2777
2789
واقعا؟ از دی جی کالا خرید کردین؟اول اشتراک دی جی کالا رو خریدین بعد اعتبار سنجی شدین یا اول اعتبار س ...

اره عزیزم از د ی جی کالا خرید کردم من اسفند سال گذشته گرفتم اون موقع بعد اعتبار سنجی یه مبلغی به عنوان فکر کنم هزینه زیرساخت یا کارمزد یه همچین چیزی گرفتن بعد وام دادن حالا الان اسمش گذاشتن هزینه اشتراک وگرنه که همون کارمزد ایناس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم اینه پولم راکد نمونهارزشش کم بشه

خوب به نظر می رسه ریسک پذیری شما کم هست بهتون پیشنهاد می کنم اگر کد بورسی دارید پولتون را در صندوق سرمایه ثابت افران بگذارید ماهیانه بهتون مقدار ثابتی سود میده که از سود همه بانک های کشور بیشتر هست و اصلا ربطی به خرید و فروش سهام نداره و چه بورس ریزش کنه چه سبز باشه این صندوق ماهیانه به پول شما سود مشخصی میده و کاملا مطمئن هست

سلام خانمای منتظرایرانخودروبودیداین هفته حساب وکالتی برایرانخودروبازکنید۲۳۰میلیون بلوکه کنید ماشیناهم راناسورن بنزینی پژو۲۰۷وخانواده تاراهستن..........

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

کسی تاحالاازبام بانک ملی وام کارت اعتباری گرفته؟بهم 10تومن تعلق گرفته ضامنم زدم تاییدکردولی میکه براتشکیل پرونده بایدپول به حساب ضامن باشه یعنی چقدرمیخوادلطفن هرکی گرفته زودترراهنمایی کنم 

ممنون عزیزم اگر بخوام بیشتر سود بکنم چه پیشنهادی دارید؟

عزیزم چون این پیشنهادات هم ریسک داره هم مسئولیت داره من همون صندوق افران را بهتون پیشنهاد می کنم سودش متوسط و مطمین هست برای ۶ ماه.

عزیزم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست الان دیر نیست به گفته خودت لباس باید زیاد داشته باشی پس فعلا ...

مرسی چقد فرکانس خوبی داشت متنت ..🌿🥰

بله همینطوره همین الانشم که‌متوجه شدم نباید دیر باشه و دیگه کذشته هارو‌میندازم دور 

اره درسته هممون دوست داشتیم یتایمایی خوش باشیم و ذوق حقوقمونو بکنیم 

باشه میسپارم اگه قرعه بود بمن بگن 

الانم میخاستم از سرویس اعتباری اسنپ اقاسطی سکه بردارم بعد چهار ماهه پسش بدم از رو‌حقوقم چون فعلا که از وام خبری نیست 

یه وام پنجاهی هم‌درخاست دادم کاراشم‌کلا کردم ولی از شانسم فعلا تامین اعتبار نشده به بعضیا دادن به بعضیام ندادن اونو باید منتظر شم 

چه عالی منم میکم ملک ‌ارزشش بیشتره همیشه از ماشین 

اگه زمین جای خوبی پیدا کردی بنظرم حتما بگیر 

برا ی خونه هم‌گفتی بهم ماشیننمم بعدا بفروشم کنار پس اندازم منم خیلی ماشینمو دوس دارم‌مث توعه ماشینم . 

ولی خب میشه یه مدا پایینم گرف رفت اومد سرکار مهم ملک‌و‌خونس 

چن سالته شما ؟ 

عزیزم چون این پیشنهادات هم ریسک داره هم مسئولیت داره من همون صندوق افران را بهتون پیشنهاد می کنم سود ...

عزیزم سلام خوبین 

من بورس حساب دارم خب ؟ 

مفید هستم 

ولی این صندوق هایی که میگین نحوه عضویتش چطوره ؟

تو همون پرنفوی اسم لین صندوقو سرچ کنم یا چی ؟ یکم‌واضح میگین لطفا .

بعد لینکه اطلاع دارین‌مفید‌کارت بچدرد میخوره ؟ اونم درخاست بدم‌ 

سلام بله من از امین رز سفارش دادم پارسیان یک گرمی هنوز دستم نرسیدهپربرکت باشه برات تصمیم درستیه بنظر ...

امین رز مطمعنه ؟؟ 

چقد شد هزینش 

الان‌میرم سرچ کنم عزیزم 

متشکرم شمام پررونق باشید الهی 👍🏻🌿

خوب به نظر می رسه ریسک پذیری شما کم هست بهتون پیشنهاد می کنم اگر کد بورسی دارید پولتون را در صندوق س ...

عزیزم شما یه جا گفتین سکه یک‌گرمی بهتر از یک‌گرمی پارسیان هست 

الان بخام یک‌گرمی از سایت سفارش بدم باید چی سرچ کنم 

هر سکه یک‌گرمی که پارسیان نباشه ؟ فقط اسمش سکه یک‌گرمی باشه ؟؟ 

خوب به نظر می رسه ریسک پذیری شما کم هست بهتون پیشنهاد می کنم اگر کد بورسی دارید پولتون را در صندوق س ...

بجز صندوقهای ثابت بورس مامان سبحان قبلا یه جای دیگه رو هم برای پول گذاشتن و دریافت سود معرفی کردن شما اطلاعی دارین؟ اونم گفتن سودش از بانک بیشتره

شب همگی بخیر. 

یه مطلب درمورد وام هابگم خانما ما سال 98طلا فروختیم گرمی 150وگذاشتیم بانک مسکن برای وام مسکن اولی که پول باید یکسال بمونه وبعد دوبرابرشووام میدن. بعد سال بعذش دیدیم داره میکشه بالا وپولمون نمیرسه بازیه وام سی تومنی گرفتیم وگذاشتیم بانک به اسم من یکسال موند تاسال بعدش که نفری شصت تومن وام بدن بهمون توی این دوسال قیمت خونه دوسه برابر شد. همچنین طلاهایی که فروخته بودم. این یه تجربه خیلی بد شد برامون. الان توصیه میکنم هیچمس سمت این وام مسکن اولی نره. 

لطفالایک نکنین. 
2810