2777
2789
موقع فروش هم ۷۰ کارمزد میگیره ؟

کلا عزیزم

من ۱ و نیم گرم خودم رو حساب کردم

موقع خرید و فروش با هم میشه ۷۰ هزار تومن

البته وزن های دیگه کارمزد های مختلفی دارن

برای همین هردو طلاسی و میلی رو از بازار یا مایکت دانلود کن و خودت برای وزن مورد نظر خودت ببین کدوم برات نفع بیشتری داره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
موقع فروش هم ۷۰ کارمزد میگیره ؟

کلا عزیزم

من ۱ و نیم گرم خودم رو حساب کردم

موقع خرید و فروش با هم میشه ۷۰ هزار تومن

البته وزن های دیگه کارمزد های مختلفی دارن

برای همین هردو طلاسی و میلی رو از بازار یا مایکت دانلود کن و خودت برای وزن مورد نظر خودت ببین کدوم برات نفع بیشتری داره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنونم از کسانی که جوابمو دادن تک تک ریپ نزدم ان شاا...با همسرم تصمیم گرفتیم که خونه رو قبول کنیم وتلاشمونو کنیم تا بتونیم از این فرصت استفاده کنیم وبتونیم پولامونو جمع کنیم خدا هم کمکمون کنه ان شاا...

سلام خانوما 

امروز تو اعلانات گوشیم یک پیام از ویپاد بود که در ۱۲و۱۳مرداد سکه ها ضربدر دو میشه 

البته فکر کنم این بود

چون چشمم یک لحظه خورد بعد تا اومدم وارد بشم دخترم گوشی رو گرفت و رد کرد

بعد دیگه هر چی وارد ویپاد شدم اون پیام رو ندیدم

شما نمیدونین  جریان چیه ؟

سلام خانمای عزیز تورو خدا هر کی پیام منو خوند راهنمایی کنه وجواب بده ما ۱۳ سال ازدواج کردیم ومتاسفان ...

بی شک قبول کن ،بعضی وقتا امداد الهی و دستهای خدا اینجوریه که یکی رو واسطه می‌کنه برای کارخیر وراه انداختن کارت،پس بیخیال حرف همون مردم باش.

سلام خانوما امروز تو اعلانات گوشیم یک پیام از ویپاد بود که در ۱۲و۱۳مرداد سکه ها ضربدر دو میشه البته ...

سلام منم پیامش رو دیدم،یعنی دوبرابر سکه میده برای هر ۱۰۰ هزارتومن ۲ تا سکه میده

پس فعلا نفروشچون رشد طلا صعودی هستتا پایان آموزش هم برو جایی وردست وایسا خیلی به اموزشت کمک میکنههرم ...

ممنون واسه راهنمایت عزیزم 😘خیر ببینی

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
ممنون عزیزم که گفتی، اگه 300 سه ماهه بزاریم چقدر و قسط چند ماهه میشه؟ ببخشید عزیزم من خیلی از شما سو ...

خواهش میکنم عزیزم .

۳ ماه بمونه میتونید ۲۳۴ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه .

۳۰۰ میلیون با بازپرداخت ۶ ماهه .

۱۱۷ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه وام بگیرید .

کمک کمک خانما من اومدم یک حساب ویپاد باز کردم سه مرحله احراز هویت انجام شد و پیامک برام اومد که شماره شبا حساب رو داده بود حالا من چطوری میتونم کارت تقاضا بدم هیچ مرحله ای مربوط به کارت نداشت بعدش حالا اصلا چطوری میتونم واردش بشم چیزی رو صفحه گوشی نیومده اپلیکیشن داره که باید نصب کنم؟رمز عبوری چیزی میخواد ؟؟از این کارها سر در نمییارم  اگه ممکنه راهنماییم کنید

سلام خانمای عزیز تورو خدا هر کی پیام منو خوند راهنمایی کنه وجواب بده ما ۱۳ سال ازدواج کردیم ومتاسفان ...

همونطور که دوستان گفتن منم قبول میکردم

اینطور که میگید شرایط اون خونه از خونه ی فعلیتون بهتره.پول پیشمو حتما یا تبدیل میکردم یا سپرده میکردم وام میگرفتم جای اجاره اقساط وام میدادم

یام پول پیشو میدادم طلا و جای اجاره هم هرماه یه تیکه طلا میخریدم..

میدونی چقد جلد میفتین...

صاحبخونه ی خوب و چشم و دل سیر نعمتههه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

همونطور که دوستان گفتن منم قبول میکردم

اینطور که میگید شرایط اون خونه از خونه ی فعلیتون بهتره.پول پیشمو حتما یا تبدیل میکردم یا سپرده میکردم وام میگرفتم جای اجاره اقساط وام میدادم

یام پول پیشو میدادم طلا و جای اجاره هم هرماه یه تیکه طلا میخریدم..

میدونی چقد جلو میفتین...

صاحبخونه ی خوب و چشم و دل سیر نعمتههه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
واقعا مرسی من میخواستم پول قرض بگیرم بزارم توش حالا اگر بازم تونستید بگیرید لطفا همینجا اطلاع بدین م ...

حتما عزیزم اینجا مینویسم ، هفته ای چندبار چک میکنم و حسابی پیگیر این مدل وام‌ها هستم

2810