2777
2789
عزیزم برای وام یه تومنی باید یه تومن تو کارتت باشه بعد که وامو گرفتی برو برنامه دی جی پی نصب کن قسمت ...

ممنونم اره یک تومن داشتم ریختم داخلش سکه بگیرم پس باهمون برداشت بزنم مرسی که گفتین امیدوارم نتیجه بده

سلام عزیزم ، من در مورد این وام چیزی نمیدونستم ولی الان رفتم نگاه کردم تقریبا مثل همون وام د ی ج ی ک ...

سلام مامان سبحان جون

عزیزم وام دو تومنی ویپاد گرفتم. نوشته زمان تسویه ۲۲ مرداد و بعدوام ۳ تومنی فعال میشه...

حدودا دو هفته هس ۱۸ ت هم به حساب ویپادم هس

سوالم اینه میخام وام ۱۰ ت بگیرم

باید چکار کنم  و اینکه میشه هم وام پلکانی ۳ ت بگیرم و هم ۱۰ تومنی باهم ؟

مرسی از جوابت گلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ، من در مورد این وام چیزی نمیدونستم ولی الان رفتم نگاه کردم تقریبا مثل همون وام د ی ج ی ک ...

ممنون عزیزم 

موقعی ک سکه تمام رو میزدی میرفتی پرداخت غیر فعال میشد.فک کنم نفوذی داریم اینجا د ی ج ی کالا رصد میکنه ما ها رو😁😎

سلام مامان سبحان جونعزیزم وام دو تومنی ویپاد گرفتم. نوشته زمان تسویه ۲۲ مرداد و بعدوام ۳ تومنی فعال ...

سلام عزیزم ، نه دیگه نمیشه هر دو رو با هم گرفت .

الان وام ۲ میلیونی رو تسویه کردید اگر وام ۱۰ میلیونی براتون فعال بشه فقط اون رو میتونید بگیرید . 

اگه شرایطشو دارن میتونن یه مهارتی یاد بگیرن مثل نصب کولر یا کارهای برقی یا لوله کشی و تعمیرات بعد م ...

شوهرم خیلی ترتمیز و ...

خلاصه کلی اطلاعات داره کلیییی کتاب خونده و هراز گاهی ارزدیجیتال کارمیکنه...امامهارت خاصی نداره وعلاقه هم نداره متاسفانه👀پیشنهاد خودش یه کار بخر بفروش بود که سود کنه مثلا

یه خانم گلی توی این تاپیک ذکر( اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُالرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ.”)رو برای گشایش رزق به یکی از کاربرا  پیشنهاد داد و منم استفاده کردم ،ازت ممنونم دوستم  انشالله خیر ببینی و صدقه جاریه بشه برای اخرتت🌹❤️

یه دوتا کار خانگی هم بگم هر کس اطلاع داره و یا انجام میده  بگه لطفا: 

من یه ایده به ذهنم رسید که یه فروشگاه مثلا تو با سلام و اینستا و... باز کنم کلا پک بفروشم(به در و همسایه و فامیل نمیخوام چیزی بگم) ،  مثل پک کادویی،  ادویه،  دمنوش و...  اما همسرم مخالفه! 

یک کار دیگه لباس کیلویی استوک بیارم برا فروش  که اونم مسخره میکنه :(

یه کار دیگه هم من خلاصه کتاب و اطلاعات و... میتونم به صورت کتابچه و یا ایبوک درست کنم ولی نمیدونم کجا بفروشم؟

قبلا کارمند بودم الان تو خونم هی فکر کار میکنم و شاید سال دیگه آزمون استخدامی اجرایی شرکت کنم امسال زمانش گذشت و من در جریان نبودم برا ثبت نام 

حالا هرکسی هر تجربه و راهنمایی میتونه بکنه 

سلام خانمای کدبانو 🌹یه سوال 🙆میخوام بدونم در ماه معمولا چقدر بودجه برای آرایشگاه ،باشکاه و کاشت ن ...

بیشتر از پول برق تمیزی خونم خوشحالم میکنه

تمیزی سنگ توالت و روشویی

سینک خالی

یخچال بدون لک 

پریز و دستگیره در بدون لک

سبد لباس چرک خالی

جا ظرفی خالی

کمد مرتب

کابینت منظم

ریشه فرش چسب زده و تا شده زیرش

لذت بعد جارو زدن که اشغال نمیاد زیر پات

سرامیک طی کشیده

خونه ی خوشبو

لذت چای و قهوه بعد از خواب ظهر

لذت خوردن لواشک با طعمای مختلف و 

پفک حلقه ای و موتوری

لذت بافتن موهام بعد حمام

و مالیدن لوسیون بدن و عطرش و....  

بوسیدن پسرم رو چال لپش

خیلی چیزای ساده هست که  خوشحالمون میکنه ولی حواسمون بهشون نیست مگر از یک زاویه دیگه بهشون نگاه کنیم

پول باشه متعادل خرج میکنم نباشه هم مدارا میکنم

با ۳۴ سال سن فقط ابروهام فیبروزِ اونم برای اولین بارعید انجام دادم

هیچ گونه کار زیبایی دیگه هم نکردم تا بحال و هیچ نیازی حس نکردم

برای اولین بار تو عمرم ناخنم بلند گذاشتم بهشون رسیدم و خیلی روحیمو عوض کرد ...باعث شد به دستام بیشتر برسم اخه همیشه از ته میچینم 

یه لاک 

یه رژ لب

یه گیره سر و....

هر چند وقتی میخرم برای دل خودم

تقریبا دو سالی میشه که وضع همینه 

انشالله اگه روبه راه شدیم حد وسطو میگیرم چون هدف دارم

بیشتر خرج خودم میکنم اما طبق نیازم نه بیشتر

معصومه خانم شما منو دریاب ،،بنطر شما چطور برنامه ریزی کنم برای اینکه درامدی برای خودم داشته باشم ،با ...

سلام عزیزم

من هم نظرموبگم بهتون

بستگی داره برای درامد زایی اول ببینید هنرتون چیه علاقتون چیه

یکی مقاله مینویسه مشتری پیدامیکنه یکی رانندگی بلده سرویس مدارس برمیداره یکی همسرش مغازه داره میادانلاین شاپ میزنه و...

اول ببین چی داری که بتونی باهاش درامدزایی کنی،هنری،پولی و...

یااصلامیتونی ازمون استخدامی شرکت کنی یا تحصیلاتشوداری بری موسسات درس بدی و....

خلاصه خودت بشین فکراتو بکن

ویپاد برای وام گرفتن خوبه اگرمیتونی قسط بدی پول بخوابون وام بگیر

طلاسی هم اگرازخرج خونه یاحتی پول خودت چیزی میمونه به جای خریدپارسیان بیرون میتونی ازطلاسی به قیمت روز طلابخری بزاری پیششون بمونه به سودرسید بفروشی اما اینترنتیه وطلای فیزیکی شمانمیبینی

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام عزیزم ، نه دیگه نمیشه هر دو رو با هم گرفت .الان وام ۲ میلیونی رو تسویه کردید اگر وام ۱۰ میلیونی ...

عزیزم پس باید وام ۲ ت کامل تسویه بشم تا وام ۱۰ تومنی فعال بشه؟

بعد اون وام ۱۰ تومنی مربوط به تسهیلات برآیند هس؟

2810