سلام و صد سلام خدمت دوستای عزیزتر از جانم 😍♥️
ظهر قشنگتون بخیر و نیکی باشه ❤️
فداتون بشم که برام نوشتین نیمگته جانم فدات شم عزیزم
♥️تک تک ریپ نمیزنم عزیزان که صفحات الکی جلو نره
دیشب مهمون بودم ...دیر وقت بود برگشتم خونه😊
دیگه فرصت نکردم بنویسم و جواب بدم ...از امشب سعی میکنم منظم بیام و بخونمتون که باعث افتخارم ♥️و براتون بنویسم
اول اینکه چشم ♥️هلن بانو جان ♥️و آتوسا خانم♥️ گفتند که از مدیریت هایی که کردی و میکنی بگو
چشم حتما در طول تاپیک خواهم نوشت براتون👌
و اینکه یه نظر سنجی میخواستم ...دوست دارین از خواهر شوهرم براتون بنویسم ؟؟؟؟؟الان در چه حالن ؟
اونی که سالها بی مدیریتی کرده الان در چه نقطه از زندگیشه و با چه سختی داره میگزرونه ؟؟
دوست دارین ؟؟؟یا خیلی نوشتم ازش دیگه دلتون نمیخواد😊 ؟؟؟؟اکه دوست داشتین با لایک هاتون متوجه میشم ...و منم در اسرع وقت مینویسم براتون ❤️
و دوم اینکه چالش تمیزیی خونه که پنجشنبه هاست حتما اجراش میکنیم از این پنجشنبه ...بالای پستم مینویسم مثلا ....که این هفته
رسیدگی به لحاف و تشک های دم دست ....دیگه همگی اساسی بهش میرسیم 😍 تررررر و تمیززززز میکنیم
هر هفته یه قسمت ولی اساسی اساسی 😍تا اینجوری خونه زندگی امون همیشه مرتب و منظم باشه
حتماااا با پس انداز کردن و مدیریت حتما باید همخوانی داشته باشه 👌 خونه زندگی امون
مثلا از اینور مثلا من بیام دنبال بیست سی تومن خالی باشم 😊
از اونور بیام یه دستمال به جارو برقی ام ماه به ماه نکشم
موقع جارو کشیدن به خونه هی بکشم ...مواظب سیم اش نباشم
مواظب لوله هاش نباشم 👌فرد و خاک و کثیفی بگیره رو جارو برقی ...
کیسه اش رو تند تند خالی نکنم ...تا خرخره پر کنم 🙁
بعد آت اشغال بره دور موتورش رو بگیره
چند وقت دیگه از کار بیوفته 👌 اگه در خوشبینانه ترین حالت با تعمیر درست بشه میلیونی باید هزینه کنم
اگه موتورش بسوزه باید ...بیست سی تومن بذاری کنار که یه دونه جاروی نو بگیری 👌
و تمام اون بیست تومن ...سی تومن ها کردن ...باید روش هم ملیونی بذاری که بدی تعمیرش
پس عزیزان در کنار پس انداز و مدیریت زندگی 👌
باید از وسیله های خونه ات هم به خوبی و به احسنت استفاده کنی تا در مرحله ی اول خونه ات شیک و زیبا دیده بشه 😍
در مرحله ی دوم و مهم خرجی رو دستت نذاره 👌
من برم به کار و زندگی ام ...انشالله سر ظهر میام برای الیزابت خانم برنامه رو میریزم