2777
2789
چرا هر وقت اینجا سوال میپرسم کسی جوابی نمیده ،انگار اینجا نامرعیم ،،فقط دوستای خودشون ریپلای میکنن و ...

قربونت برم من ❤️ والا من که نمی‌دونم و اطلاعی ندارم از پیج یا آیدی ایشون ...به خاطر اینکه صفحات امون نره جلو دیگه جواب نمیدم 

ویپاد ۲۶ و ۲۷ دوبرابر سکه میده.فردا اگر پول بزنیم و ۲۸ ام برداشت کنیم امتیاز دوروز هم میگیریم.منم به شوهرم گفتم برام یه مقدار پول  بزنه که موجودیم بیشتر بشه که برام زد.امشب مهمان هستم جایی و بدون خرج شدم. چندروز دیگه هم قراره برم دندونپزشکی که روکش کنم یکی دیگشو.من مخارج دیگه مثل بوتاکس و کاشت ناخن و اینا ندارم.برای همین ۶تومن هفته پیش دادم هفته آینده هم ۶ دیگه می‌ره احتمالا برای دندان و تا همرو تا کوچکترین پوسیدگی درست نکنم ول کن نیستم و اینو میزارم پای قر وفرهای که ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی گروه مرد بازار تو تلگرام هست ؟من چند روزیه عضو گروهش شدم ولی هیجی در مورد کارهایی ک در گروع انحا ...

اون گروه برای کسایی خوبه که قصد نوسانگیری با طلای فیزیکی دارن یا عیار میخرن 

تو هشتگ ها همه توضیحات رو دادن..

خونگی ها برای طولانی مدت هر وقت طلا بخرن خوبه  من خودم سایت اتحادیه رو چک میکنم اگه پول داشته باشم و ببینم کمی کاهشیه  حتما می خرم

سلام عزیزای دلم،خانوما من دوماه نیس ک عروسی کردم اومدم خونه خودم و قصد داریم ی سفر س روزه اینا بریم شمال با همسرم منم میخوام زیر پوستی باعث کاهش هزینه ها بشم چون همونطور ک گفتم شوهرم خیلی ولخرجه لطفا هرچی ک لازمه بهم بگین اولین سفر راه دورمونه و اینکه دوستان شمالی الان اب وهوای اونطرف چطوره،نمیخوام هزینه سفرمون زیاد بشه چون کار شوهرم کمه الان از طرفی وقت قسطو اجاره هم داره میرسه

آنچه که من برای دنیایم میکنم تا زیباتر ببینمش، امن تر ببینمش، و دانستم که به عمل کار برآید، به سخندا ...

عزیزم نتونستم از کنار پستتون رد بشم، چه تفکر زیبا و عمیقی دارید، واقعا کلام هر آدمی چه جنبه های عمیقی از شخصیتش رو به نمایش میذاره و گاهی اوقات احساس می کنی که اون شخص چقدر ناب و خالص هست، و این حس ناب بودن به دلیل همه ی این افکار بلندی هست که دارید

سلام دوستان 

من وام پشتوانه همون پلکانی ویپاد رو دارم میرم‌جلو بترتیب تازه هم شروع کردم ؛ 

از طرفی یه وامم درخواست دادم از بانک اون‌چنروزه قراره بیاد دستم پنجاه تومنه اونم‌میخام بذارم واسه جمع اوری سکه و رسیدن ب وام پنجاهی ویپاد 

حالا سوالم اینه میشه همزمان هم‌پشتوانه گرف هم برایند پنجاهیو ؟ 

وقتی پنجاه دستم رسیدو ریختم بحساب دیگه نباید اون پلکانی رو‌تا دوماکه داره سکه جنع میشه ، پیش ببرم و تسهیلاتشو بگیرم ؟ 

ببخشید این سوالو تو تاپیک جوابشو ندیدم اگر خارج از حوصلس ببخشید 

@مامان_سبحان‍❤️❤️❤️

سلام مامان سبحان خوبین یه سوال دارم برای ثبت نام ماشین ۲۳۰ میلیون رو اگه توحساب بانک مهرم بزارم بلوک ...

سلام عزیزم ، خوب اگر ویپاد فعلا نمیتونید وام بگیرید سکه ها که از بین نمیره میمونه ۶ ماه دیگه وامتون باز میشه .

و اینکه بانک مهر امتیاز دهی اش خیلی کنده فقط یک اطلاعیه رو من دیدم که نوشته بود بانک مهر اگر ۱۵۰ میلیون بگذاریم ۸۰ میلیون هم خودشون وام میدن برای ماشین نمیدونم تا چه حد درست هست ولی اگر درست باشه این خودش یک مزیت بانک مهر . 

سلام دوستان من وام پشتوانه همون پلکانی ویپاد رو دارم میرم‌جلو بترتیب تازه هم شروع کردم ؛ از طرفی یه ...

سلام عزیزم ، نه نمیشه وام پشتوانه و برایند رو با هم گرفت و شما فقط تا وام برایند رو نگرفتید میتونید وام های پلکانی رو بگیرید . 

سلام عزیزای دلم،خانوما من دوماه نیس ک عروسی کردم اومدم خونه خودم و قصد داریم ی سفر س روزه اینا بریم ...

گیلان مازندران هردو شمال محسوب میشن شما مقصدتون کدوم یکی از این استان هاست؟

گیلانم و امروز گرم بوووود ،

بله ی سوپر کوچولو توی کوچه،جنس که میاره از عمده فروش،کلا تا ده روز هر چی درمیاد باید فوری برای اونا ...

عزیزم ما هم مثل شما سوپری داریم که قبلا به دوستان گفتم که بنا به دلایلی خودم صبح تو مغازه هستم تا شوهرم بیاد،کلا سود سوپر مارکت ۱۵ تا ۲۰ درصده،شما حدودی ببین تو یه ماه چقدر کارت کشیدید بعد میانگین سود بدست میاد

سلاااام‌کیف کردم از حرفات تهراتی ؟ میشه بپررسم چیکار میکنی مگه میگی خیلی کار میکنم منم هدفم خونس ی خ ...

اره  تهرانم

من شغلم ازاده عزیزم 

دقیقا شاید تو‌سرنوشت ما ازدواج نباشه

شاید خدای نکرده ازدواج کنیم و طرف مورد خوبی نباشه و بخوایم مستقل زندگی کنیم

حداقل دغدغه مالی نداشته باشیم ک نود درصد الان اعصاب ها بخاطر پول خرابه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
رویا جان میتونید راهنماییم کنید میخوام ی لباسشویی از دی جی کالا بردارم قسطی از رو وام دی جی پرداختش ...

عشقم من تا حالا از دی جی کالا خرید نداشتم دوستان اگه اطلاعاتی داشته باشن حتما راهنماییت میکنن

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
کسی گروه مرد بازار تو تلگرام هست ؟من چند روزیه عضو گروهش شدم ولی هیجی در مورد کارهایی ک در گروع انحا ...

عزیزم میشه آیدی گروه رو بمن بدی؟؟

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

رویا جان میتونید راهنماییم کنید میخوام ی لباسشویی از دی جی کالا بردارم قسطی از رو وام دی جی پرداختش ...

عشقم من تا حالا از دی جی کالا خرید نداشتم دوستان اگه اطلاعاتی داشته باشن حتما راهنماییت میکنن

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810