2777
2789
عزیزم داخل فرودگاه یه قسمتی هست چمدونها رو کاورپیچ میکنن، اینطور وقتها بهتره که شما هم بدید براتون ک ...

بله درسته👌🙏ما اونروز عجله داشتیم و بیخیالش شدم و هر دو پشیمون😩

پستم رو اقتصادی تر کنم😊

من و بچه هام‌ امسال حضوری زبان ثبت نام کردیم که  اموزشگاه سفیرگفتمان رو که هم نزدیک بود هم آموزشهاشون مورد قبول من انتخاب کردم و متوجه شدم برای ثبت نام خانوادگی ۲۵ درصد تخفیف به یکی از اعضا تعلق میگیره  👌🤩

سلام عزیزم من خودم لیفت می کنم مارک مای لمینیشن میگیرم سه مرحله اش پونصد تومن البته فکر کنم الان ششص ...

ممنونم منم تو دی جی کالا دیدم فقط سه تا ساشه ۴۷۰بودش پک کامل یه مارک دیگه هم بود ۵۰۰ .

ممنونم از راهنمایی کاملت خیلی کاربردی بود برام ❤️اسکرین شات گرفتم 😘ماچ بهت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ایام به کام انشالله

بلاخره موعد اولین چکمون رسید و ما پر استرس ترین حالت ممکن ...حقوقمون هیچ وقت روز مشخصی نداشته و خواهرم چک رو ۱۳ نوشته بود

با هر مکافاتی بود با چنک و دندون ۷ تومن از ماه قبل کنار گذاشتم و موند ۱۱

۲تومن وام پیش درامد گرفتم و ۱ تومن همسرم وام پشتوانه و ۶ تومن خودش تو حساب داشت ...۲ تومن فقط کم اومد که قرض گرفتم

اصلا از این وضع اشفتگی و بی برنامگی مالی راضی نیستم ولی شرایطمون یهویی ریخت بهم و نشد خوب پیش بریم انشالله از ماه بعد خیلی بهتر مدیریت میکنم

اما این شرایط باعث شد بیشتر قدر پول رو بدونم

وقتی معصومه خانم میگه قدر تک تومنهارو بدونیم واقعا به جا گفت ...کسی درک میکنه این حرفها رو که یه روزی بخاطر پول خورد لنگ مونده 

خرج اضافه ای این مدت نداشتم و راضی بودم 

و یه پیشنهاد برای کار خونگی میتونید ادویه و تخم شربتی و خاکشیر  و زعفران و زرشک و... بفروشید 

از سایت گیاهینه یا عمده فروشیهای ادویه در حد کم سفارش بدید بسته بندی کوچیک بکنید و تو خانواده پخش کنید 

اگه فروشتون خوب بود دوباره سفارش بدید 

من خیلی راحت تونستم با فروش چندتا زعفرون بالای ۱تومن سود کنم و سودشو برای خودم مایحتاج عطاری خریدم  

سلام عزیزان 

خوبببب

بعد از عید انقدی سرم شلوغ بودم ک وقت نداشتم برم‌بیرون خرید برای خودم پارچه بخرم‌

ولی امروز ساعت ده بیدار شدم صبحانه کیک خونگی و‌چای خوردم یه بطری آب نصفه یخ‌برداشتم و یکم روش آب ریختم و با مقدار زیادی ضد آفتاب راهی شدم   برادر شوهرم  دید‌دارم میرم گفت میرسونمت اسنپ نگیریا 

پس تا اینجای کار‌بدون خرج بود 

هشت قواره پارچه خریدم خونگی و نخی_  برای   مانتو اسپرت

و هم شومیز برای مهمانی  با یکم خرید از خرازی

مجموعا شد ۱۵۰۰ من با این هزینه صاحب هشت دست لباس میشم  برم خونه نخیا رو با نمک  میشورم پهن میکنم اتو میکنم تا آبرفت و اتو رفتش باعث نشه موقع برش اذیت بشم  

یک ساعت و‌نیمه  تونستم خریدامو بکنم  الان هم   تو سایه منتظرم  همسرم بیاد دنبالم 😂😂  از. دیشب به فکر نهار و شام  امروز بودم و تو یخچال شربت آماده و‌تو فیریزر  بستنی دو‌مدل هست ک رسیدیم خونه فقط یه دوش بگیرم  وبه مرتب سازی خریدارم برسم 

و در راستای پیدا نبودن کم خرج کردنه  من نصف پارچه هارو گذاشتم داخل کوله پشتیم ک همسرم نبینه ک بعدا رو کنم هزینشو متوجه‌نشه ک توقع این نباشه ک آبی با صد‌و هفتاد تومن   یه تونیک برای خودش میدوزه چرا برم پونصد به بالا  هزینه کنه 

این‌مشکل ما دوستانیه ک خیاطی بلدیم ک باید گربه رو دم حجله نوازش کنیم تا بد عادت نشن 

سلام عزیزان خوبببببعد از عید انقدی سرم شلوغ بودم ک وقت نداشتم برم‌بیرون خرید برای خودم پارچه بخرم‌ول ...

من دوسال پیش کلاس خیاطی رفتم ولی چون تازه کار بودم خیلی تو دوخت اذیت شوم دستم کج میرفتم و ساعتها وقت میذاشتم‌برای شکافتن 

از طرفی پارچه و وسایل خرازی خیلی گرون شد .دیدم نمیصرفه و ولش کردم

ولی الان نظرم عوض شده ....لباسای بیرون خیلی گرونتر از پارچه درمیاد ...خیاطی به زحمت و وقتش میارزه واقعا 

از ماه اینده دوباره میخوام‌ حرفهای تر کلاس برم 

سلام عزیزان خوبببببعد از عید انقدی سرم شلوغ بودم ک وقت نداشتم برم‌بیرون خرید برای خودم پارچه بخرم‌ول ...

افرین همیشه دستمزد خیاطیتو از شوهرت بگیر،من دیروز یه شلوار و شال خریدم یه تومن😒😒😒

با یکو نیم خیلی خوب خرید کردی

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
بچهاچراکسی منوراهنمایی نکردسکه پارسیان با اسنپ پی بخرم؟ حدود2میلیون؟

عزیزم بستگی به خودتون داره اگر نمیتونید هر ماه اقساط اسنپ رو بگذارید کنار و جمع کنید میتونید با اعتبارتون بخرید که مجبور بشید قسط بدید .

از هزینه سفر هم که بگم چون به نظر خودم خیلی اقتصادی رفتیم 

حالا بحث گردش و تور که دلخواه ما سه تا تور گرفتیم یک روز پارک آبی بدون ناهار ولی با ترنسفر رفت و برگشت 

تور گشت معابد و فیل سواری و باغ وحش فوق العاده قشنگ که به پارک سنگی هم معروفه همون روز تست میوه های آسیابی هم رو تورمون بود که جالب بود و ناهار کی اف سی که خوب ترنسفر داشت و اون روز خیلی جاها هم بردن 

یه شو آلکازار که یه شو شبانه بود و فوق العاده زیبا بود البته یک ساعت بود این رو کل پکیجمون رایگان بود 

یه تور کشتی هم داشتیم که صبحانه و ناهار داشت 

بوفه نامحدود بعلاوه نوشیدنی 

پاراسل و بنانا هم روی تور کشتی بود که جزیره هم بردنمون برگشت هم که تو کشتی کف پارتی و دی جی و پرش از سرسره خود کشتی داخل آب که به نظر من بهترین قسمتش بود چون خودم عاشق شنا تو دریا هستم 

اون هم دریاهای سمت جزیره که خیلی زلال و تمیز 

کل این پکیج برای هر نفر ۱۵۰ دلار شد یعنی تمام اینا برای پسرم ۱۰۰ دلار گرفتن 

تا اینجا ۴۰۰ دلار دادیم که خوب این رو از هزینه ها جدا کردیم 

رفت و آمد هم از تاکسی استفاده نکردیم چون گرون از یه وانت هایی اصطلاحا میگن توک توک از اونا استفاده کردیم 

که فکر کنم سیصد یا دویست پنجاه دلار هم خرج اونجا شد 

یه کم هم که خرید کردیم ولی زیاد چیزی نخریدم چون پارسال ترکیه بودیم لباس حسابی خریدیم فکر کنم تا دو سال لباس داریم 

یه چند تا کوله پشتی و دو تا کاپشن و دو تا پیراهن مردونه و صندل و اینا خریدیم کوله پشتی و چمدون تو تایلند هم خیلی جنس خوبی داره هم به نسبت اینجا قیمتش پایین تر 

خریدهاتون مبارکت باشه 🌸

واقعا وقتی پارچه میخریم و میدوزیم علاوه بر لذت کم خرج بودنش، اینکه لباسی رو میپوشیم که هم پارچه و هم مدل کاملا مطابق با سلیقه خودمون بوده لذتشو چند برابر میکنه، برای من که اینطوره. مثلا وقتی توی جمعی از لباسم و تمیزی دوختش تعریف میشه کیف میکنم که کار خودمه🥰

ممنونم منم تو دی جی کالا دیدم فقط سه تا ساشه ۴۷۰بودش پک کامل یه مارک دیگه هم بود ۵۰۰ .ممنونم از راهن ...

قربونت عزیزم اینجا هستیم به هم کمک کنیم 

وظیفه ام بود 

ولی بهترین برند مای لمینیشن 

از دی جی نگیر فیک زیاد داره 

این برند هم جز برندهای فیک دار هست 

من دوسال پیش کلاس خیاطی رفتم ولی چون تازه کار بودم خیلی تو دوخت اذیت شوم دستم کج میرفتم و ساعتها وقت ...

عزیزم برای اینکه کج ندوزی اول خطها رو کامل مشخص کن و روشون کوک بزن بعد با چرخ بدوز. بعد یه مدتی دیگه دستت راه میوفته و نیاز به کوک زدن نیست میتونی فقط با سوزن ته گرد فیکس کنی و بعدش چرخکاری کنی. ولی حیفه حالا که وقت گذاشتی و هزینه کردی سعی کن ادامه بدی

عزیزم بستگی به خودتون داره اگر نمیتونید هر ماه اقساط اسنپ رو بگذارید کنار و جمع کنید میتونید با اعتب ...

گلم میگم‌من ۵۱ میلون پول توی ویپاد ریختم فقط بهم ۲۳ تا سکه داد؟؟؟؟

2810