2777
2789
سلام خانما شما طلا رو با اجرت چند درصد میخرید؟به جز اجرت سود و مالیات هم حساب میکنن؟من ۳ گرم طلا با ...

اگه دست دوم بوده ۱۱ درصد زیاده،نهایت ۷ درصد  بخرید طلای مستعمل رو

اگر نو بوده که احتمالا نو باشع چون اجرت گرفته،اجرت برای ساخت طلا سود برای فروشنده مالیات برای دولته

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام عزیزم ، خانمی شما باید برای خودتون یک بازه زمانی ۲ الی ۳ ساله تعیین کنید .من جای شما بودم حداقل ...

این  وام ویپاد ضامن میخواد؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبین دلاتون شاد وجیب هاتون پر پول

خب یه گزارش بدم پریروز شوهرم به خاطر گرما زودتر امدخونه گفت میخوام برم دنبال خواهرم از خونه ما که نزدیک ترمینال هست ،رفت روستا دنبالش ماهم ناهار خوردیم واونا غروبی امدن منم گفتم خب چی درست کنم که مناسب باشه وهم بچه ۶ا دوست داشته باشن .دیدم تو فریزر سبزی کوکو دارم که از باغچمون چیده بودم سیر هم داشتم تخم مرغ هم داشتم زرشک وگردو خورد شده،چون دخترش میگفت زن دایی کوگوسبزی هاش خوشمزه اس درکنارش فلافل هم تو فریزر داشتم سرخ کردم خواستم بی خرج باشه .خواهرشوهرم امد از باغ مادرشوهرم نزدیک ۳ کیلو خیار و۳ کیلو گوجه داده بود دوتا فطیر وسه تا نون محلی شوهرم گفت چیزی لازم نداری گفتم اگر سنگک باشه عالی میشه .دخترخواخرشوهرم مریض بود خواهرشوهرم باشوهرم بردنش درمانگاه ۸ رفتن تا ۱۰ شب یکی از دختراش دیدم رفته باغچه آلبالو چیده که خشک شده بودن میخواست بخوره گفتم زن دایی اونا دیگه خیلی خشک شدند خودم آلبالو خشکه درست کردم برات میارم از قبل گذاشته بودم بیرون که امدن بدم بخورند.امانگران دخترمم بودم که زیاده روی نکنه چون دلدرد میشه و.... در این حین امدن دیدم شوهرم سس قرمز سس چیلی دلستر هم خریده بود .بهش چیزی نگفتم چون همه اینارو داشتیم خونه.سفره انداختم کوکوسبزی وفلافل اوردم سرسفره گوجه سرخ کردم آوردم دوغ محلی ودلستر میخواستم خیارشور بیارم دیدم دخترم آلبالو زیاد خورده منصرف شدم شب خوابیدیم ولی دخترم تا صبح از دلدرد گریه کرد پاشدم چای نبات درست کردم دارو دادم اما تاصبح نق زد وخواب از چشم من حروم شد ادامه داره

خانوما لطفا یکنفر فوری منو راهنمایی کنه من چجوری باید از وام یکتومنی ویپاد استفاده کنم دیشب فعالش کردم ولی الان تو کارتم همون ۹۰۰ تومن قبلی خودم هست از بانک پوجودی گرفتم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

ادامه صبح خواهرشوهرم ساعت ۹بیدارشد من ازقبل بیداربودم وچایی دم کردم صبحانه فطیرها رو گذاشتم فرگرم شدند مربای البالو ومربای توت فرنگی خودم پز وپنیرمحلی اوردم برای بچه های اون پنیر پاستوریزه بعد صبحانه خواهرشوهرم رفت حموم بعددخترخواهرشوهرم گفت زندایی من دوباره البالو میخوام. علارغم میل باطنی دوباره بهشون دادم ودخترم دوباره خورد نیم ساعت بعد دلدرد گرفت  بعد ومن بساط ناهار رو گذاشتم مرغ گذاشتم سیب زمینی سرخ کردم ماست خیار درست کردم میخواستم بادمجون سرخ کنم دیدم حوصلم نمیکشه بعد ناهار خواهرشوهرم دوباره خوابید همیشه میان خونه من یا خوابن یا مریض بعدظهر یهچایی اوردم ومیوه گلابی زردآلو سیب والو هم از باغ داشتیم یه ساعتی گذشت گفتم بچه ها سرگرم بشن پفیلا درست کردم میخواستم بریزم ظرف دخترخواهرشوهرم قابلمه رو کشید سمت خودش زیاد بریز برای من .داشتم مریختم اون یکی هم امد پس چی خلاصه ریختم براشون به من وخواهرشوهر یه بشقاب ریختم شوهرم خواب بود خواستم یه کم براش بزارم اصلا امان ندادن .بچه ها اینجاست میگم بچه باید تو خونه تربیت بشه انقدر ولع نداشته باشه حالا بچه های خودم اصلا نمی امدن اشپزخونه ببین چی داریم یا نداریم بعدش اصرارکه بریم پارک رفتیم برگشتنی شوهرم برای همه بستنی قیفی خرید.دوباره امدیم خونه دخترش گفت زن دایی عدسی درست میکنی منم گفتم باشه شب عدسی گذاشتم داشتم شام درست میکردم بازدختر بزرگش امد گفت زن دایی دوباره پفیلا درست میکنی پاپریکا هم بزن.این دفعه مامانش گفت بسه دیگه چه خبره رفت بیرون از آشپزخونه بعدچند دقیقه امد زن دایی درست میکنی من گفتم باشه مجدد یه سینی پر درست کردم بعد شام خوردن وساعت ۱۰ سوار اتوبوس شدن ورفتن.

سلام خانم ها مممنون میشم کسایی که مثل من ویپاد تازه ثبت نام کردند ‌راهنمایی کنید ۱). این اپلیکیشن مع ...

عزیزم ویپاد زیر نظر بانک پاسارگاد

هر صد هزار تومن در یک روز یک سکه بهتون امتیاز میده

سودش رو زده ۲۳ درصد ولی واسه یک سال حساب کنید ۱۲ درصد سود میگیره

واسه ۵۰ تومن وام با اقساط ۶ ماهه باید ۵۰ تومن ۴۵ روز توحسابتون بمونه

رتبه اعتباریتون مهمه یعنی باید از قبل وام به اسم خودتون گرفته باشید 

اگه رتبه اعتباریتون خوب باشه همون لحظه وامو بهتون میدن که این خیلی لذت بخشه

بعدم وامه به صورت اعتباره یعنی فقط باید کارت بکشید

خانوما لطفا یکنفر فوری منو راهنمایی کنه من چجوری باید از وام یکتومنی ویپاد استفاده کنم دیشب فعالش کر ...

عزیزم باید یه تومن هم تو حساب خودتون داشته باشید فقط میتونید کارت بکشید با دستگاه کارتخوان مثلا اگه ۶۰۰ تومن کارت بکشید ۳۰۰ از خودتون کم میشه ۳۰۰ از اعتبار وامتون 

البته میتونید با کیف پول دی جی پی یا آپ هم نقدش کنید

ویپاد امتیاز دهیش بهتر از مهر و رسالت هست؟ مثلا هر یک میلیون روزی چند تومن امتیاز حساب میشه؟ ۲۳درصده ...

بله عزیزم بهتر هست ، مثلا داخل ویپاد ۵۰ میلیون بگذاریم ۳ ماه بمونه بعد از ۳ ماه میشه ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام گرفت .

ولی داخل رسالت ۵۰ میلیون ۳ ماه بمونه میشه حدود ۳۷ میلیون با بازپرداخت ۱۰ ماهه وام گرفت .

بله ۲۳ درصد هست ولی هر قسطی که میدیم از سود هم کم میشه یعنی برای ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه کلا ۶ میلیون سود میگیره . 

دقیقا عزیزم تا ابد حق 👌والله به خاطر همین منم سعی کردم زیاده گویی نکنم شخصا خیلی راهکارا بلدم و اج ...

سلام عزیزم من یکی حق میدم  ریز نگی 

چون شخصی به من درخواست دوستی داد من فک کردم مشورت میخواد اومد تخریب کرد و لغو دوستی زد و رفت من خودم ریز نمیگم ولی استفاده زیاد کردم از پستای شما 

یکیش مثلا همین روغن هویج ک من روغن بادمجان و گوجه رو هم میریزم توش تو ابگوشت و قیمه  میریزم

یا تو تاس کباب 

دروغ چرا جو تاپیک خوب نیس نمیشه  مثه قبل 

حرفتون درسته ولی من تو این همه سال با همه روشی کار کردم همسرم رو میشناسم خیلی باهوش و زرنگه..از همه ...

ایشون یه دستی زدن شمام مشکلت اینه با سیاست شوهرت آشنایی ولی مثه خودش عمل نمیکنی

اینجور مواقع من پیام میدم به مامانم ک داری انقد دستی قرض بدی 

ایشونم میکه بله شماره کارت بده 

ینی از قبل هماهنگ کردم اینحور اس ام اسا اگر قبلش یا بعدش زنگ نزدم ینی پول خودمو به اسم شما قرض میذم 

بعدم اون  پیاما از چند زاویه میکنک تو حلق طرف تا پولمو زنده کنم 😬😬😂

2810