2777
2789
عزیزجان اعتراض سر اینکه دیگه انقدر سوال تکراری پرسیده نشه حداقل ده صفحه اخررررر راجب وام بلو ویپاد و ...

دقیقا

کلا مسیر تاپیک عوض شد ،تمام سوالا تکراری ،سوالای وام و طلاسی و.....مهم هست اموزنده هست،ولی یه زحمت کوچولو بکشند یه چک کنند اگه نبود بعد سوال کنن ،ما از اول تاپیک بودیم ،داریم میبینیم چقددددددر تکرارشده سوالای وام!!!!!

موضوع اصلی فراموش شد دیگه

علی رغم تذکرها بازم هم این سوالا ادامه داره ،الکی داره تاپیک جلو میره و به تعداد صفحات اضافه میشه🤦🤦🤦

اگه پدرتون زندس به اسم اون بگیرین یا به اسم برادری خواهری کسی.من پدرم فوت شده.به خاطر همین مامانم سر ...

وام ودیعه رو ک میگن فقط یکبار میشه گرفت.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک دیگه مثل سابق نیست 

استارتر که کلا نیست و تاپیک گزیده ها هم کلا تعطیل شده 

معصومه خانم هم که چند روزیه نیستن 

کاش یه تاپیک جداگانه برای سوالات 🔵بانک و ویپاد زده بشه دو طرف حق دارن کسایی که سوال دارن نمیتونن بشینن این همه صحفه رو بخونن تا جوابشون رو بگیرن بقیه هم سختشونه هی پستای تکراری رو که اکثر صفحات تاپیک رو گرفتن رد کنن 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

ماشین خیلی ضروریه براتون؟الان طلا بفروشی ضرر میکنی،اگه امکان داره دست نگه دار و یه مدتم بدون ماشین س ...

یعنی این وامو بگیریم میتونیم برا چیزای دیگه هم خرج کنیم ؟گیر نمیدن ؟چند تا ضامن میخواد ؟

دقیقاکلا مسیر تاپیک عوض شد ،تمام سوالا تکراری ،سوالای وام و طلاسی و.....مهم هست اموزنده هست،ولی یه ز ...

اگر سایت قابلیت اینو داشت که با سرچ کلمه یا جمله در تاپیک؛ جواب رو پیدا کرد خوب بود

مثلا توی همین تاپیک مینوشتن وام ویپاد و همرو واسشون میاورد.

الان اینجا هیچکس نمیتونه چیزی چک کنه. چطوری توی ۱۳۰۰ صفحه بگردن و مطالب خاص رو پیدا کنن؟؟

همه مجبورن هی سوال تکراری بپرسن

راه حلش اینه که این مدل تاپیک ها وقتی مثلا به ۳۰۰ صفحه رسیدن قفل بشن و تاپیک جدید زده بشه. که همه بتونن اون مقدار رو بخونن؛ نه چندین هزار صفحه بشه که کسی نتونه بخونه.

تاپیکهای موازی این تاپیک زده بشه. مثلا تاپیک وام ازدواج؛ وام مسکن؛ وام ویپاد و .... که به صورت خاص همونجا بحث بشه. دیگه مثلا تاپیک وام ویپاد میشه ۵۰ صفحه همه همون رو میخونن جواب میگیرن

ک اینو هم استارتر باید زحمتشو بکشه. چون بقیه بزنن کسی شرکت نمیکنه؛ ولی استارتر رو همه با ابن تاپیکها می‌شناسن و بقیه تاپیکهاشو هم میخونن. 

صفحه اول همه تاپیکها هم بنویسه که فلان تاپیکها رو داریم اونجا سوال مربوط به خودش رو بپرسین

مگرنه اینکه انتظار داشته باشیم هرکس جدید میاد چند هزار صفحه رو بخونه و اگه جوابش نبود بعد سوال بپرسه؛ عملا نشدنی هست.

با تذکر به جایی نمیرسیم . باید راهی واسش پیدا کرد و انجام داد.

۵ساله ماهی۴۲۰۰

از طریق بلو و بانک س ا مان قسطش اینقده؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
من یه گوشی سفارش دادمنیوردن که هیچپدرمو در آوردن تا پولو ریختن اونم خرد خردانقدرم پروهستن هر سری زنگ ...

عزیزم خیلی دلم‌میخواد عکس  قبل و بعدتو ببینم بلکه منم انگیزه گرفتم😊

لطفا اگر آنلاین نبودم خودت یه زمانی رو بگو و تگم کن 

ممنون🥰

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
از طریق بلو و بانک س ا مان قسطش اینقده؟

نه برای همه بان ک ها مبلغش همینه.الانم فک کنم فقط رفا ه و س ا مان بازه سایتشون.که به نظرم ب لو با نک سا ما ن از همه بهتره.همه کاراش اینترنتیه.نیازی نیست بری با نک

اره به اسم هر نفر یکبار میدن

معذرت میخوام پس شما چطور میگی هم امسال گرفتی هم پارسال؟

خب پارسال برای خودمون گرفتیم به اسم شوهرم.امسال برای مامانم گرفتیم به اسم خودش

درسته ممنون عزیزم از پاسخگوییت💚

2810