2777
2789
سلام معصومه جونمن کلاس خیاطیمون رو مرتب میرم، قبلا ترس از شروع انجام هر کاری داشتم اما از وقتی که کل ...

خانمی من خیلی از تاپیک عقبم .پیج پارچه فروشی  تو اینستا   عادل ارزونی رو بزن  فدق العاده ارزونه   یه شعبه تو مشهد و شعبه دومش تو سنندجه 

از متری۳۰تومن پارچه داره که برای تمرین عالین

بقیه پارچه هاشم فوق العاده قیمت مناسب هستش

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من چندروزی پیام هاتون رو دنبال میکردم امروز تصمیم گرفتم عضو بشم و شرح حالی بدم تا انگیزه ...

قشنگم همون اول که حقوق ها رو واریز کردن همه رو بریز توی یک کارت.

اول قسط و قرض و وام ها و قبض و پول اینترنت رو بده

بعد گفتی که ۵ تومن میمونه

به علاوه که برخی از مواد غذایی براتون رایگان میرسه الحمدالله

بشین با توجه به زندگیت درصد بندی کن.

حتی میتونی ماهی یک سکه ۱۵۰ سوتی هم بخری. از همین ماه بخری تا اسفند شده یک گرم و دویست سوت. این وزن معادل انگشتری هست که من ماه پیش برای مادرم خریدم و عید نوروز یک انگشتر میتونی به دستان قشنگ و زحمت کشت اضافه کنی

بقیه پول هم با درصد تقسیم بندی کن.

مثلا ۴۰ درصد خوراک و تنقلات

۲۰ درصد لباس

۱۰ درصد آرایش و زیبایی

۱۰ درصد هدیه

۱۰ درصد تفریح

۱۰ درصد هم تعمیرات 

البته اینها مثاله من از معصومه جون این تقسیم بندی ها رو یاد گرفتم و هیچ وقت مثل این عزیز نمیتونم تقسیم بندی کنم. اما کلیت به نظرم همینه خودت روی حزییاتش کار کن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
واای گریه م گرفت از بحث بی پولی بدبختی بیایم بیرونمن اومدم با خرید جدید۲ تا گیره مو مجلسی ۳۰۰ ت کار ...

عزیزم گیره هات بسیار زیبا و کاملا برازنده خانمی مثل شماست

انشالله همیشه در شادی و مهمونی به سرت بزنی

لطفا عکس گوشواره هاتم بده. چند گرمه چقدر سود گرفت؟

من طلای خوش قیمت دوست دارم 😁

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم ما مشهد پایین شهر میشینیم اما خونه از خودمون هستهیچ وقت این کارو نکن. پولت حیفه. به جاش همون ...

سلام همشهری جان

احیانا طلاب نیستی😉😁😂😂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
خانما نظراتتون برام ارزشمنده 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑شما اگه یه خونه داشتین که حدود ۳ تومن فی بخوره ال ...

من اگه بودم خونه ویلایی الان رو نگه میدارم و از بازار راکد خونه استفاده میکنم

طلاها و پولها همراه با وام یک خونه دیگه میخریدم تا هم کمک پس انداز باشه هم ارزش پول‌های نقد حفظ بشه

دوباره میتونی پس انداز کنی و خونه الانت رو بعدا ببری جای بهتر یا بزرگتر کنی

من اگه بودم خونه ویلایی الان رو نگه میدارم و از بازار راکد خونه استفاده میکنمطلاها و پولها همراه با ...

برادر شوهر من همین کارو کرد الان اون خونه که گرفته یساله گذاشته بفروشه هنوز نفروخته🤕

یکم بی صبر هم هستش ۳۰۰تومن پول هم داره که حسابی حرصشو میخوره.

قبل از هر حرکتی عاقلانه فکر کنیم💚

و فقط بفکر بی ارزش شدن پولمون نباشیم گاهی یکم ضرر بهتر از کلی اعصاب خوردی هستش 🌹

کاش همون پارسال یه زمین بزرگ تر از خونه الانش می‌خرید تا حالا نصفشو ساخته بود.

یکی قم هست. ترمه. فروش اینترنتی هم داره. شنیدین اسمشا؟

نه والا ترمه نشنیدم

سرمه شنیدم

شاید همونه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
امروز رییسم خیلی بهم گیر داد من خیلی حالم گرفته بود پاشدم رفتم بیرون طلافروشیا رو نگاه کردم چند تا ا ...

طلا بخر برای خونه

ماشینت که خوبه یکم به سر و گوشش دست بکش مرتب بشه

اگه ماشین نداشتی میگفتم اولویت ماشین هست اما الان که داری فقط خونه.

نترس از تورم جا نمیمونی. در مسیر که باشی راه نمایان میشه

اگه بیخیال خونه باشی دیگه پیگیر نیستی. اما خدا رو چه دیدی شاید با همین پیگیری هات، تونستی یک خونه زیر قیمت ت ی دیوار یا املاکی هایی که بهشون سپردی یا از اطرافیان پیدا کنی

و بعد با وام مسکن زوجین و وام اجاره و چمیدونم وام های دیگه خیلی سریعتر از اونچه در تصورت هست خونه بخری.

کی از کار خدا خبر داره؟

سلام عزیزم بانک ملی ۲ تا طرح داره .طرح مهربانی که پول هر چه قدر بمونه بعد از ۴ ماه همون مقدار با باز ...

ببخشید همسر کن پرس‌وجو کرده انگار گفتن باید ی ملیارد بزاری تا 300 تومن بتونی بگیری

ببخشید همسر کن پرس‌وجو کرده انگار گفتن باید ی ملیارد بزاری تا 300 تومن بتونی بگیری

تو خود برنامه حسابگر وام داره من زدم ولی یادم نیس تعداد اقساط با مبلغ وام و سپرده و اینکه چند مدت باید بزارید همشو داره

فک نکنم کسی تا حالا وام ۴۰ تومنی بلو رو گرفته باشهبرای من چهار ماهه میگه رفتار مالی شما در حال پرداز ...

واقعا مرسی من میخواستم پول قرض بگیرم بزارم توش حالا اگر بازم تونستید بگیرید لطفا همینجا اطلاع بدین من اگر بتونم حتما میگیرم چون از ویپاد گرفتم فقط بلو میمونه ممونم💚

متاسفانه من اصلا مدیریت مخارج رو بلد نیستم😢 گاهی ولخرجی میکنم یا توی اولویت بندی های مالیم گند میزن ...

گلم توی دیوار بگرد ببین خونه مد نظرت در محله و متراژ و سال ساخت مد نظرت چه مقدار پولشه

فرض میکنیم دو میلیارد پولش باشه 

از این دو میلیارد تو باید یک و سیصد پول نقد داشته باشی بقیه با وام و قسط و قرض جور میشه

مرحله دوم با خودت تصمیم بگیر که چندسال دیگه میخوای خونه بخری. مثلا میخوای مرداد دو سال دیگه خونه سند بخوره

مرحله سوم باید بشینی همه دارایی هات رو حساب کنی چقدر میارزه. مثلا اگه ماشین یا موتور یا طلا داری همه رو جمع کنی و از باقی مونده پول خونه کم کنی. مثلا همه رو حساب کردی شده ۵۰۰ میلیون تومن و از باقی مونده پول خونه که کم کنی، ۸۰۰ میلیون میمونه

یعنی تو باید در عرض دوسال ۸۰۰ میلیون تومن پول جمع کنی. 

این کار رو چطور انجام میدی؟ تقسیم به ماه میکنی.

یعنی ۸۰۰ میلیون تقسیم به ۲۴ 

الان من حساب کردم میشه حدودا ۳۳ میلیون و پونصد هزارتومن باید ماهانه جمع کنی. که میشه ماهی ۹.۵ گرم طلا

تو اگه ماهی ۹.۵ گرم طلا بخری مرداد دو سال دیگه خونه خریدی.

اما اگه نمیتونی ماهی ۹.۵ گرم طلا پس انداز کنی میتونی برنامه رو به همین ترتیب سه ساله یا چهار ساله بنویسی که بستگی به توان و درامد و قدرت ریسک پذیری خودتون داره.

فقط یادت باشه آخرش مبلغی که باید ماهیانه پس انداز کنی رو به طلا تبدیل کن تا بدونی تا آخر هدفت به طلا چقدر باید جمع کنی

2810