2777
2789
منم حركت معصومه جوني زدم براي مادر همسرم يه وسيله آشپزخونه خريده بودم دادم بهش بعد ديروز باهم رفتيم ...

بنظر من خوب کردی من برای اینکه همسرم شک نکنه گاهی ۷۰ تومن بر میدارم یا ۱۵۰ کلا رند برنمیدارم فک کنه خرید کردم🤣

خیلی ممنون گلم مبلغ قسط هاش رو داخل برنامه مینویسه درسته؟

نه ولی تو گوگل سرچ کنی جدول اقساط میاد مثلا من الان برا ۲۰ ملیون ماه های اول۳۷۰۰باید بدم ماه سوم ۳۶۰۰ و همینجوری تا آخر کمتر میشه البته ۶ماهه گرفتم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی پیامم طولانی شده شرمندم انقدر حال و روزم بده با اینهمه که از سن کم کار کردم و 16 سال زحمت کشیدم ...

یااااا خدا

ورشکستی پیش میاد ولی بخش نزول گرفتنش واقعا غیرقابل درک بود

چقدرم بیخیاله

من جای شما باشم اضافه کار نمیرم

از حقوقمم توی خونه خرج نمیکنم تا گشنه بمونه مجبوووووووور شه بره سرکار

شما زیادی بهش رو دادی

مزه استراحت رفته زیر زبونش 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام خدمت خانمهای گل و اقتصادی تاپیک

ممنون میشم منم راهنمایی کنید. حدود ۳۰ تومنی پول پس انداز کردم. بهترین راه برای سرمایه گذاری چیه؟

چیکارش کنم که سود خوبی بهم بده؟

کسی درمورد سرمایه گذاری طلا توی بانک کارگشایی چیزی می دونه؟؟؟

یه چیز برگ ریزان بگم بهتون😅حتما در مورد ۱۳صفر شنیدین؟اینکه میگن اگر اون روز به نیت سال آینده یه چیز ...

سلام نمیخواستم زیاد ریپلای کنم ولی واقعیت آره من از دیشب یکنفر گفت اول ماه صفره اومد تو ذهنم که تو نی نی سایت یبار یکنفر تایپیک زده بود گفته بود فلان روزش نیت کنید به اینکه مثلا میخوام خونه داشته باشم برید یه چیز کوچیک بخرید مثال همون جای کلیدی منم اون سال خیلی حالم بد بود افسردگی داشتم اضافه وزن داشتم دو سه سال بود خونه بودم با کسی ارتبتط نداشتم من رفتم یه کش خریدم به نیت سلامتی یه خودکار خریدم به نیت اینکه شاغل بشم و واقعا هردوتا اتفاق الحمدلله رب العالمین برای من افتاد بعد من همیشه تو ذهنم بود الان دوبارا صفر شده خانوما کسی میدونه چندم صفره چه نیتی باید بکنیم و روشش رو بگه 

بازم ببخشید از دوستان اگر اقتصادی نیست گفتم بپرسم شاید بکار کس دیگه ای اومد و کسی هم بلد بود منو راهنمایی کنه

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام دوستان عزیز و پرتلاش خداقوت🌻من چند روزی هست با این تایپک فوق العاده اشنا شدم دارم با ذوق میخو ...

سلام حتما چرخ رو بخرید 

هم کیفیت کارتون بهتر میشه هم برای سلامتی مهمه 

با چرخ جدید می تونید کار کنید و مجدد طلاهای بیشتری بخرید 

خانمای عزیز سلام کیا از اسنپ وسایل قسطی برداشتن آیا ارزش داره؟بعد میخواستم سرخ کن بردارم چه مارکی بی ...

سلام عزیزم تعریف فیلیدسو میکنن وبالطبع قیمتش بالاس. ولی دوتاازدوستام گاسونیک 8لیتری گرفتن سه تومن وخیلیم راضین منم سربرج میخوام بگیرم. البته ماشهرمرزی هستیم وقیمتاپایینتره

لطفالایک نکنین. 
سلام نمیخواستم زیاد ریپلای کنم ولی واقعیت آره من از دیشب یکنفر گفت اول ماه صفره اومد تو ذهنم که تو ن ...

عزیزم برای خونه فک کنم چهارشنبه اول ماه صفر یه نماز داره باید بخونید

برا بقیه چیزا هم روز ۱۳ صفر هستش که به نیت چیزی که میخوای تا سال دیگه بخری یا انجام بدین یه چیزی میخری🥰

حالا امسال من میخوام یه تیکه طلا بخرم چون برا ماشین مون همه طلاهامو فروختم ❤️

انشاالله هرکس هرچیزی میخواد بهش برسه😘

۲۸ مرداد ۱۳ صفره از حالا برنامه ریزی کنید ک چ اهداف و حاجاتی مدنظرتون هست 👌

انشاالله پرروزی باشید🌹

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

دوستای عزیزم 

چون دیدم تو پیاما نوشتن برا کسی وام بلو مجدد فعال نشده باید بگم امروز برا من تا سقف ده تومن فعال شده ک ۶ ماهه قسطش هست و حدود ۱۰۵۰۰ باید پس بدم حدود ماهی ۱۷۵۰ قسطشه و ۳۰۰ هم کارمزد اولیه ینی وام مجدد ده تومنیش رو ۱۰۸۰۰ پس باید بدم شش ماهه. 

من الان زدم استعلام ک برام فعال بشه 

کارتمم همیشه خرجی خونه رو در حد زیر شش تومن میریختم داخلش و خرید میکردم و تا اخر ماه شاید حدود ی تومن داخلش میموند.  

در راستای مدیریت مخارج هم فعلا بی خرج بودم و امروز عصر دخترمو باید ببرم دکتر تب کرده انشالله خدا ب همه سلامتی بده هزینه دکتر از باکس سلامتی برداشت میشه . 

سلام دوست عزیزم من خیلی نیاز به وام ۳۰ تومنی دارم میخام ماشین عوض کنم دیروز اط پاسارگاد حساب باز کرد ...

عزیزم تو اپلیکیشن ویپاد قسمت سوالات متداول مربوط به وام برآیند کاااامل توضیح داده برای هر وام چند سکه لازمه

هر ۱۰۰ هزار تومن موجودی طی ۲۴ ساعت، ۱ سکه میده 

چیزی که من الان خاطرم هست اینه شما برای ۳۰ میلیون ۱ ساله باید ۳۰ میلیون ۳ ماه بسپری

۳۰ میلیون ۳ ماهه معادل ۹۰ میلیون ۱ ماهه است

اگه بخوای ۶ ماهه پس بدی باز فرق میکنه

2810