2777
2789
ای جون دلمممم مرسی ازت اتوسا جان که نگران تاپیکی چشم حتما سعی میکنم بیشتر سر بزنم باور کن به شدت شلو ...

آخه میدونی رویاجان این تاپیک به گردن خیلی‌هاشون حق داره روا نیست اینجوری ازبین بره..

من خودم به شخصه زندگیمو مدیون این تاپیک و شما وهمه دوستان عزیزی که کمک می‌کنند هستم..

همه مابارها از خود قبلیمون اززندگی قبل ازاشنایی  با این تاپیک گله مندبودیم وهستیم...پس چرااجازه بدیم چیزی یاکسی که مارو دگرگون کرد بهمون حس خوب داده ومیده ازبین میره...

دوستان قدیمی یاران همیشگی ..معصومه جون تیتان جان ارمغان جان ریحانه مهربون رویای عزیزم وهمه وهمه وهمه عزیزان که قبلا فعال تربودید دست بجونبونید ....گزارش بدید نظربدید  خودم هم انشاله آخروقت خدمتتون هستم...

عذر تقصیر ازعزیزانی که اسمشونو فراموش کردم... ❤🙏🙏

ای جون دلمممم مرسی ازت اتوسا جان که نگران تاپیکی چشم حتما سعی میکنم بیشتر سر بزنم باور کن به شدت شلو ...

آخه میدونی رویاجان این تاپیک به گردن خیلی‌هاشون حق داره روا نیست اینجوری ازبین بره..

من خودم به شخصه زندگیمو مدیون این تاپیک و شما وهمه دوستان عزیزی که کمک می‌کنند هستم..

همه مابارها از خود قبلیمون اززندگی قبل ازاشنایی  با این تاپیک گله مندبودیم وهستیم...پس چرااجازه بدیم چیزی یاکسی که مارو دگرگون کرد بهمون حس خوب داده ومیده ازبین میره...

دوستان قدیمی یاران همیشگی ..معصومه جون تیتان جان ارمغان جان ریحانه مهربون رویای عزیزم وهمه وهمه وهمه عزیزان که قبلا فعال تربودید دست بجونبونید ....گزارش بدید نظربدید  خودم هم انشاله آخروقت خدمتتون هستم...

عذر تقصیر ازعزیزانی که اسمشونو فراموش کردم... ❤🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی ازین ببعدسکه یک گرمی بخرم؟ حدود470بالاتراز خام تابلووخریدم با ی طلافروش مشورت کردم گفت خیلی خوب ...

بله عزیزم سکه یک گرمی از پارسیان و شمش بهتره چون همون مقدار هزینه سکه یک گرمی چند تا پارسیان میشه که هر کدوم جداگانه هزینه وکیوم دارند 

برای ۴ تومن قسطی همون پارسیان را بهتون پیشنهاد می کنم 

منم چند وقته به قول شما سکوت کردم ولی آخه تمومی نداره.الان شما ۳۰صفحه اخرو نگاه کن.همش راجع به وام و ...

رییس بانک درگیرنیس بدو بدو نمیکنه براوام بلاعوض دارن درصدپایین😂

مادوندگی داریم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
عزیزم به نظر من همون اول ماه که حقوق واریز میشه یه پارسیان یا گرمی بخرید با باقیمانده حقوقتون هم میت ...

ممنونم ازتون 

بله درسته 

ولی یه وقتایی افسردیگی‌میگیرم انگار از بس که ولخرجی کردم و بفکر نبودم دلم‌هیلی الان یه خونه نقلی میخاد بخرم نمیدونم چطور به این هدفم مینونم  برسم 😔😔 

سکه یک‌گرمی‌پارسیان با خود سکه‌یک گرمی فرق داره ؟ 

فک‌کنم بجا تو تاپیک خوندم اخه که سکه یک‌گرمی بهتره 

بعد الان سکه یک گرمی چند درمیاد قیمتش ؟؟ 

وام بردار قسط بده قرعه کشی خونگی مبلغ بالا بنویسهرماه یه تیکه کارکرده یا پارسیان بخرعیار طلاسی میلی ...

وام اره دنبالشم تا قسط ندم دود میشه 

قرعه نفرات اخر افتاده بود دوستم راضی نبود حالایرم‌اومد شانسمو‌امتحان میکنم 

پارسیان کدومش بصرفس و‌میارزه و بهتره چ‌وزتی 

میلی کلد اینارم‌خیلی راحت نیستمو بلد نیستم طرز استفادش چیه و‌چی سودی داره برام کلا

عزیزم هر ماه ۹میلیون براتون میمونه هزینه رفت و آمدت کلاس اگه میری کافه و بیرون با دوستاتون و آرایشگا ...

مرسی ازتون 

ماشین دارم خداروشکر دراین‌مورد‌وام‌گرفتنو تا امسال که وامای ماشین تموم شد ولی خب کنار اقساط بازم حقوقم‌نیموند که هرگز بفکر نبودم 

اما الان دلم خیلی یه خونه نقلی میخاد ولی نمیتونم چطور میتونم بخرمش😔

بله عزیزم هزینه های زیبایی و‌پوست رو میدارم کنار حتما. 

پارسیان کدوم‌وزنش میصرفه‌و بیشتر سود میده ؟ سکه مدومو پیشنهاد میکنی خودت ؟ 

اره اتفاقا عاشق چیزای مینیمالم الان حتی مصرفی هیچی تو دستم‌ندار‌م اونارم پارسال فروختم رفتم بینی عمل کردم النگوهامو صفره طلاهام الان 🥲

احسنت که همیشکی بوده این سبک زندگیت .👍🏻

منم دنبال اینم پونصد تومن داشته باشم پول / برا سبصد تومن مهر قراره چیکار کنی که بهت بذن ؟ 

ممنونم ازت اگه اینارو دونه دونه محبت کنی بگی🌻

[QUOTE=349033124]ممنونم[/

زیزم فک‌کنم شمام میخاستی از اعتبار اسنپ پارسیان رو‌بگیزی اونطور که تاپیکو‌دنبال میکردم 

از کدوم فروشگاش گرفتین شما ؟ کدومشو مرسی 

منم همین شرایط میخام از اعتبارم  قسطی بردارم یدونه

ب نظر من ک چیزی نخربزار بانک برا امتیاز وام

هشتاد تومن الان امتیاز دارم صبر میکنم همون بهمن ماه بگیرم

بانک مهر ایران امتیاز دارم گفت هرموقع خواستی میتونی وام بگیری امتیازت محفوظه.

صد نقد دارم میخوام صد تومنه رو سرمایه گذاری کنم

[QUOTE=349033124]ممنونم[/زیزم فک‌کنم شمام میخاستی از اعتبار اسنپ پارسیان رو‌بگیزی اونطور که تاپیکو‌د ...

سلام 

بله من از امین رز سفارش دادم پارسیان یک گرمی هنوز دستم نرسیده

پربرکت باشه برات تصمیم درستیه بنظرم

هشتاد تومن الان امتیاز دارم صبر میکنم همون بهمن ماه بگیرمبانک مهر ایران امتیاز دارم گفت هرموقع خواست ...

مطمعن شو وامت امتیازت محفوظ میمونه

من 180گذاشتم 40روز وقتی برش داشتم

روزانه مبلغ وامی ک تعلق گرفت کم شد ب صفر رسید من فکر میکردم امتیازش میمونه نموند

مرسی ازتون ماشین دارم خداروشکر دراین‌مورد‌وام‌گرفتنو تا امسال که وامای ماشین تموم شد ولی خب کنار اقس ...

عزیزم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست 

الان دیر نیست 

به گفته خودت لباس باید زیاد داشته باشی پس فعلا لباس نخر 

روتین پوستی هم که هر ماه نیست پس هر ماه یه مقدار برای روتین بزار کنار 

از الان شروع کن اگه میشناسی جای مطمئن قرعه شرکت کن با پولش برو طلا یا سکه بخر یا پول بزار بانک امتیاز بگیری 

کم کم شروع کن پس اندازت به حدی رسید خونه نقلی اطراف شهرتون یا پایبن شهر بود اشکالی نداره ماشینت بفروش آپارتمان رهن بده بعد دوباره پس انداز کن خونه جای بهتر بخر 

الان که هدف خونه نقلی داری خیلی خوبه انگیزه داری برای پس انداز 

من پارسیان و سکه گرمی اصلا نمیخرم ولی دوستان زیادی هستن که میتونن راهنماییت کنن. من تمام ، نیم و ربع میخرم 

به این فکر نکن پولات خرج کردی عوضش بعدا پشیمون نیستی که کاش فلان چیزو میخریدم یا فلان جا کاشکی رفته بودم پس ناراحت نباش ماها هم از این کارا کردیم تو تنها نیستی 

من ۳۵۰ بانک مهر گذاشتم میخواستم وام بگیرم ماشینمم بفروشم سکه هم دارم همه رو تبدیل به زمین کنم یه واحد آپارتمان داریم میخوایم رهن بدیمش روی اونم حساب کردم  ولی همسرم بهم میگه پولات بزار روی ماشینت یه ماشین بهتر بخر الان کوییک دارم 

خودمم دو دل شدم 

میخواستم زمین بخرم بعدا همسرم بسازتش ولی فعلا نمیدونم چکار کنم 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
2810