2777
2789
نقاش زندگی جونمآره خودمون بیمه مشاغل آزاد میریزیم براش تقریبا ماهی 1350

الهی شکر عزیزم. همون حقوق بازنشستگی هرچقدرم کم باشه بازم یه امید و آب باریکه ست. پیامتونو دیدم دلم لرزید گفتم حیف به این همه سابقه کار که بیمه نداشته باشه که خدا رو شکر خودتون به فکرش بودید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بالاخره رسیدم به صفحه اخر  

من هرشب قبل از خواب میام اینجارو میخونم و از تجربیاتتون استفاده می کنم.

خب یه گزارش بدم

اخرین بار گفته بودم امسال  هدفم خرید ماشین برای خودم هست.

که ۸۰ میلیون از پول پیش مستاجر و وام ویپاد داشتم..قرار بود بزارم طرح نگین اتیه که گفتن دیگه جلو وامش بسته شده..

منم با کلی ناراحتی رفتم پرسوجو کردم تا اینکه بانک صادرات یک طرحی داره بنام طرح سنا به اینصورت هست که شما هرچی پول بزاری دوماه بعدش همون مقدار میتونی وام بگیری با سود ۲۳ درصد و بازپرداخت ۱۸ ماهه..

دیدم شرایطش از همه جا بهتره پولو همونجا سپرده کردم که اخر شهریور باید برم برای کارای وام.. گفتم بگم شاید بدرد شما هم بخوره.

با پول خودم ان شاالله ۱۶۰ میلیون دستم میاد که البته خیلی کمه برای خرید ماشین و یه زنجیر پلاک هم اول سال حدود ۴ گرم خریدم اونم میزارم روش و اگه بتونم حداقل پولم رو به ۲۰۰ برسونم..

از طرف اداره هم اسم نوشتم برا وام ۵۰ تومنی دعا کنید به اسمم دربیاد..

از نظر مالی یک مقدار تحت فشاریم بخاطر چک هایی که برای کابینت خونه دادیم هرچند خدا میرسونه..

چند روز پیش تولد دخترم بود من ناراحت بودم پول نداشتیم براش تولد بگیریم...از اینجا یادگرفتم وسایل اضافی رو رد کنیم..منم به ذهنم رسید کالسکه و روروک که مدتها گوشه انباری داشت خاک میخورد رو گذاشتم دیوار و خیلی زود فروختمشون و با پولش برا دخترم یه تولد کوچولو گرفتیم که کلی خوشحال شد..

خب دیگه بگم در راستای پست هایی که اینجا در مورد رانندگی خوندم و از اونجایی که ۵ ساله گواهینامه داشتم و رانندگی نمیکردم در یک حرکت انتحاری پا گذاشتم رو ترسم و با ماشین شوهرم شروع کردم به رانندگی کردن که الان خیلی خوب راه افتادم طوری که دخترم رو عصرها خودم کلاس میبرم واقعا خیلی حس خوبیه هرچند هنوزم ترس دارم هم بخاطر شلوغی خیابونا هم اینکه ماشینمون صفر هست پارسال خریدیمش میترسم بزنمش به جایی..ولی شوهرم خیلی تشویقم میکنه و خوشحاله...شماهم اگه مثل من ترس دارید کم کم شروع کنید..

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
سلام دوستان، یه سوال داشتم خدمتتون میخام ببینم من زندگیو خ سخت میگیرم یا کارم درسته؟ همه بهم میگن ت ...

سلام

هیچ درست و غلطی وجود نداره

سبک زندگی آدم ها متفاوته تو همین تاپیک که همه به خاطر پس انداز اومدن، هر کسی داره به یه مدل پس انداز میکنه. یکی بیشتر روی غذا زوم میکنه که هزینه رو کم کنه یکی روی لباس اون یکی روی سفر. یکی بیشتر سفت میگیره اون یکی کمتر

اصلا نمیشه گفت کار کی درسته کی غلط 

شرایط زندگی متفاوته، جهان بینی آدمها متفاوته

من 5 ساله متاهلم و یه نکته خیلی خوب یاد گرفتم: تحت هیچ شرایطی نباید دیگران از زندگی شما خبر داشته باشن چه معنی داره مادرشوهرت بدونه داری جمع میکنی که حرکتی بزنی حتی اگه همسرت همدل و همراهت نیست حتی به شوهرت هم هی از اهدافت نگو چراغ خاموش راهتو برو... وقتی حرفی رو زیادی بزنی از ارزش میفته. بذار به وقتش.

از طرفی وقتی از اهدافتون زیاد بگین قبل رسیدن بهش، از نظر روانشناسی ثابت شده مغز فکر میکنه بهش رسیدین و دیگه تلاش رو کمتر میکنه

پس آسایش دو گیتی تفسیر همین یک حرف است: چراغ خااااموش  

شما تلاشتو بکن پس اندازتو بکن برای اینکه ذهنیت اونا عوض شه کلمه ای از پس انداز نیار همش جلوی چشمشون خرج کن تیکه شنیدی فقط یه لبخند ملییییح  

اگه تیکه خیلی شدید بود با یه لحن متعجبانه بپرس ببخشید متوجه نشدم چه گفتین میشه دوباره بگین؟   آدمها بار دوم که بخوان تیکه شدید بندازن خودشون کمی معذب میشن وقتی ببینن طرف مقابل محکم مرز کشیده راحت به خودشون اجازه دخالت نمیدن  

سلام بچه‌ها من دیشب و امروز به طلاسی دو تا صد تومن زدم موجودی هم زده 200 تومن ولی ولی طلا رو زده ص ...

من طلاسی ندارم ولی به نظرم شما کیف پول رو شارژ کردی اما طلا نخریدی

خرید طلا --- خرید / فروش

شارژ کیف پول ---- واریز/برداشت

باز خودتون کمی با اپلیکیشن کار کنین دستتون میاد

سلام دوستان، یه سوال داشتم خدمتتون میخام ببینم من زندگیو خ سخت میگیرم یا کارم درسته؟ همه بهم میگن ت ...

سلام کارتون درسته ولی مدیریت کن برنامه ریزی کن مثلا تایمی که همسرت هست تعطیلات رسمی خودتم بتونی مسافرت یک روزه برین سینما و کافه برین.به حرف بقیه اهمیت نده چند سال دیگه تحسینت میکنم بچه دار بشی دیگه نمیتونی درآمد داشته باشی به این صورت دیگه اونموقع وقت آزاد داری

سلام بچه‌ها من دیشب و امروز به طلاسی دو تا صد تومن زدم موجودی هم زده 200 تومن ولی ولی طلا رو زده ص ...

باید از بخش خرید و فروش بخری طلا همینجوری پول بریزی که خودش نمیخره

من طلاسی ندارم ولی به نظرم شما کیف پول رو شارژ کردی اما طلا نخریدیخرید طلا --- خرید / فروششارژ کیف پ ...

دارم کار میکنم عزیزم ممنونم

اگر کسی از دوستان هم از طلاسی خرید داشته لطفاً دریغ نکنید 

خانواده همسرم خیلی تیکه بهم میندازن ک فلانی همش میخاد جمع کنه و فلان.... مادرشوهرم با هفتاد سال سن ...

ولشون کن هروقت چیزی گفتن بگو ممنون که به فکر من هستین خودم برنامه ریزی میکنم برا تفریحاتم خیلی هم بهمون خوش میگذره

سلام دوستان ایام بکام هست

من سه چهار روز میخوام برم شهرکرد مسافرت البته با خانواده چهارنفریم ...اگر دوستان کسی شهرکرد میشینن میشه بگید آب و هوا چطوره ؟ جاهای دیدنی کجاست ؟ و کجا غذای باکیفیت و مناسب دارن؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

۲نفریم عزیزم ، از کجا بفهمم اصل هست یا نه ، اینترنتی میخوام بخرم ، ۶ لیتری فیلیپس ۷۲۰۰

راستش نمیدونم عزیزم شاید تو گوگل سرچ کنید فیلم اموزشی باشه راجب اصل و فیک بودنش احتمالا توضیح داده 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 

سلام دوستای طلایی خودم 🏆 🏅 

من میخوام 20 تومن پول بذارم تو ویپاد 20 تومن وام میخوام بگیرم لطفا بگین چقدر باید بمونه تو حساب؟  اقساطش چقدره؟ 

چطور واریز کنم به کارتم  

ببخشید شاید سوالم وگروه قبلا دوستان پرسیدن ولی متأسفانه وقت نکردم بخونم 

مامان سبحان و معصومه جون و بقیه دوستان هرکسی میدونه لطفا راهنمایی کنید 🎀 💖 💖 💖 

@مامان سبحان

@masumehjoon    

2810