2777
2789
سلام عزیزم،اصولا سود سوپر مارکت ۱۵ تا ۲۰ درصده،بعد سود همجنس با جنس دیگه فرق داره مثلا ۶۰ تومن روغن ...

ما ی فامیل داریم ۳سالی هست ک سوپرمارکت زده دو برادر باهم شریکی زدن ولی ب قدری وضعشون خوب شده تو این سه سال دوتا خونه خریدن زمین خریدن مغازه خریدن دو تا جاری هم خیلی خوب خرج میکنن هم سفر میرن وسایل می‌خرن کلا خیلی خوب شده درضمن مغزشون هم جایی هست ک دورش پراز سوپر مارکتیه

سلام عزیزم حق با شماست مشغله زیاده میخوام تا آخر سال حتما ماشینمون رو عوض کنم ماشین رو بفروشیم ۱۵۰ م ...

انشالله به سلامتی عزیزم ❤️ 

ببین فدات شم تو بیا هدف گزاری کن ...الویت بندی کن ...قشنگ برنامه ریزی داشته باش 

ببین کدوم در الویت برات 

وقتی تو هدف گذاشتی تا اسفند ماشین رو به دست بیارین 👌 دیگه به چیزای دیگه فکر نکن ...اگه تلاشت به اینکه یه چیز خوب بگیری 

من به جات باشم حالا برای سفر که بماند برای هممون لازم یه روحیه ای تازه کنیم 👌 

ولی دیگه این وسط تعمیر برق و کاغذ دیواری رو فعلا دست نگه دار 

یه حساب سر انگشتی داشته باش 

ببین چقدر هزینه اش میشه ...که میتونی همون مبلغ رو هم بذاری رو ماشین  اول به هدف اصلی که ماشین برسین ...و یه چیز خوب بردارین 👌

کاغذ دیواری و تعمیر برق هم اکه امکانش هست صبر کن اسفند ماه بهش برس ...چون معمولا حقوق ها دوبرابر اسفند ماه 

مثلا ما وقتی اسباب کشی کردیم اینجا من که هدف گذاشته بودم برای ماشین ...دیگه حواسم فقط جمع ...بود که ریالی بیجا خرج نکنم تا به هدفم که ماشین زودتر برسم 

یه سال طبق بودجه بندی برای خودم سخت گرفتم که ماشین فروخته شده برکرده سر جاش 👌

تو هم عزیزم هدف گزاری کن قشنگ 

از هجده تومن هم اگه خرج دیگه ای ندارین ...کم کم باید ده ملیون پس انداز بشه 👌 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من اولین باره تو این تاپیک میام خوشحالم پیداتون کردم

یک سوال داشتم لطفاً کمکم کنید.

من همسرم روزی 150پول خرج خونه رو میده چون به مشکل خوردیم اینجوریه فعلا به نظرتون چجوری با این پول برای خونه خرید کنم به صرفه هست؟

نخود و باقالی و رب و برنج و روغن و سیب زمینی پیاز و بلغور و کمی لپه و لوبیا دارم با ۴۵۰ تومنی پول چی بپزم با این پول اول کاری چی کار کنم؟

بعدش رفتیم مستاجریشنیدیم اداره اوقاف داره خونه می‌سازه رفتیم ثبت نام کردیم و شش سال بعد یه خونه کوچو ...

وای چقدر ناراحت کننده 🥺

خیلی بد شده براتون عزیزم 

باز خدارو شکر که اینجا رو تونستین داشته باشین 

درکت میکنم 👌خیلی سخت که فرزند جوون و دم بخت داشته باشی ..اوضاع مالی ات ضعیف باشه ...آدم پیش بچه هاش خجالت زده میشه 

انشالله خیلی زود تحویل میگیرین  جشن پایان تحصیلی و جشن سربازی اشون و جشن عروسی اشون رو تو خونه ات میگیری 😍

عوض این سختی ها در بیاد عزیزم ❤️ 

عزیزم خدا قوت ماشاله با بچه کوچیک 30 نفر مهمون داشتن به نظر من خیلی سخته لطفا از مدیریت نظافت و پخت ...

سلامت باشید عزیزم

چشم در اسرع وقت‌ حتما هرچی بلد باشم مینوسیم ♥️

@بهاراحمدی۲  

لطف داری بهار عزیزم

چشم هرچی بدونم دریغ نمیکنم ♥️

کلی زیر بار قرض بودیم شیرم خشک شد ومجبوربودم شیرخشک بخرم فقط خواهرم کمک حالم بود خانواده شوهرم هزار ...

اینطور نگو عزیزم ❤️ من بهت افتخار میکنم ♥️

خصوصی هم که خوندمت ...به جرات میگم که یه مادر و یه همسر فداکار به تمام معنا هستی 

زندگی ات عقب افتاده که افتاده ...فدای یه تار موت ❤️

همون که الان بچه هات سالم و سلامت هستند در کنارت به کل زندگی می ارزند 

انشالله دست در دست هم میدین و می‌سازین زندگی رو 

ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است 👌

چقدر عالی واقعا لذت میبرم از این همه مدیریت 😍ماشاالله خوب از پسش اومدی اونم با بچه ی کوچیک😊😉اونم ...

ممنونم از انرژی مثبتت معصومه جان 😍❤️

واقعا اسراف، برکت رو از زندگی میبره 🥺

بعضی ها رو دیدم، بعد مهمانی، هرچی که مونده رو در عرض دو روز میخورن، فقط میخوان تمام شه که مثلت دور ریخته نشه

اما اگر خانم خونه یکم زمان بزاره قطعا میتونه استفاده ی بهتری کنه از این شرایط

مثلا من نمیام بگم خوب هرچی شیرینی مونده باید ب زور بخوریم تمام شه،

دیروز دیدم هنوز شیرینی هست، اجازه دادم بچه ها نفری دوتا خامه ای بخورن تا چشمشون سیر شه، بعد هرچی مونده بود رو چیدم تو ظرف درب دار سلفون پیچیدم

آخر هفته درمیارم با چای بخورن 🥰

یا اینکه لازم نیست تمام میوه ها رو هرجور شده بخوریم، هرچی که ازشون موند رو لواشک میکنم 😍 نمیام بزارم وسط بگم بچه ها فقط بخورید که تمام شه خراب نشن 😮

از هرچی مونده باشه، کمک میگیرم تا روزای بدون خرجم بیشتر بشن ☺️

از باگ های اون شب من این بود که اومدم کلی شربت درست کردم، و میزان زیادیش موند

که باید بدم بیرون خورده شه

اما اگر سن ایچ بود، به تعداد لیوان ها و افرادی ک میل داشتن فقط درست میکردم

بقیش میموند برای مهمانی بعدی 

قربونت برم عزیزمخانواده هایی که حمایتگر بودن برای بچه هاشون کمتر این شرایطو داشتن یا خیلیاشونم تو رف ...

چرا خانواده ها تا بچه هاشون جوون بهشون کمک نمیکنن ک جوونی کنن. پولشونو پس مرگشون چ ب درد میخوره زمانی ک خود ادم ب همهجا رسیده. قطعا اگر زودتر از اینها بدن ادم بیشتر پیشرفت میکنه. بابای من میگه چرا الان ندم بعد مرگم" دور از جونش " فحش گیرم بیاد. 

خانواده همسر من ههم خیلی جاخالی دادن. همسر من قبل اینکه با من ازدواج کنه ۸ سال  سرکار بود. حتی پول نداشت خونه رهن کنه.

جالب اینجاس گفتن ماپسرمون خونه داره ماشینم میخره. هیچ کدومشو نداشت. ی خونه مسکن مهر ک هنوز ساخته نشده بود. و ارزشی نداشت.

بعد دو روز بعد عروسی مادرشوهرم بهمگفت تا الان پسرم فقط ولخرجی کرد تو تیپو مد و اینها تو براش جمع کن. حالا پسر بیچارش  کمک خرجی اینا بوده و اصلا اهل تیپو مدو اینا نبوده. انقدر بد لباس میپوشید ک موقع با من ازدواج کرد یکی از اقوامشون گفت فلانی از روزی ک زن گرفته مثل ادم لباس میپوشه. ‌کاش با این همه دارایی یک بار کفته بودن بزار پسرمونو شرمنده زن و بچش نکنیم. 

@royayezendegi رؤیا جون لطفا گزیده مطالب دوستا مخصوصا سخنان ناب معصومه جون رو تو تاپیک کپی کنید بع ...

عزیزم رویا جون یکم مشغله دارند ...فک کنم مشغول اسباب کشی هستند ❤️

انشالله خیلی زود بر میکردند و کپی میکنن پست های مهم رو 🌸

برایشون نوشتم صفحات  فقط کپی کردنشون مونده 

دوستان یه خواهش دارم ازتونلطفا لطفا روی مصرف و خوردو خوراک و هزینه های همدیگه زوم نکنید.. بعصی رپلای ...

دقیقا عزیزم تا ابد حق 👌

والله به خاطر همین منم سعی کردم زیاده گویی نکنم 

شخصا خیلی راهکارا بلدم و اجرا میکنم هرروز 

ولی نمیام بنویسم که ...زودی همه دست به قلم میشند که معصومه چهار تا خونه داره شاسی. داره اینطوری خرج می‌کنه 

آخرین بار یادم گفتم مهمون داشتم خورشت مرغ گذاشته بودم که مرغ ها اضافه اومد سوا کردم گذاشتم فریزر 

برای چند روز دیگه آبگوشت گذاشتم ...

که چند پست بعدش دیدم نوشتن ...اه اه حالمون رو به هم زدی با تعریف غذا ....از غذا هم افتادیم وچندش امون شد 

خیلی هم لازم نیست ریز بگی 

دیگه چه دست و بالی چه انگیزه ای میمونه که من یا امثال من بیان بنویسند ؟

قطعا خیلیا هستند که به خاطر جو تاپیک سکوت کردند

دقیقا عزیزم تا ابد حق 👌والله به خاطر همین منم سعی کردم زیاده گویی نکنم شخصا خیلی راهکارا بلدم و اج ...

این چه حرفیه عزیزم خوشنویس تو فقط بنویس برای ما من به شخصه از وقتی تاپیک های شمارو میخونم جسارت پیدا کردم سه ماهه با تاپیک آشناشدم اما خیلی زندگیم فرق کرده برای دخترم تو دوماه النگو وگوشواره گرفتم شوهرم با زبون نرم باهاش صحبت کردم وحقوقش رو کامل میریزه تو کارت من خب اینا از کجا میاد از صحبت های شما عزیزان مخصوصا معصومه جون یک روز کامل فقط فکر کردم نوشتم وپاک کردم نوشتم وخط زدم اهداف نوشتم چی میخوام از زندگی .من بعد از قضیه بچه ها به شدت افسرده بودم حوصله خودمم نداشتم میگفتم دیگه زندگی من همینه ما نه صاحب خونه میشیم نه زندگی آنچنانی .ولی الان میگم چرا نشم من درقبال آینده خودم وبچه خام مسئولم میخوریم میپوشیم پس انداز هم تو این سه ماهه با حقوق معلمی میکنم البته خداروشکر خیلی از مایحتاج ما از باغ مادرشوهرم وحیاط خودمون هست.اینکه امیدوارشدم به زندگی میدونی چقدر دعات میک معصومه جون همون خانمی که امروز برام کامنت گذاشتی وشکرگذاری گفتین و...

سلام رفقا وقتتون ب نیکی

من کم و بیش این تاپیکو دنبال میکنم و از راهکارای شما عزیزان تا حدودی استفاده

مشکلی تو زندگیمون افتاد و نزدیک ی میلیارد ورشکست کردیم

من ۲۲ سالمه و شاغلم ب عنوان دختر خونه خیلی کم دست مامان بابام هستم و بودم طوری ک تو این مدت نزدیک ۳۰، ۴۰م از پس اندازم ب مامانم دادم ولی ی مشکلی ک هس  مامانم پولامو بم بر نمبگردونه ینی حتی از حقوقشم هر چند اندک بم نمیدی بذارم جای پولایی ک بشون دادم اصلا ازشون انتظار ندارم تو این اوضاع زندگیمون ولی خب منم با کلی امید و ارزو میخاستم پولا جم کن طلا بگیرم اون طلا رو تبدیل ب ماشین کنم حس میکنم از هم سنام دارم عقب میوفتم و حمایت خانواده منظور مالی پشتم نی

خیلی دارم ب مامانم راهکار میدم ک کمتر خرج کنه ولی خب زیاد عملی نمیشه

میخاستم ازتون مشورت بگیرم چ کنم 

ببخشید ک‌زیاد شد

🤍🫧

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
2810