2777
2789
ااره گلم واقعا ثابت شده است این ۱۳صفر، پارسال خواهرم سکه پارسیان خرید به نیت پول بیشتر وطلا چندماه ب ...

من اتفاقا پارسال یه پارسیان یه گرمی خریدم به نیت تکمیل شدن خونه ولی نشد تو پیجا هم میدیدم در این مورد میگن میگفتم پس چرا برا ما نشد تا اینکه این پیاماتونو دیدم😍خداروشکر 

اما بگم جاش ماشین و طلا خریدیم

انشالله امسال یادم بمونه وسیله خونه بخرم امتحان کنم

سلام دوستای گلم لطفا هرچه سریعتر جواب بدین ممنون میشم🥺❤️من تعدادی سکه پارسیان چند ماهه کم کم از اسن ...

بنظر من این کار خیلی اشتباهه مگه اینکه سکه هارو به گرم طلا ازت بردارن و در مقابلش هرچی میخوای برداری و اجرت اونو بدی. 

اگه واسه پس انداز خریدی به چندتا طلافروش نشون بده از تقلبی نبودنشون مطمئن شو و همینجوری نگه دار. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه منو راهنمایی کنید قبلا هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد من تو دوراهی بدی قرار گرفتم، یه پولی دستمون ...

اگه واقعا به عمل بینی نیاز دارین و بخاطر شکستگی اذیت هستین حتما عمل کنید. 

من جای شما باشم 100 رو طلا میخرم تا مجبور نباشم ماشینمو بفروشم. 

از اون طرف 40 تومن طلبمو میگیرم و با پزشکم هم صحبت میکنم تا کمتر دستمزد بگیرند. نهایتش 10 تومن یه جوری جور میکردم. 

برای گرفتن طلبتون هم بدونید وقتی طرف بدحسابه نمیاد دو دستی تقدیم کنه. شما میتونید از کمک یکی از اقوام استفاده کنید مثلا خواهرتون یا مادرتون بهشون بگن که پولش رو بده باید بره عمل کنه واسه خرجش مونده. 

اینجوری طرف یه تکونی به خودش میده. 

شوهرم از یه بنده خدایی طلب داشت 2 سال بود جواب تلفنش نمی‌داد. 

من مدتی تو بهداشت کار می‌کردم وقتی مثلا یه مادر باردار پیگیری میکردم جواب نمی‌داد اذیت می‌کرد  به اقوامش زنگ میزدم خجالت می‌کشید میومد. چون میترسیدن حرفشون تو فامیل بیفته. 

خلاصه از این تجربم به شوهرم گفتم به اقوامش زنگ بزن. شماره عمو شو گیر آورد بهش زنگ زد قضیه رو گفت فرداش پولو زد. 

بنظر من این کار خیلی اشتباهه مگه اینکه سکه هارو به گرم طلا ازت بردارن و در مقابلش هرچی میخوای برداری ...

ولی همیشه فکر کنم سکه پارسیان رو ۵۰ تا ۷۰ تومن کمتر قیمت اصلی برمیدارن 

یکبار نشون دادم ولی خب بازم میترسم

سلام دوستای گلم لطفا هرچه سریعتر جواب بدین ممنون میشم🥺❤️

من تعدادی سکه پارسیان چند ماهه کم کم از اسنپ‌شاپ قسطی میخریدیم

بعد از بس تو نی نی سایت دیدم ممکنع تقبلی باشن یا در اینده اعتباری نداشته باشن حقیقتش ترسیدم

سودی روشون تاالان سود خاصی نکردم حس میکنم ضررم کردم

ددسته طلا باید بلتد مدت باشه ولی الان 

یه سکه700سوت دارم+ سه تا ۲۰۰ سوت+یه ۱۰۰ سوت

جمعا یک گرم و چهارصد سوت هستن 

بنظرتون سر فروش هر کدومش چقدر کمتر برمیدارن؟🥺

یکیشو طلا ۳۵۰۰ بوده خریدم یکیشو طلا ۳۸۰۰ بوده یکیشو ۳۳۰۰

حالا میخاستم همشو بفروشم بدم یه طلا ک مطمئنم باشه ولی خب ۳۵۰ رو اجرت طلای ضرر میکنم ۲۰۰ تومنم رو فروش سکه ها چون تیکه تیکه هستن از هر کدوم لاقل ۵۰ کمتر برمیدارن این یه جفت گوشواره ۱۰۸۰ هستن 

ظهر ک طلا ۳۵۶۰ بوده 

قبمت گذاشته ۴۲۰۰

یعنی حدودا ۸ درصد مالیات و اجرت فلان 

نظرتون چیه میرزه یا قیمتش همینه؟

بنظرتون کار عقلانی چیه؟

نظرتون راجب سکه پارسیان چیه

اگه بخوای بفروشی اره

ولی وقتی میخوای تعویض کنی به گرم برات حساب میکنن

مثلا شما 2 گرم پارسیان داری یه گوشواره برمی‌داری 2 گرم. اینجوری انگار پول طلا رو دادی  فقط اجرت یا درصد 2 گرم رو میدی

سلام دوستان جیباتون پر پول باشه . خانمها لطفا اگه میشه جواب بدین . شما حاضرید از طلاهای مخفیتون بفروشید و خرج دندوناتون کنید ؟ یکم برام سخته همچین کاری کنم ولی خب راه دیگه ای ندارم . ولی اگه بفروشم قصد دارم تموم کارای دندونمو انجام بدم که لااقل تا چندسال نیاز نباشه به درست کردنشون

خواهرا یه مشاوره بهم میدین؟۴۰تومن وام گیرم اومده باهاش چند تا کار میتونم بکنم یا بذارم تو بانک تا چن ...

بزاری بانک‌ روش وام بگیری ماشین رو ارتقا بدید از همه بهتر 

چون میگین میشه ازش درآمد کسب کرد 

با موتور موافق نیستم چون کلا موتور رو به خاطر خطرش دوست ندارم 

دوستان یه اپلیکیشن هست به نام به گردش از بازار یا مایکت دانلود کنید

برنامه به گردش را نصب کنید  قدم میزنید قدماتون را حساب میکنه بهت سکه میده میتونید با سکه ها نت و شارژ بگیرید برای ورود این کد را بزنید 

100040036

و رایگانه

این کد را بزنید همون اول ۵۰۰ تا سکه بهتون میده 

سلام دوستان جیباتون پر پول باشه . خانمها لطفا اگه میشه جواب بدین . شما حاضرید از طلاهای مخفیتون بفرو ...

عزیزم طلا هیچ فرقی با درمان دندان نداره هرسال تعرفه دندان پزشکی همزمان با قیمت طلا میره بالاتر

بعدم تازه بدتر تو به دندونت نرسی به کشیدن و ایمپلنت برسه

شاید میتونستی با ۴ تومن هم عصب کشی کنی هم روکش

ولی اونجور باید ۲۰ تومن خرج یه دندون کنی

میدونی چرا انقدر گیرم چون الان انگاری ماشینمون رو فروختیم و نصفشو طلا خریدم نصفشو باید دماغ رو عمل ک ...

من جوابتون‌ رو دادم ولی همون‌ موقع سایت قطع شد 

کلی هم‌ براتون تایپ کردم 

فکر کنم ۱۸۰۰ که دارید میدید سود اون صد میلیون هست نه اقساطش ؟ 

وقتی پنج ماه دیگه باید پول رو برگردونید نه خرید طلا منطقیه نه عمل بینی 

اگه خودتون میتونستید جمع کنید آره خوب بود 

ولی ماشین رو بخواین بفروشید اشتباهه 

این پول رو تا اون زمان تو یه حساب بزارید و روش وام بگیرید اصل پول رو‌ که پس بدید اون سود رو دیگه نمیدید به جاش اقساط وام رو بدید با اون‌پول هم بینی عمل کنید هم طلا بخرید 

اینجوری ماشین‌ هم عوض نکردید 

2810