2777
2789
ببین گلم من صحبت های یه تحلیلگر میگم که همیشه دنبالش میکنم ... خیلی کم پیش اومد اشتباه کنه ، بعد خود ...

ایخدا تا من میام یه تصمیمی بگیرم میبینم  طلا میخواد گرون بشه🥴

منم که مزه خرید طلا رفته زیر پوستم نمیتونم ازش بگذرم🥲🥲🥲

از خواسته دلمم نمیتونم بگذرم🤕🤕چقدر سخته انتخاب بین خواسته عقل و دل

خب چ اشکال داره خودمن کلی اطلاعاتم رفت بالاوام هم گرفتنش جز پس اندازاو سرمایه گذاریا میشهخیلی از پست ...

منم چند وقته به قول شما سکوت کردم ولی آخه تمومی نداره.

الان شما ۳۰صفحه اخرو نگاه کن.همش راجع به وام و بازپرداختش هست.هر چیزی حدی داره نیومدیم کلاس بانکداری .اخه اطلاعات عمومی تا چه حد؟؟؟ نمیخایم رییس بانک بشیم که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینطوره خبری از پست های انگیزشی معصومه جون هم نیست من که دیگه اصلا رغبت نمیکنم تاپیک رو بخونم

منم همینطور.

ولی خب چیزی نمیگفتم گفتم شاید برای من جالب نیست به قول دوستان رد می شدم ولی الان دوهفتس همش بحث رلجع به همین وام گرفتناست.از تو بحث مرغ دراومدیم افتادیم تو ماشین بعدش پارسیان بعدش طلاسی و میلی حالا هم که چند وقته گیر کردیم توی وام ها.

ای کاش خصوصی می پرسیدن از این به بعد یا یه تاپیکم بابت وام میزدن

سلام دوست عزیز ، خیلی ممنون از توضیحات کاملتون ولی خوب باز این پست ها قاطی پست های دیگه میشه و باز م ...

سلام عزیزم ، ممنون که صبورانه جواب میدی ، من از وقتی پست های شما رو میخونم اطلاعات بانکیم بالا رفته ، عزیزم تو تاپیک پر بازدید راجع به وام زوجین خوندم که خانوم میگفت بدون پول نقد فقط با دریافت وام زوجین سه تا خونه خریدیم ، عزیزم میشه راجع به این وام بهمون اطلاعات بدی ، مثلأ ما که یه خونه داریم فکر میکردم بهمون تعلق نمیگیره ولی ایشون میگن برا هر سه تا خونه این وامو برداشتند ، اگه بخواییم اوراق نگیریم چقدر پول باید سپرده کنیم تو بانک ، من که خانه دارم و فیش حقوقی ندارم به من هم تعلق میگیره ، خیلی خیلی از صبوری و پاسخگوییتون متشکرم و پیشاپیش از دوستانی که به وام و صحبت راجع به وام علاقه ندارند عذر خواهی میکنم.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عزیزم ، ممنون که صبورانه جواب میدی ، من از وقتی پست های شما رو میخونم اطلاعات بانکیم بالا رفته ...

تا وام قبلی تسویه نشده نمیتونی جدید برداری 

دیگه با سپرده نیست فقط باید اوراق بخری

اطلاعات من همیناست

سلام همراهان عزیز 🌻🌻🥹من مجردم ۲۹ سالمه حقوقم ماهی ۱۲ میلونو ۷۰۰ میشه کارمندم / قسطام ۳۵۰۰ میشه که ...

عزیزم هر ماه ۹میلیون براتون میمونه 

هزینه رفت و آمدت کلاس اگه میری کافه و بیرون با دوستاتون و آرایشگاه مثل ترمیم ناخن یا اصلاح و ابرو و هرچی که انجام میدید در نظر بگیر 

هر ماه پارسیان یا طلای بدون اجرت یا انگشتر و گوشواره های ظریف مینیمال ۱گرمی  بخر 

به خودتون هم برسید چند ماه جمع کن برو فیلر بزن یا هر کار زیبایی که میخوای انجام بدی 

ولی خودتو موظف بدون  هر ماه حتما حتما ۳۰ تا ۵۰ درصد حقوقت پس انداز کنی

من خودم حقوقم میگیرم نیاز ماهانه مثل آرایشگاه ، کلاس ، خوراکی ، رستوران و... نگه میدارم 

بقیه حقوقم طلا ، سکه  میخرم الان بانک مهر میریزم که وام ۳۰۰ تومنی بگیرم  خودم معمولا ۵۰ تا ۷۰ درصد از حقوقم پس انداز میکنم 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
سلام عزیزم ، ممنون که صبورانه جواب میدی ، من از وقتی پست های شما رو میخونم اطلاعات بانکیم بالا رفته ...

سلام عزیزم ، من اون تاپیک رو خودم دیدم و یک سری اطلاعاتشون ناقص بود .

وام زوجین ۲ نوع هست یکی برای مسکن اولی ها هست که تا اونجا که میدونم باید خونه به نام نداشته باشید و اگر پولی که میگذارید یک سال بمونه نصف اون مبلغ رو میشه وام گرفت .

ولی این وامی که با خرید اوراق هست رو کسی که خونه به نامش هست هم میتونه برای خرید خونه دیگه ای بگیره و باید حدود ۲۵ درصد از مبلغ وام رو اوراق مسکن بخره .

ولی اینطوری نیست که همزمان بتونید روی چند تا خونه وام بگیرید که اون خانم داخل اون تاپیک گفته بود .

سفر یه روز اطراف تهران داشتیم

رفتیم جاجرود که خشک شده بود فقط یه کاسه آب داشت

گردش کردیم سمت فشم اونجا هم همش شده رستوران

وسایل پیک نیک هم تکمیل کردیم و اولین جوج هم خوردیم

جای همگی خالی ( فقط یه بادبزن کم داریم   )

با مامانم کنتاک داریم که نمیدونم باید چیکار کنم همش ازم توقع داره که گزارش رفت و امدمو بدم و همه مسوولیت های مالیش با من باشه

اگه متوجه بشه یه فروشگاه رفتم و نبردمش قیافه میگیره

در راستای تاپیک زنی ک خرج نداره بیشتر روزا بیرون بستنی خوردیم

۸۰۰ بن داشتیم ک خرج جوجه و تنقلات و خریدای هیجانی شد 😊😑

ایخدا تا من میام یه تصمیمی بگیرم میبینم طلا میخواد گرون بشه🥴منم که مزه خرید طلا رفته زیر پوستم نمی ...

الانم به دید بلند مدت خوبه برا خرید 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
میشه ساده تر بگی

به  دید یکساله ، قیمت تمام شده ی هر گرم طلا ، زیر ۳۸۵۰ بشه برا خرید خوبه ، مثل الان 

مهرماه به بعد ،کف قیمت طلا به ۳۶۰۰ میرسه یعنی از این قیمت کمتر نمیشه یا هم به ندرت اتفاق بیفته بیاد زیر این قیمت ..‌‌.

اگه ا ی ر ا ن پاسخ بده به ا س ر ا ی ... ، یهو قیمت به شدت میکشه بالا و کف جدید پیش میاد که بالاتر از این قیمتاست ...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

سلام دوستان عزیز

میخواستم قرعه بنویسم ماهی ۳تومن که شاید ۱۰یا ۱۵ماهه بشه

ازینطرف تو سایت نبی گلد پارسیانهایی داشت که با سود ۶درصد گذاشتن

شهر ما مثل بدون اجرت کمتر از ۷درصد نمیفروشن تا ۸.۹درصدم میفروشن چه بدون اجرت چه پارسیان

نظر شما چیه قرعه بنویسم یا پارسیان ویا بدون اجرت بخرم؟

اگر خودم هرماه بخرم ممکنه که مثل قرعه پایبند نمونم 

و اگر میگین نه خودت بخر پارسیان از نبی گلد بخرم یا بدون اجرت و حضوری؟

با توجه به تفاوت سودشون

منتظر نظرات ارزشمندتون هستم🌹🌿

ای جون دلمممم مرسی ازت اتوسا جان که نگران تاپیکی چشم حتما سعی میکنم بیشتر سر بزنم باور کن به شدت شلو ...

آخه میدونی رویاجان این تاپیک به گردن خیلی‌هاشون حق داره روا نیست اینجوری ازبین بره..

من خودم به شخصه زندگیمو مدیون این تاپیک و شما وهمه دوستان عزیزی که کمک می‌کنند هستم..

همه مابارها از خود قبلیمون اززندگی قبل ازاشنایی  با این تاپیک گله مندبودیم وهستیم...پس چرااجازه بدیم چیزی یاکسی که مارو دگرگون کرد بهمون حس خوب داده ومیده ازبین میره...

دوستان قدیمی یاران همیشگی ..معصومه جون تیتان جان ارمغان جان ریحانه مهربون رویای عزیزم وهمه وهمه وهمه عزیزان که قبلا فعال تربودید دست بجونبونید ....گزارش بدید نظربدید  خودم هم انشاله آخروقت خدمتتون هستم...

عذر تقصیر ازعزیزانی که اسمشونو فراموش کردم... ❤🙏🙏

2810