2777
2789
عزیزم خونشون شهرستان تو یه روستاست ۵ دقیقه تا شهر راهه اجاره نمیره بره هم پول خوبی نمیدن انگار مثلا ...

اگه خونه شونو بفروشن ، میتونن یه واحد کوچیک بخرن ؟

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
دوستان من دو ماهه دارم سرچ ميكنم كه داروي ضد افسردگي چي بخرم بخورم و خيلي از عوارضش ميترسم چطوري باي ...

سلام عزیزم . میخواستم تجربمو در مورد افسردگی بهت بگم ،، روشهایی ک نوشتی خوبن ،،اما برای درمان افسردگی یا مشکلات عصبی یا روان حتما باید با روانپزشک مشورت کرد . حتی برای مصرف داروهای گیاهی . عزیزم داروهای گیاهی دیر بازده هستند و ممکنه در درازمدت افسرگی شدیدتر بشه یا موارد دیگه بهش اضافه بشه . خود من ۱۲ سال پیش دکتر برام تشخیص افسردگی داد گفت تقریبا ۳ سال طول درمان داره ،، منم دگ نرفتم چون از قرص و دارو میترسیدم و نگرش منفی داشتم و بقول شما داروگیاهی و کتاب و.... ولی پارسال اسفند دیگه دیدم نمیتونم تحمل کنم ،، افکار بدی توی ذهنم بود حتی خودکشی و....الان تقریبا ۶ ماهه ک تحت نظر دکترم خیلی خوب شدم و زندگیم به روال طبیعی برگشته و خیلی خوشحالت و آروم شدم . همش میگم کاش زودتر میرفتم دکتر

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی مشاوره های روانشناسی رو امتحان کردم ولی اثر کوتاه مدت داشتن . امیدوارم همه کسانی ک دچار مشکلات مختلف مثل وسواس فکری ، بدبینی ، مشکل کنترل خشم ،نشخوار ذهنی و ...هستند خیلی زودتر از من اقدام کنند وروزهای کمتری رو هدر بدن 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

اگه خونه شونو بفروشن ، میتونن یه واحد کوچیک بخرن ؟

منم همینو گفتم بهشون عزیزم

همسرشون راضی به فروش خونه نیست و فک کنم چون روستا هست خیلی سخت ب فروش بره و ارزشش کم‌باشه از اونجایی ک نتونستن اجاره بدن‌خونه رو 

مامان سبحان جان شما خونه ویلایی ترجیح میدین یا آپارتمان

قطعا خونه ویلایی عزیزم ولی برای ما اصلا امکانش نیست چون خونه های ویلایی که خوب و قابل سکونت باشه در کرج که خیلی گرون هست .

البته آپارتمان ما کلا ۴ واحد هست و در حقیقت هم ۲ خانواده هستیم ‌.

چون طبقه ۳ و ۴ ما و برادرم هستیم .

طبقه یک و دو هم یک پدر و پسر هستن . 

در راستای مباحث و اهداف اقتصادی یک سوال دارم: 

خواهران گلم مینی واش(ماشین لباسشویی کوچک)  آیا کاربرد دارد 

مدتیه در فکر خرید هستم ولی داخل سایت دیوار اکثرا نوشته دوبار یا چند بار استفاده شده گفتم شاید خیلی کاربردی نیست که دارن میفروشند

خیلی ماشین لباسشویی استفاده میکنم گفتم کمکی بگیرم براش

@masoomehjoon

سلام دوستان عزیز .حالا همیشه من سوال های بانکی رو جواب میدم الان خودم سوال دارم . 🥰🥰🥰🥰کسی جدیدا ...

سلام مامان سبحان عزیز.

بله من وام بل و رو برای مرحله دوم چند روز پیش گرفتم ،البته من گردش حسابم  از بل و کم شده بود ،چند روز اول ماه یه مقدار پول واریز کردم داخلش ۱۰ میلیون ۶ ماهش باز شد برام  دوباره.و مثل دفعه قبل سریع در عرض چند دقیقه واریز شد و ۳۰۰ تومنم کارمزد کسر کرد .

سلام مامان سبحان عزیز.بله من وام بل و رو برای مرحله دوم چند روز پیش گرفتم ،البته من گردش حسابم از ب ...

ممنونم عزیزم ، حالا من به پشتیبانی گفتم ، گفتن تا ۲۴ ساعت ممکن هست زمان ببره اگر بعد از ۲۴ ساعت فعال نشد دوباره باید به پشتیبانی بگم .

خانمایی که برنامه غذایی دارید میشه راهنماییم کنید دختر من ۸سالشه و در روز یک وعدش رو حداقل باید برنج ...

خب برنج دوس داره دیگه 

حتما بدون برنج سیر نمیشه براش درست کن بنظر من ... همسر و پسرمم همینطورن اگر ناهار برنج نباشه اصلا سیر نمیشن

در راستای مباحث و اهداف اقتصادی یک سوال دارم: خواهران گلم مینی واش(ماشین لباسشویی کوچک) آیا کاربرد ...

سلام راستش من برای بچم خریدم که نوزادبود جزاذیت شدن چیزی نداشت 

برای لباس نوزادم استفاده میکردم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام دوستان عزیز .حالا همیشه من سوال های بانکی رو جواب میدم الان خودم سوال دارم . 🥰🥰🥰🥰کسی جدیدا ...

سلام عزیزم چه جالب امروزبرای باردوم برای من پیام اومدوام فعال شده اینبار۲۰تومن

درخواست استعلام بانک دادم تقریبااز۲ظهر تاحالاچیزی نیومده

ان شاالله برای هردوتامون قبول کنن🙏😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام راستش من برای بچم خریدم که نوزادبود جزاذیت شدن چیزی نداشت برای لباس نوزادم استفاده میکردم

شرمنده،،،، اذیت بابت چی؟ 

ظرفیت کم؟ یا... 

ممنون میشم کمی بیشتر توضیح بدید که اگر لازمه کلا بی خیال خرید بشم😊😂

2810