2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه منو راهنمایی کنید لطفا اول بگم ک شهرستانیم نه کار انچنانی برای من هست نه شوهرم اجازه میده دیسک ...

عزیزم امیدوارم خداکمک کنه زندگی واقعا سخته ولی یه پیشنهاد

چرا شهردیگه ای برای کار نمیرید مثل تهران کرج حتی اگرتوی شرکت نگهبانی کنه یاکارگری قانون اداره کارمیدن بهتون بعضی شرکت ها بسته کمکی میدن به کارگراشون ساعت کاریشونم تاشب نیست اینجوری میتونه شب ها کاردیگه ای کنه یاحتی جمع کنه اسنپ کارکنه

اجاره هم کم نمیدین باهمین مبلغ میتونه اطراف کرج خونه بگیره محل کارش هم تهران باشه یه مدت بره بیاد جمع کنید مثلا پرایدمدل پایین بخره یابه رهن خونه اضافه کنه

خودت سبزی قرمه وترشی وخیارشور وآبغوره ومیوه خشک و....درست کن کمکم مشتری پیداکن بفروش 

شهرهای بزرگترمشتری بیشتره چون اکثراشاغلن

یاخیاطی چیزی یادبگیر کمک خرج باش

خلاصه همیشه کم خرج کردن جواب نیست گاهی نیازه  نقل مکان کنی ازشهرخودت بخاطرآینده بچت

روزی خدابسیاره ان شاالله به بهترین شرایط میرسیدعزیزم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

دوستان دیدید طرح جدید ویپاد اعلام کرد وام برایند فقط با طرح ۱۲ ماهه قابل درخواسته طرح ۶ماهه رو برداشتن 

من ناراحت شدم برنامه ریخته بودم بر ۶ماهه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
من ندیدم ولی وقتی تقاضا زیاد میشه بانک ها هم زرنگ میشن . 🤔🤔🤔🤔

درسته عزیز اولش مشتری جمع میکنن بعد شرایط و سخت میکنن من پیج اینستا ویپاد  دارم اونجا گذاشته بودن بعد اکثرا اعلام نارضایتی کرده بودن 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
میشه منو راهنمایی کنید لطفا اول بگم ک شهرستانیم نه کار انچنانی برای من هست نه شوهرم اجازه میده دیسک ...

دوستان گفتند که باید به فکر کار بهتر باشید
ساعت کاری شوهرتون زیاد ولی حقوقش کم
واقعا خیلی ناراحت شدم که امکان خرید انواع میوه و برنج و لباس و.. ندارید
ان شالله همه چی درست میشه

من ی گزارش بدم خ مفید بودم امروز،  با مامانم شبیه رفتیم بازار میوه و تره بار بخریم هرجا میرفتیم خ گرون بود منم خیلی گشتم دیدم میوه قیمت مناسب پیدا نمیکنم به مامانم گفتم برگردیم خونه فردا میایم میگردیم و میخریم،  خلاصه تو مسیر برگشت خونه بودم ی میوه فروشه بساط کرده بود مامانم گفت بزار برم قیمت بگیرم ببینم چطوره. ما خربوزه ایی ک تو بازار هرجا میرفتیم قیمت میگرفتیم رو کیلویی بیست به بالا بود اینجا کیلویی پنج پیدا کردیم، و جقدر هم عاااالی شیریننننن خوشمزههههه، اندازه صدتومن پول دادیم حدود ده تا خربوزه بهمون داد،  دیگ بین خودمو مامانم و اجیم تقسیم کردیم، تا اخر هفته میوه داریم 🫠

من راضیم چون هم قیمت خ مناسب پیدا کردیم همم خیلی خوشمزه بود، ولی خواهرم خیلییییی ولخرجه بهم میگه از اینکارا نکن انقدر خودتا اذیت نکن! 🫠

ولی من هدف دارم، و لذت میبرم ک با یکم گشتن ارزون تر پیدا کنم و  بتونم پولمو پس انداز کنم 

2810