2777
2789
سلام خانما قیمت طلا بالا رفته ایا ازاین هم بالاتر میره ؟میدونید راهنمایی کنید

هیچکسی نمیدونه

الان به خاطر اخبار کشیده بالا ممکنه با خبر مثبت بیاد پایین

ولی طبق تجربه من اینجور بالارفتن امکان پایین اومدنش زیاد

سلام دوستان برای فروش طلا چقدر کمتر از تابلو برمیدارن ؟مثلا امروز ۳۶۰۰ بود گرمی چند میشه؟

بستگی به انصاف طلافروش و جو بازار داره

ولی شما رو تابلو ببین قیمت تعویض چند از اون پایین تر برمیدارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندد وقت پیش داشتم دنبال کتاب برای هدیه دادن به یک بچه میگشتمدر حین جست و جو به یک کتاب جالب برخو ...

زهرا جان سلام

شما با اینکه مجرد هستین ولی نظرات و تجارب عالی دارین 

انشاالله که همیشه موفق باشید.

در راستای موضوع تاپیک هم 

واسه خرید طلای کم اجرت یا بدون اجرت مشهد جایی رو میشناسید ؟

سلام دوستان عزیزکسی از  خانم طلا که داخل ایتا کانال داره طلا خریده معتبره 

ما داخل شهرمون طلا دسته دو وکم اجرت نداریم 

طلا همه بالای ۱۵ درصد میکشن 

میخوام اگه معتبره خرید کنم

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
ممنونم مهربان. دی.جی کالا ممکنه یک وقت سکه جعلی بفرسته؟ قیمت سکه هاش به روزه؟؟

خواهش میکنم عزیزم .

قیمت سکه هاش نهایت بعضی وقتها شاید ۲۰۰ بالاتر بشه .

و اینکه بعید میدونم مشکلی داشته باشه ، من خودم تا حالا ۲ بار خریدم و فروختم مشکلی نداشته . 

خواهش میکنم عزیزم .قیمت سکه هاش نهایت بعضی وقتها شاید ۲۰۰ بالاتر بشه .و اینکه بعید میدونم مشکلی داشت ...

اگه ممکنه بگید از کدام فروشگاه دیج.ی کالا خریداری کردین که خیالم راحت باشه. سفته دی.جی پی رو از کجا تهیه کنم؟

من چندد وقت پیش داشتم دنبال کتاب برای هدیه دادن به یک بچه میگشتمدر حین جست و جو به یک کتاب جالب برخو ...

درسته اسباب بازی و کتاب و رنگ آمیزی و نقاشی زیاد دارن برا پسرم شب ها قصه می‌خونیم و مسلما خوب تفریحات و بازی و سرگرمی های دیگه هم دارن اما همش قانون داره مثلا بعداز بازی باید جمع بشه وسایل وگرنه دفعه بعد محروم میشن🧡

و کتابهای دی جی عالیه من چند جلد کلیله و دمنه و داستان های شاهنامه جلد گلس محکم خریدم هم از قیمت بیرون هم از قیمت روی جلد ارزون تر بود کیفیت هم خوب بود واقعا.

سری کتابهای خانم کوچولو و آقا کوچولو هم خوب بود البته مناسب بچه های تا ۵ سال بنظرم

کاش میاومد پایین حداقل تا اخر صفر 🤲🤲🤲🤲 دوستان همچنان در روزای بی خرجم امروز رو نشد بریم خونه باب ...

عزیزم یک سوال .چون دیدم اطلاعات دارید ازتون میپرسم، پولم رو بزارم تو قدرت خرید مفید سود بهش تعلق میگیره؟دیگه نیاز نیست کار دیگه ایی انجام بدم و اینکه یکماه حتما باید بمونه تا سود بده؟

من میخواستم گروه بزنم تو ایتا ولی گفتم شاید رویا جون ناراحت بشه ❤️ میخواستم گروه بزنم مطالب مفید ببر ...

اتفاقا اگه اینکار رو بکنید خوبه 

اگه خودتون یا کسی گروه زد منو ریپلای کنید و‌لینک رو بزام بفرستید 

اونجا وویس هم میشه فرستاد ، بهتر و راحتتره 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
2810