2777
2789
سلام دوستان عزیز .حالا همیشه من سوال های بانکی رو جواب میدم الان خودم سوال دارم . 🥰🥰🥰🥰کسی جدیدا ...

کاش من دوباره گرفته بودم می‌تونستم جواب مامان جان خودمونو بدم 🤗🥲😍😘

عزیزم ب پشتیبانی پیام دادی؟ زود جواب میدن 🤗

منم قسطم تموم نشده ک دوباره بگیرم شرمنده 🤗😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمایی که برنامه غذایی دارید میشه راهنماییم کنید دختر من ۸سالشه و در روز یک وعدش رو حداقل باید برنج براش درست کنم حالا با هر چی باشه ولی غذا باید برنجی باشه غذاهای نونی و آبکی رو نمیخوره و اگرم بخوره یک وعدش رو میخوره وعده بعدی حتما باید برنج باشه والی با شکم خالی میخوابه منم بخاطر همین موضوع نه میتونم برنامه غذایی داشته باشم و نه صرفه جویی در مدیریت خونه و غذا پختن 

چه کسایی مشکل من رو دارن و شما چه راه حلی دارید ؟

سلام دوستان عزیز و پرتلاش خداقوت🌻من چند روزی هست با این تایپک فوق العاده اشنا شدم دارم با ذوق میخو ...

صد در صد کار عقلانی هست 

اون چرخ خیاطی چند برابر. پول خودش رو مطمئن باش درمیاره 

فدات شم واقعا ناراحت شدم برات با این اوصافی که کردی شوهرت مقصر هست نه شریکش چون انگار سواد مالی ندار ...

ببین تا یه حدی میشه دست من باشه به خدا پول میاد تو دستش تا پایین نمیره نون بخره دقیقا زیر خونست اسنپ میگیره سنگک 40 تومان خب چی بگم چقدر برای هر چیز کوچیکی بحث کنم

مرسی ازت همه تلاشمو دارم میکنم کل مخارج رو کنترل کنم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
ممنونم گلم که جوابم و دادین....بخاطر بچه ها میخوام برم دعا کن بهشون خوش بگذره .....

سلام عزیزم 

خوشحالم که به استان ما تشریف میارید 

انشا الله خوش بگذره بیای اینجا تعریف کنی

از کجایید ؟؟

شهرکرد تقریبا یک ساعت و نیم از اصفهان راه 

خود شهر چند تا پارک خوب داره 

پارک ملت با شهر بازی و کارتینگ 

پارک لاله 

پارک تهلیجان 

در شب بسیار خنک (نیاز به پتو )

اکثر رستورانها و تهیه غذا ها هم خوبن 

خ کاشانی پر از رستوران و فست فود و کافی شاپ و فروشگاهها ی برند لباس و غیره 

حتما سامان برید انواع میوه ها  هلو شلیل گیلاس آلبالو و گردو بادام اعلا محصولات باغی با قیمت خیلی مناسبتر از موارد اعلامی در این سایت 

رستوران ها و فست فود و تهیه غذاها هم خوبه 

گوشت عالی و خوش طعم بره  بخرید در کنار رودخونه ی زیبای زاینده رود لذتشو ببریدرفتینگ برید عالیه  از سایر تفریحات کنار پل استفاده کنید

برید کوهرنگ آبشار کوهرنگ سرچشمه‌ی زاینده رود 

معدن محصولات لبنی طبیعی

خلاصه از آب‌وهوای خنک در این تابستان گرم لذت ببرید 

خودم  عاشق سرمای دم صبحشم 

بوسسسسسخوش بگذره

من در مورد شهرکرد خیلی شنیدم ، خودم هم دوست دارم برم .شهر قشنگی هست مطمئن باشید بهتون خوش میگذره . � ...

عزیزم سلام

شما و همه ی عزیزان گروه تشریف بیارید 

در این هوای گرم یکی از بهترین جاهاست 

طبیعت بکر و زیبا

ای کاش ببینمتون  

سلام دوستان عزیز .حالا همیشه من سوال های بانکی رو جواب میدم الان خودم سوال دارم . 🥰🥰🥰🥰کسی جدیدا ...

عزیزم منم دو روز پیش این وامو گرفتم از ساعت ۴ درخواست استعلام ک زدم ساعت ۱۲ شب تایید شد 

وام قبلی ام پارسال پنج تومن گرفته بودم هیچ تراکنشی ام نداشتم بعدش ، ولی خداروشکر این وام دقیقا زمانی ک نیازش داشتم  پیام اومد ک وام ده تومنی برای شما فعال است 

عزیزم منم دو روز پیش این وامو گرفتم از ساعت ۴ درخواست استعلام ک زدم ساعت ۱۲ شب تایید شد وام قبلی ام ...

بله عزیزم من هم تراکنش داشتم ولی پول برای مدت طولانی داخل حسابم نبود ولی من هم خوشحال شدم که پیام وام اومد امروز . 

سلام عزیزم میشه منوراهنمایی کنی بلوچیه وچطوروام میده؟؟؟تاسقف چقدر؟واقساطش چجوره؟

سلام عزیزم شما که ندونی مااگه بلد هم باشیم نمیتونیم جواب بدیم🥰

من برآیند ویپادو چند بار پشت سرهم گرفتم ولی با کارت بلو م اصلا کار نکردم،شرمنده مهربون

تاریخ عضویتم😅😅
سلام عزیزم میشه منوراهنمایی کنی بلوچیه وچطوروام میده؟؟؟تاسقف چقدر؟واقساطش چجوره؟

سلام عزیزم ، ب لو اپلیکیشن وام سامان هست .

باید نصبش کنید و افتتاح حساب کنید و درخواست وام بدید .

سقف وام ظاهرا تا ۴۰ میلیون هست ولی من و خیلی از دوستان فقط تونستیم وام ۱۰ میلیونی بگیریم .

برای وام ۱۰ میلیونی باید ۱۰ میلیون ۳ ماه در حسابتون باشه .

ولی ما که یک بار این وام رو گرفتیم و تسویه کردیم برای بار دوم هم بعد از چند ماه بدون اینکه پول داخل حسابمون باشه وام ۱۰ میلیونی فعال شده . 

2810