم آدم عاقل همه ی تخم مرغ هاش رو داخل یک سبد نمیزاره

شما ماشینتون نو هست و خوشبختانه خرج اضافی نداره

بنظرم طلای کارکرده با درصد پایین بگیرید و به قصد یکسال به بالا جهت پس اندازتون کنار بزارید

یا اینکه اگر توان قسط دادن دارید نصف مبلغ رو طلا بگیرید و مابقی رو داخل حسابی قرار بدید و گردش حسابتون رو بالا ببرید و وام بگیرید

من بدل نمیندازم عزیزم اینو همسرم می‌دونه تا حالا هیچ وقت بدل ننداختم حتی وقتی هیچ طلایی نداشتم

ستاره جان اگر دوست داشتی بگو چکار کردی بالاخره؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810