2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوره ناخن و مژه دیدم قبل از عید و شروع کردم ب کار الان درآمدم بیشتر برای اجاره میز و خرید وسای ...

باریکلا بهت پر رونق باشی عزیزم خیلیییییی خوبه مخصوصاناخن من خیلی خوشم میلد💓💓💓☘️☘️☘️

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
معصومه جون یک چیزی خواستم بگم بهتیادته گفتم این ماه مخارج دست منه؟قسط های این ماه رو دادیم و ۱۰ تومن ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه.. یه سوال میلی بهتره یا طلاسی!؟؟ معصومه جون گفت من فراموشکارم کدومشو گفت دقیق 

خانوم های گل میشه منو راهنمایی کنید...من ۱۰۰ تومن بلو دارم ۵۰‌تومن ویپاد .فعلا تا جند وقت لازم ندارم ...

سود بخوای بگیری دیگه امتیاز وام بهت نمیده هیچ بانکی نمیاد هم سود بده هم امتیاز وام 

تولدم نزدیک فک کردم همسرم یادش نیس ولی پرسید کادو چی میخای طبق چیزایی ک تو تاپیک زنی ک خرج نداره ا ...

سلام عزیزم پیشاپیش تولدت مبارکااااا باشه ان شاء الله ک همیشه تنت سالم باشه و به آرزوهای خوبت برسی 🌹😍💃. تاپیک زنی که خرج نداره ارج نداره منو تگ میکنید

مامان سبحان جان یه سوال داشتم۵۰۰ میلیون ماه دیگه دستمون میاد کدوم بانک بزارم وام فوری یا وام با مبلغ ...

عزیزم وام فوری که جایی نمیده ولی اکثر بانکها طرح هایی دارن که پول حداقل یک یا نهایت ۲ ماه بمونه وام میدن .

بانک ملی طرح اعتبار ملی و مهربانی داره .

بانک رسالت میتونید بگذارید .

بانک های دیگه هم طرح های زیادی دارن .

بستگی به این داره که این پول رو چند ماه میخوان سپرده کنید و چه قدر میخوان وام بگیرید . 

موافقم ... نمیدونم چرا به این اپ ها اصلا اعتماد ندارم

تو قوانین برنامه نوشته در صورت هرگونه حمله هکری یا مشکل سرور یا هرچیزی مدیران شبکه و برنامه هیچگونه مسئولیتی در قبال ازدست رفتن سرمایه کاربران ندارن🤕 هرکس هم نصب می‌کنه اول میزنه با قوانین موافقم😅

خانوما دارم تو طلاسی ثبت نام میکنم 

کسی کد*معر*ف داره بگه بزنم امتیازش رو بگیره 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
بله عزیزم وام بگیرید سکه ها حذف میشه .

دوستان و مامان سبحان جان سلام 

وام بانک مهر بررسی کردم چندین وامش رو الکی میگه ۴درصد هست نیست. 

همه وام هاش ۹/۵درصد تا ۱٠درصد هستن. 

البته من اینطوری حساب کردم نمیدونم درست هست یا نه مامان سبحان جان: 

اومده گفته برا ۲۳٠٠.... ۱۴٠ هزار پرداختی... ۱۸ماه. 

۱۴٠/٠٠٠*۱۸=۲/۵۲٠/٠٠٠

۹.۶٪+۲/۳٠٠/٠٠٠=۲/۵۲٠/٠٠٠

اگه اینطور که گفتم درسته پس گول این ۴درصد و ۲درصدش نخورید. 😎

تا کشف دیگر بدرود. 

❌درست و غلطش رو مامان سبحان جان برامون بگید روش محاسبه دیگه ای اگه داره❌

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
من چندین بار همسرم می‌خواسته بره ماموریت پلوپز با خودش برده و مشکلی پیش نیومده پلوپز از کارتن اش ...

ممنونم عزیزم ولی عکس چمدونم رو میفرستم برای من رو خیلی داغون کردن و الکی چسب کاریش کردن و خوشحالم که وسایل شکستنی تو این چمدونم نداشتم‌

جهت مرتبط تر بودن پست به تاپیک بگم که چندروزی  پیش مامانم هستم ودیدم نزدیک۱۱ پول داره که الکی داره خرج میکنه گفتم بیا بریم برات طلا بخرم گفت نه حال ندارم من مصرفی میخوام و با این پول گوشواره خوب نمیشه ولی من پول رو گرفتم ازش و راهی شدم ی گوشواره براش خریدم که تو پست بعدی عکسشو میزارم😍

دوستان و مامان سبحان جان سلام وام بانک مهر بررسی کردم چندین وامش رو الکی میگه ۴درصد هست نیست. همه وا ...

عزیزم باید ۱۲ ماهه سودش رو حساب کنید سود بانکی رو بر اساس یکسال میگن

مثلا اگه سود وام ۴ درصد باشه ۱۸ ماهه میشه ۶ درصد

2810