2777
2789
سلام و صد سلام خدمت دوستای عزیزم ❤️ظهر همگی بخیر و نیکی باشه ❤️عزیزان حال دلتون خوبه دیگه انشالله ؟ب ...

به به چشم و دلوم روشن ای چه یاریه؟؟؟؟ببین کی اومده؟هارداسان باجی؟؟؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام خانوما یه سوال مهم و خیلی واجب،تو مرات رسالت اعتبارسنجی کردم،الان نتیجه اش اومده،نوشته نیاز ب س ...

سلام عزیزم ، اون مبلغی که داخل پیشخوان مینویسه درسته .

داخل اعتبارسنجی مشخص میکنه اگر امتیاز وام داشته باشید تا اون سقف میتونید وام بگیرید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه حرفیه .؟روش رو برگردوند اونطرف ...چشماش رو ازم دزدید 🙁بلند شدم از کمد کیفم رو در آوردم پولها ...

علیکم السلام گلم

ان شاءالله همیشه سالم و تندرست باشید

همیشه بلا به دور باشه خدا به همسرتون سلامتی بده..

دقیقا منم عید همچین تجربه ای داشتم و فهمیدم داشتن پس انداز نقد بسیار مهم هست.. در بعضی شرایط حتی وقت نمی کنیم یه تیکه طلا ببریم بفروشیم چون  به تعطیلات رسمی میخوره که طلا فروشی ها تعطیلن و حتی رومون نمیشه از کسی پول قرض کنیم ..از همون عید تصمیم گرفتم حتما پس انداز نقد قابل دسترسی داشته باشم.

قربونتون برم عزیزم ♥️ عزیز دلیل شما ها شرمنده یه چند وقت در گیر زندگی بودم ♥️ براتون نوشتم در پست با ...

عشقم اولا خداروشکر که همسر گرامی در صحت و سلامت هستن،سایشون مستدام و دوم اینکه هرزمان برات مقدور عزیزم از سیاست های اقتصادیت توی این چند هفته برامون بگو. من احتمالا از این ماه در شرایط اقتصادی بدی باشم حداقل بمدت ۶ ماه،مثل همیشه به راهنمایی های خواهرانه ات خیلی نیاز دارم تا از این بحران سربلند بیام بیرون

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیزم ، اون مبلغی که داخل پیشخوان مینویسه درسته .داخل اعتبارسنجی مشخص میکنه اگر امتیاز وام داشت ...

ممنونم،الان میتونم پول بیشتری تو حسابم بزارم بمونه و بعد ک برآورد وامم بالا رفت،چونکه تاریخ اعتبار سنجی یکساله،بعد با همین اعتبارسنجی وام بالاتری بگیرم؟

آخرش قشنگه  
این چه حرفیه .؟روش رو برگردوند اونطرف ...چشماش رو ازم دزدید 🙁بلند شدم از کمد کیفم رو در آوردم پولها ...

سلام معصومه جون ، خیلی جاتون خالی بود ، خدا رو شکر که همسرتون بهتر شدن . 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

اگه اهل ریسک هست من یه پیشنهاد عالی براش دارم یه شرکت خارجی از شهرداری مجوز گرفته و شرکت ثبت کرده بر ...

این چطوره شرایطش عزیزم ؟ اسم شرکت چیه ؟ خودتون حاضرین توش سهام بخرین ؟ 

ادم بابدبحتی وام میگیره باید یجا باشه مطمعن باشه دیگه

[QUOTE=349315197]سلام دوستان صبح بخیر دوستم 50 تومن داره میگه بذارم مهر بعد 6 ماه 50 تومن وام بگیرم ...

عزیزم ویپاد صسط پنجا تومنیش چقد میوفته برای ۱۲ ماه خبر دارین ؟؟؟ 

و اینکه ادم‌بیاد این صد تومنو که گرف طلا بخره عوض این‌واما و قسطا درمیاد ؟  

دوستان عزیز معذرت از دوستانی که میگن ددمورد وام سوال نپرسید من یه وام بلو   بانک ۱۰ تومنی میخوام بردارم سوالم اینکه ۳ ماه باید ۳ ملیون پول تو حسابم باشه تا وام ۱۰ تومنی تعلق بگیره یا ۳ ماه ۱۰ تومن باید باشه تا ۱۰ تعلق بگیره 

دیشب کلی نینیسات و گشتم یسریا گفته بودن ۳ تومن 

یسریا گفته بودن ۱۰ تومن آخر گفتم اینجا بپرسم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
دوستان عزیز معذرت از دوستانی که میگن ددمورد وام سوال نپرسید من یه وام بلو بانک ۱۰ تومنی میخوام برد ...

سه ماه باید ۱۰ تومن باشه که ۱۰ تومن بهتون بدن 

حداقل برآیند هر ماه باید ۳ تومن باشه

مثلا میتونید دو ماه اولو ۳ تومن بذارید که میانگین دو ماه اول ۳ تومن بشه بعد ماه سوم یک ماه ۲۵ تومن بذارید

که میانگین ۳ ماه ۱۰ تومن بشه

عزیزم ویپاد صسط پنجا تومنیش چقد میوفته برای ۱۲ ماه خبر دارین ؟؟؟ و اینکه ادم‌بیاد این صد تومنو که گر ...

ماه اول ۴۶۰۰ تقریبا بعد هر ماه کمتر میشه تا فکر کنم ماه آخر برسه به ۴ تومن

سلام و صد سلام خدمت دوستای عزیزم ❤️ظهر همگی بخیر و نیکی باشه ❤️عزیزان حال دلتون خوبه دیگه انشالله ؟ب ...

سلام ب روی ماهت عزیزدلم 😗

دلمون هزار راه رفت کجایی خانوم💚🌺

انشاالله تن خودت و خانوادت همیشه سلامت باشه و هیچوقت گرفتار ناملایمات زندگی نباشی گلم 

خداروشکر ک همسرت سلامتیشو بدست آورد و برگشت ب کارش.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
ماه اول ۴۶۰۰ تقریبا بعد هر ماه کمتر میشه تا فکر کنم ماه آخر برسه به ۴ تومن

مرسی مرسی ازتون خوبه باز 

من فک‌کنم قبلا او‌تاپیک‌ددیم پنجو خورده ای بود بعدها میش پنج 

و فک‌کنم ۶ ماهه هم ۹ تمن میوفتاد اقساطش 

شایدم اشتباه یادم‌مونده 😵‍💫

2810