2777
2789
مررررسی خب بعد اینکه برایند رو‌گرفتم یک‌ سالم‌که باید اونو تسویش کنم درسته ؟؟ ینی در این مدت که دارم ...

خواهش میکنم عزیزم ، بله یک سال طول میکشه .

نه دیگه نمیشه فقط یک نوع از وام ها رو میشه گرفت . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم ، بله یک سال طول میکشه .نه دیگه نمیشه فقط یک نوع از وام ها رو میشه گرفت .

پس تااون‌موقعیدکهدسکه دارم‌جمع میکنم برایند پنجاهی فعال شه بهتره پلکانی رو‌برم‌جلو‌پس کم کم چون دیگه نیمتونم‌موقع قسطای برایند ازونا بردارم درسته ؟؟؟ 

مرسی مامان سبحان مهربونم ❤️❤️

سلام دوستان عزیزم به نظر شما که تجربه دارید سکه بفروشم ماشین ایران خودرو ثبت نام کنم ؟ به نیت سود

سلام عزیزم

به نظرم سکه نفروشید چون پول در بانک با مدت یکماه بلوکه میشه و احتمال برنده شدن برای افراد عادی کم هست و اگر برنده نشیدبا اون پول نمی تونید سکه ها را دوباره بخرید

سلام عزیزای دلم،خانوما من دوماه نیس ک عروسی کردم اومدم خونه خودم و قصد داریم ی سفر س روزه اینا بریم ...

اول از همه کارت مخارج رو خودت دست بگیر

دوم اینکه برای رفت از خونه خوراکی ببر برای صبحانه و نهار

یک پیک نیک هم ببرین برای درست کردن صبحانه یا گرم کردن نهار

اونجا یک وعده رو اکبر جوجه بخورین

اما بقیه وعده ها رو غذای ارزون تر و سالم

برای سوغاتی هم خودتو خیلی به خرج ننداز بسته های کلوچه نادری هست که توش تعداد کم داره و مستطیل شکله. از همونها برای خواهر برادر ها بیار. 

حالا برای پدر مادر خودت و همسرت خواستی از اون استوانه ای ها که توش بیشتر داره هم بیاری عیبی نداره. بیشتر نخر. چون توی فروشگاه های سوغاتی که میری اینقدر همه چیز عالیه که دلت میخواد زیاد بخری

توی غذا و سوغاتی صرفه جویی کنی میتونی یک قایق سواری توی دریا هم بری و عکس قشنگ بگیری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اره تهرانممن شغلم ازاده عزیزم دقیقا شاید تو‌سرنوشت ما ازدواج نباشهشاید خدای نکرده ازدواج کنیم و طرف ...

حالا که مجرد و پولدار و تهرانی اگه اهل ورزشی در حد پیاده روی بیا بریم باشگاه انقلاب حضوری دوست بشیم😃

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
معصومه جون ی سوال دارم من خودم دوتا ماشینامون بنام منه حدودا روی هم پونصد می ارزن.. الان ثبت نام خود ...

ببخشید که نظر شخصیمو میگم چون خوندم ذهنم مشغول شد

اگر تو زندگیت توی شرایط امنی هستی یعنی برای خودت خونه( به نام خودت) و زمین و سرمایه ای داری  ک دیگه  خیلی ریز نشو وقتی میگی بهش اطمینان داری.متاسفانه شرایط جامعه جوری شده ک واقعا این استقلال مالی و مرز گذاشتن مالی چه غریبه و علی الخصوص نزدیکترین نزدیکانی چون همسر خیلی مهمه.بازم میگم اینا شخصیه بستگی به شناخت خودتون و اتفاقاتی ک پشت سر گذاشتید داره.موفق باشید و آرامش مهمون همیشگی خونه تون باشه انشالله.

خواهش میکنم عزیزم . 🌹🌹🌹

مامان سبحان ببخشید یه سوال دیگه من خیلی وقته اینجام و تقریبا همه پستارو میخونم خیلیا میگن که طلاهای ریز رو بعد چند وقت باید بری با طلای درشت عوض کنید من حدود ۴۰تا پلاک زیر یک گرم و یک گرم دارم برا سرمایه گذاری خریدم مگه نمیگن که تعویض طلا ضرر داره چرا باید عوض کنیم؟انشالله هر چی از خدا میخواید بهتون بده که برامون وقت میزارید خدا براتون وقت بزاره عزیزم

معصومه جون ی سوال دارم من خودم دوتا ماشینامون بنام منه حدودا روی هم پونصد می ارزن.. الان ثبت نام خود ...

نگیر براش

آدم پول جمع میکنه برای آرامش 

وقتی میدونی با این ماشین ثبت نامی حتی اگه به اسمت در بیاد، آرامش نداری نخر عزیزم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بله عزیزم درسته الان قبل از وام برایند این کار رو انجام بدید بهتره .

سلام عزیزم

شما باشی وام با بازپرداخت ۳۸ماهه میگیری یا ترجیحتون اینه مدت بازپرداختش کم باشه؟

سودش ۴درصد هست در هر دو حالت

سلام شب همگی بخیر،دوستان گلم و معصومه جان عزیز،من یه سوال دارم شما توی پستای قبل گفتید که اگه کسی مث ...

چون اجاره های ساختمون های کوچیک بیشتر میشه

البته من توی مشهد رو میگما

ببین اجاره یک خونه ۶ میلیاردی ماهی ۱۵ تومنه

اما اجاره ۶ تا خونه یک میلیاردی بین 2۰ تا ۲۵ تومن میشه

حالا اجاره یک خونه ۱۲ میلیاردی ماهی ۲۵ ۳۰ تومنه

اما اجاره ۱۲ تا خونه ۱ میلیاردی ماهی ۴۰ ۴۵ میلیون تومنه

2810