2777
2789
قطعا خونه ویلایی عزیزم ولی برای ما اصلا امکانش نیست چون خونه های ویلایی که خوب و قابل سکونت باشه در ...

سلام عزیزم وام بلو رو ریختن؟

برای من ریختن ۶۰۰کارمزد کسرکردن😑

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه واقعا به عمل بینی نیاز دارین و بخاطر شکستگی اذیت هستین حتما عمل کنید. من جای شما باشم 100 رو طلا ...

اینکه پولتون به این روش گرفتید اوکی

ولی اینکه برای مادر باردار زنگ بزنید به فک و فامیلش بنظرم جالب نبوده🙈

اینکه پولتون به این روش گرفتید اوکیولی اینکه برای مادر باردار زنگ بزنید به فک و فامیلش بنظرم جالب نب ...

آخه مادرای باردار مراقبت داشتن واسه من خیلی مسئولیت داشت ولی خیلی بیخیال بودن مثلا یکیشون پرفشاری خون  داشت اصلا برای کنترل مراجعه نمی‌کرد خب بنظر شما من باید چیکار میکردم 

زنگ میزدم به مادر خانم از عواقب نیومدنش میگفتم اونم میومد. 

کار اقتصادی که این چندروز کردم مقداری سبزی برام آوردن دیدم فریزرم جا نداره تصمیم گرفتم خشک کنم تا مدت ها میمونه و سبزی خشک برای سفر هم خیلی خوبه

سلام عزیزم بله حتما انجام بده❤️

سلام ممنونم گلم . شک و دودلی م بیشتر به این خاطر هست که طلای مخفیم حاصل کار کردن و زحمت خودم بوده نه پول شوهر یکم به این خاطر برام سخته فروختند.

سلام دوستان عزیز و پرتلاش خداقوت🌻من چند روزی هست با این تایپک فوق العاده اشنا شدم دارم با ذوق میخو ...

چه چرخی میارین؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

سلام دوستان  من وام ۵۰ میلیونی ویپاد یکساله گرفتم.و الان ۲۰۰ میلیون پول پدرم تا یک ماه دیگه تو حسابم آیا تا یک سال دیگه این سکه ها برام میمونه استفاده کنم یا حذف میشن؟

تا بحال کسی اینجا در قرعه کشی های ویپاد شرکت کرده؟ همون هایی که باید سکه بدیم تا شانس در قرعه کشی داشته باشیم .اگر سکه هام تا یک سال دیگه برام نمیمونه بهتر نیست تو این قرعه کشی ها شرکت کنم ؟

عضو تایپیک مانکن 
سلام خانما .من میخام وام ۱تومنی ویپاد درخواست بدم پول تو حسابم هست و اینکه چجوری نقد کنم نمیخام خرید ...

سلام من کیف پول دیج می شارژ کردم بعد دوباره برداشت زدم اند توحسابم .

عضو تایپیک مانکن 
شیرازی های عزیزجای قیمت مناسب برای خرید خواستین من بلدم درخواست بدین ادرس بدم

عزیزم برا خرید پوشاک کجای شیراز مناسبه؟

و همچنین سوغاتی 

من مسافرت زیاد شیراز میام لواشک و میوه و رب و شربت زیاد از اونجا میگیرم

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
سلام مامان سبحان جان من پارسال وام ده میلیونی بلو رو گرفتم و ماه پیش دوباره ده میلیونی برام فعال شد ...

عزیزم قسط اولش کی بود؟ امروز برا منم فعال شده میخام ببینم ماه اینده اول ماه باید قسط بدم یا 17 ام شهریور؟ 

خب درراستای ک زیاد پیام نزاریم😁 

انگور و انجیر برامون رسید باز 

هلو هم یک کیلو شد 40 تومن 

شلیل هم ک خریده بودیم و میوه ما تا هفته اینده تامینه شاید ی هندونه هم بگیریم! 

اما از خرجی فقط 200 مونده🥺 

اگر همسر چیزی نخره من تو بدون هرج میمونم اگر بخره از کارکرد اسنپشه. و نون میخریم. ون

برا گرفتن ابغوره هم پول تو باکس پیش امد برمیدارم ده کیلو بگیریم. 

دکتر دخترمم از باکس سلامتی ی دویست تومنی شد با بیمه و دارو .  

دیگه این 9700 رو ک از بلو گرفتم دوس دارم پول بزارم روش و ی رب سکه بگیرم 

از طرفی نیم ست  قبلیم گوشوارش یکم حلقه اش شکسته و نرفتم درس کنم گفتم سری جدید بخرم 

بچه ها تو انتخاب طلای مصرفی دقت کنید من سه تا النگو عربی خریدم ک خشک بود و خودب خود ریزش داشت و ترک میخورد 

از طرفی همین نیم ست دستبندش یکم از وسطش ترک خورد بردم جوش دادم حالا هم گوشوارش از حلقه اش نمیدونم چطوری کنده شده نزدیک ی سال هم هست داشتمش 

دیگه کامل دراوردم تا انشالله با جدید جایگزین کنم ❤️🌷 

حالا یا رب سکه بگیرم یا گوشوار محکم و جدید 

2810