2777
2789
عزیزم این وام ها رو بعد چطور نقد کنیم چون ویپاد یا باید پوز کشید یا دی جی پیپوز هم نداریم کسی هم راض ...

عزیزم خوب همون د ی ج ی پی رو میتونید در ۳ روز وامتون رو نقد کنید .

سقف روزانه اش ۲۰ میلیون هست .

حساب بورسی هم داشته باشید که یکجا میتونید نقد کنید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید یعنی شما خونه ندارین؟ متوجه نشدم ۱۶ سال کار کردین ولی خونه ندارین خوب فکر کن شاید بعضی ها بد ...

عزیزم خونه نداریم متاسفانه

من 16 سال که خودم کار کردم کل جهیزیمو گرفتم به بهترین شکل، طلا هم خریده بودم که اول زندگی گذاشتیم رو پول پیشمون، علاوه بر اون نزدیک 40 گرم طلاهامو دزد زد

یه ماشین هم داشتم که شب عید مجبور شدم بفروشم واسه بدهی

بعد از اینکه ازدواج کردم هم طلا و سکه مخفی میخریدم که شب عید فروختم به اسم خواهرم دادم شد 214 میلیون

میگن خدا وقتی یکیو میخواد بیچاره کنه اول عقلشو میگیره شوهر منم عقلشو خدا گرفته خیلی شیک نشسته قرض میکنه میخوره دیشب میگه کاش بریم مشهد از امام رضا کمک بخوایم میگم تو از راه دور بخوا نمیخواد به مردم بدهکاریم با پول اونها بریم مشهد

یه رزومه درست کرده انقدر قویه باید بزارنش فقط بشه مدیرعامل بهش میگم خب نکن برو یه جا کارشناس بشو میگه من چند سال خودم مدیر بودم منم بهش گفتم دیدم چقدر خوب مدیریت کردی شد دعوا و بحث

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
عزیزم خوب همون د ی ج ی پی رو میتونید در ۳ روز وامتون رو نقد کنید .سقف روزانه اش ۲۰ میلیون هست .حساب ...

عزمزمه برای وام ۳۰ تومنی برآیند میدونید چقد باید پول بذارم بمونه حساب ؟

عزیزم خوب همون د ی ج ی پی رو میتونید در ۳ روز وامتون رو نقد کنید .سقف روزانه اش ۲۰ میلیون هست .حساب ...

عزمزمه برای وام ۳۰ تومنی برآیند میدونید چقد باید پول بذارم بمونه حساب ؟

ممنون عزیزم نظرتون اعلام کردین🙏💜اگر بقیه معلمای محترم هم پیام منو دیدن ممنون میشم نظر بدن

سلام دوست عزیز. برای من مهمترین آیتم مدیر مدرسه هست که همکاران از کار کردن باهاش راضی باشند. 

مدرسه خیلی نزدیک خونه خوب نیست. به خاطر اینکه بچه ها خونه رو یاد بگیرن ممکنه حریم معلوم رعایت نکنند ولی خب در کلان شهر ممکنه ترافیک و اینکه زمان زیادی صرف رفت و آمد بشه ممکنه باعث خستگی بشه.

ببخشید ی جوری گفتین از وقت استراحت میزنم میام اینجا انگار داری ب ما لطف میکنی😁خب خودت داری از تاپیک ...

خب درست میگم دیگه

میام چیزی یاد بگیرم ،نه که درد دل بخونم

خدایی بد میگم ؟

عنوان تاپیک چیه ؟

برای مسایل مالی

من میگم اینجور بحثا بره تو دورهمی نه اینجا

بعدشم گفتم از وقت استراحتم میزنم تا چیزی یاد بگیرم نه اینکه چیزی یاد بدم .اگه میگفتم چیزی یاد بدم یعنی منت گذاشتم و لطف کردم

دیروزمیخواستم برم برادخترم شلوارخانگی بگیرم جایی که ماهستیم قیمتهاخیلی زیاده لباسی که داخل بازار800ت ...

منم حركت معصومه جوني زدم  براي مادر همسرم يه وسيله آشپزخونه خريده بودم دادم بهش بعد ديروز باهم رفتيم بازار يه شونه تخم مرغ ميخواستم و ايشون لطف كردن حساب كردن منم كارت همسرم دستم بود ١٠٠نقد برداشتم ديگه خونه مياين هيچ توضيحي به همسرتون ندين ....كلا همسرم نميپرسه و اهل حرف زدن نيست زياد🤭الان پشيمونم چرا ٢٠٠برنداشتم 😂انقد قانع هستما آخه ١٠٠تومن پول بود دختر 🤨👋

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
یه چیز برگ ریزان بگم بهتون😅حتما در مورد ۱۳صفر شنیدین؟اینکه میگن اگر اون روز به نیت سال آینده یه چیز ...

ااره گلم واقعا ثابت شده است این ۱۳صفر، پارسال خواهرم سکه پارسیان خرید به نیت پول بیشتر وطلا چندماه بعدش اندازه ۶۰میلیون یه تکپوش طلا نصیبش شد ، اون دوتاخواهرامم جاکلیدی خریدن دوتاشون خونه خریدن به لطف خدا . 

سلام عزیزم ممنون میشم جواب منو بدی وام برآیند منظورته؟اگه یکماه ۳۰ تومن بذارم توحساب بعدش میتونم وام ...

سلام عزیزم بله ۳۰ملیون بزاری یک ماه ۹۰۰۰سکه  میده که ۲۰ ملیون با بازپرداخت ۶ماهه میده اگر میخوای ماشین بگیری بقیه پولاتونو هم بزارید سریع تر بگیرین قسمت وی کلاب میتونی سکه هاتو ببینی.

وام برآیند هستش درسته

2810