2777
2789
من بودم طلاها رو الان نمیفروختم چون اصلا مشخص نیست تحویل ماشین دقیق کی باشه ، به احتمال زیاد دیرتر م ...

اخه میدونید مشکل کجاست این صد تومن که الان داریم خودش وامه یعنی قسطش رو داریم میدیم دیگه توان قسط دادن یه وام دیگه رو نداریم همینجوری هم به زور خرج خونه رومیرسونیم

فقط نیایش جان حواست باشه اگر وام ۱۰ میلیونی ب لو رو زودتر از موعد تسویه کنی و طی اقساط ۶ ماهه پرداخت ...

ای بابا من دوس دارم زودتر از این ده تومنی گذر کنم چقدر طولانی ۶ ماه😢 الان صدتومن پول رو بلو گذاشتیم پس کار بیخودیه چون ظاهرا چه سه تومن باشه چه صد تومن همون ده رو باید اول بگیری درسته یا اشتباه فکرمیکنم؟

ممنونم که گفتی عزیزم نمیدونستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه جون چرا نیستی چند روزه😢

دوستان کسب میدونه آخرین پست بلند بالای معصومه جون صفحه چنده لطفا خواهشا بهم بگین 🙏 

آخه توی گزیده ها هم خیلی وقته رؤیا جون پست گزیده جدید نذاشتن😔

@masumehjoon  

@royayezendegi    

خانوما شما حقوقاتون خوبه میتونید برنامه ریزی کنید مدیریت کنید حتی پس انداز کنید درامد شوهرم ۸ تومن ه ...

عزیزم خوب درآمدتون خیلی کمه همسرتون شغل دوم جور کنه مثل اسنپ یا باموتور 

والا الان پیک‌موتوری خیلی بیشتر درمیاره

اگه جای پیشرفت نداره شغلتون کار دیگه انجام بدن 

واقعن بااین پول نمیشه کاری کرد 

واقعا دوراهی سختی گیر کردم،،کلا مدلم جوریه هر تصمیمی بگیرم بعدش میگم مثلا فلان کار میکردم بهتر بود،و ...

عمل بینی راحت ترین عمله هیچ دردی نداره سختیش ۲روزه  اگه میبینی اعتماد به نفست میره بالا حال دلت خوبه انجام بده

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
عزیزم.اره واقعا بی ماشینی خیلی سخته مخصوصا اینکه وقتی ماشین داری هیچ کاری برات پیش نمیاد ولی وقتی می ...

عزیزم درباره این‌وام بیشتر میگین ؟ 

کدوم بانک پرداختش میکنه چند درصده 

من الان‌میتونم با سند خونمون که واسه پدرمه وامسو بگیرم خودم اخه مجردم میشه ؟ اسم‌هودمو بدم مستاجر

پارسیان ۳۰۰ سوت×۱ طرح۲ = ۱،۲۸۵،۰۰۰ تومان

پارسیان ۱۵۰ سوتی×۱ طرح۲ = ۶۴۷ هزارتومان

طلافروشی زرفام

دارم با اعتبار اسنپ پی ، سکه پارسیان میخرم. قیمت ندارم. دوستانی که سکه پارسیان میخرن بفرمایند قیمت های این دوتا که گذاشتم زیاده یا نه؟ بعدش خدایی نکرده میترسم کوتاهی کنندوجعلی شو بفرستن یا هرچی   

عزیزم درباره این‌وام بیشتر میگین ؟ کدوم بانک پرداختش میکنه چند درصده من الان‌میتونم با سند خونمون که ...

سند نمیخواد.من مامانم وانمود از بانک س ا م ا ن گرفت البته موقع ثبت نام باید ببینی کدوم ب ا نک بازه اونو انتخاب کنی.هیچی کار خاصی لازم نیست بکنی .شوهرم رفت کافی نت گفت میخوام وام ودیعه مسکن ثبت نام کنم اسم مامانم رو دادبه عنوان مستاجر اسم خودشو به عنوان صاحب خونه.بعد قبض برق و گاز خونمون رو برد کافی نت هم یه قولنامه الکی ضمیمه کرده بود و ب ا نک س ا م ا ن رو انتخاب کرد دیگه پیامک اومد واسه تکمیل پرونده که شوهرم فیش حقوقی و نامه کسر از حقوقش رو برد برای ضمانت و کارای بانکی رو انجام داد بعدش ریختن حساب مامانم.۱۵۰ تومنه قسطش ماهی ۴۲۰۰.پنج ساله.فکر نکنم ربطی به مجرد و متاهل بودن داشته باشه.فقط زودتر برو ثبت نام کن.پیش یه کافی نت کار بلد هم برو بعضیاشون بلد نیستن الکی میگن سایت بستس

من از اسنپ یکبار ضربه خوردم . به خودم و اعضای اداره ۹ عدد ایرپاد قسطی خریدم دونه ای ۸۰۰ هزار. وقتی د ...

منم دو تومن اعتبار دارم هر موقع میخوام چیزی بخرم نگاه میندازم میبینم محصولاتش از بیرون یا از دی جی کالا خیلی گرون تره، میخواستم گوشی بخرم گفتم غنیمت از اینجا بخرم دو تومن قسطی بدم، دیدم گوشیاش سه چهار تومن از دی جی کالا گرون تره 😁

2810