2777
2789
عزیزم ارزش سلامتی بیش از این هاست ...چرا فکر میکنید بی کیفیت غذاخوردن ارزششو داره ....بعداً خدایی نک ...

درسته حق با شماست احتمالا من باید واضح تر توضیح میدادم خانواده های ما اهل روستان و کشاورزی و دامداری دارن یعنی من هیچ وقت برنج نمیخرم،روغن و کره نمیخرم،شیر و ماست و دوغ و سبزی خوردن و تخم مرغ هم همینطور،عرقیجات و سبزی خشک وداروهای گیاهی همینطور ،در طول سال هربار که خانواده ها گوسفند میکشن سهمیه گوشت ما رو هم میدن.حتی مادرشوهرم گاهی نون میپزه و بهمون میده ،بادوم و پسته و گردو هم همیشه میدن ،در ماه حداقل ۵،۶ روز روستاییم و مهمون مادربزرگا و پدرومادرا،...گوجه و بادمجون و سیر و خیلی از محصولات رو تو فصلشون رایگان استفاده میکنیم

بیشتر گوشت گوسفندی استفاده میکنیم بعدش هم مرغ که چون دو نفریم یک مرغ اندازه یک ماهمون میشه،

گوشت و لبنیات گاوی استفاده نمیکنیم چون بچه م حساسیت به پروتئین گاوی داره،بالطبع فست فود هم به همین دلیل نمیریم.ماهی هم همسرم دوست نداره خیلی کم میخریم برا وقتایی نیست تنهایی میخورم

میوه به و انار و زردآلو و گیلاس و آلو و آلوچه و سیب و انگور و گلابی،هلو هرکدوم تو فصلش میرسه بهمون

ببخشید زیر پست شما توضیح دادم احساس کردم سبک زندگیمون یه کم متفاوته،و اینکه واقعا نمیدونم چه چیزایی رو دیگه باید اضافه کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من یه موضوعی برام سواله دیدم تا بحثش تو تاپیکه بپرسمبرای تربیت بچه باید تو خونه همه خوراکیا د ...

یه بار ببرش فروشگاه قد ۱ الی ۱.۵ میلیون براش خوراکی بخر یه کمد رو خال کن بده بهش بذار خوراکی هارو بچینه توش ازش عکس بگیر بذار بخوره بعد یه هفته که تموم شد گفت خوراکی میخوام بگو مامانی مال یه ماهتو خریده بودیم ودیگه تا آخر ماه براش نخر سر ماه بعد ببریش فرو

شگاه اینبار درست خریدو استفاده میکنه

بچه ها من یه موضوعی برام سواله دیدم تا بحثش تو تاپیکه بپرسمبرای تربیت بچه باید تو خونه همه خوراکیا د ...

پس اندازو فعلا نمیخواد یاد بدی ولخرجی نکردن رو یاد بده

نه 

مثلا بهش بگو میتونیم دوتا کار کنیم

هر روز بریم از مغازه خرید کنید

یا به مقدار یه هفته بخریم ولی روزی به یه اندازع مناسب مصرف کنی

بزار حق انتخاب داشته باشه

اگه گفت هرروز بریم بخریم بگو باشع پس قبلش رو کاغذ بیا بنویسیم چی میخوای  اون مثلا چند تا چیز میگه توام اگ دیدی مناسبه ک هیچ اگ دیدی زیاده مثلا براش سقف هزینه بزار بگو نه این دوتا زیاد میشه

بعدشم بهش بگو پس میریم میخریم توام قول میدی که تو مغازه چیز اضافه نخوای

اگه گفت دومی به اندازه یک هفته خرید کن بعد حالا این ب صلاح خودته میتونی بهش بگی اگه همشو تو یکی دوروز تموم کنه دیگه تا اخر هفته به هیچ وجه خبری از خوراکی نیست اینجوری ممکنه یاد بگیره از سری بعد همشو یکجا نخوره و تیکه تیکه مصرف کنه

میتونی ام قایم کنی خودت بهش بدی بستگی داره ب سطح لجبازی و رفتار فرزندت

تو همه موارد سعی کن قاطع و منطقی باشع لحنت نه راضی کننده 

تو میوه ازادش بزار اگه دیدی مصرف بیش از حد داره خودت براش ببر ولی تعیین تکلیف نکن که حتما یه  دونه حتما دوتا 

تو شیر هم اگه دوست داره چه عالی روزی یک الی دو لیوان بده بهش

خواهش میکنم عزیزم ، بله میشه .

درخواست دادم متاسفانه گفتن مهلت اعتبار این طرح تموم شده 

ینی بنظرتون امکان داره باز این طرح بزارن؟برا میانگین حساب اخه مگه طرح میزارن 🥲

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

قربونت برم عزیزمخانواده هایی که حمایتگر بودن برای بچه هاشون کمتر این شرایطو داشتن یا خیلیاشونم تو رف ...

واقعا تحمل این سختیا از یه زن یه مرد می‌سازه. ❤️

پست هاتونو خوندم بغض کردم. من فکر میکردم خودم سختی کشیدم ولی من کجا و شما کجا. 

ایشالله زندگیتون غرق و پول و خوشی باشه. 🌹

بچه ها میگن سوره واقعه برای افزایش رزق و روزی خیلی خوبه به شرط اینکه در خوندنش استمرار داشته باشین. 

یه چیز دیگه هم بگم اینکه تو این تاپیک بچه ها آدم صبر کردن رو، هنر خانه داری، به خود رسیدن و خیلی چیزا یاد میگیره که نمیتونم همشو بنویسم.

کلمه به کلمه بعضی پست ها انگیزس امیده. 

امید به اینکه ورق برمیگرده یکم صبر میخواد و تلاش. 

یه بار ببرش فروشگاه قد ۱ الی ۱.۵ میلیون براش خوراکی بخر یه کمد رو خال کن بده بهش بذار خوراکی هارو بچ ...

اتفاقا این روشو انجام دادم منتهی برای یک هفته..

خودش خوراکی انتخاب کرد و گفتم این مال یک هفته ست اگر همشو خوردی تا هفته بعد خوراکی نداری

اول قبول کرد ولی دلش طاقت نیاورد همرو همون روز خورد و من یک هفته هیچی براش نخریدم

ولی بازم فایده نداشت چندبار تکرار کردم ک یاد بگیره اما همرو همون روز میخوره نهااااایت یکیشو نگه میداره میگه این مال فردا

خییییلی طول کشید که بهم اعتماد کنه ولی الان میگه از چشمام بیشتر بهت اعتماد دارم.جوری بار اومده بود ک ...

گلدن تایم جان .شوهرت و خانوادشون آدم های قدر نشناسی هستن خوبه که به خودت اومدی دیگه الان خودت باید مدیریت حقوقتو بگیری دستت برای خرجی وسر وضع خودت اصلا کم نزار بیفت رو دور معقول خرج کردن از جیب همسر .برای لوازم خونه خورد وخوراک هیچ سخت نگیر بلکه مثل یه ملکه برای خودت و بچه هات خرج کن ودرکنارش برای خودت آشکار ومخفی پس انداز کن واصلا رونکن باتوجه به شرایطت یا ماشین بخر یا طلا یا مراقبت های خاص هرچی که حالت رو خوب بکنه حتی تو فکر خرید خونه هم  سفت باش ا بالاخره هرزنی برای خودش آینده می خواد آینده به شدت غیر قابل پیش بینی.

بالاخره بزار بفهمه توهم این همه اعتماد کردی و بی اعتمادی دیدی که رفتارت عوض شد تو هم میتونستی با اهل خانوادت سرمایه گزاری کنی بااون ها شراکت کنی اما همسرت رو انتخاب کردی حالا اون اعتماد نداشت یا تحت تاثیر خانوادش بود بالاخره باید بفهمه یه جورایی حتی شده مستقیم یاغیر مستقیم  گلایه کن پیشش بگو که انقدر کمک کردم میتونستم برم با داداشم یا دوستام یاحتی خودم سرمایه گزاری کنم اما معرفت تو رو ببین  ... 

خدایی همیشه زن های خوب گیر مردهایی که زیادی میدونن میفتن باید همسری گیرش میفتاد که انقدر براش خرج میتراشید که مقتصد بودن از سرش بیفته شما نردبانی بودید برای موفقیت های مالی .به نظرم زیادی بودی براش.لیوان رو در نظر بگیر اگه بیشتر از ظرفیتش آب بریزی سریز میشه.

شماهم ۱۰۰ درصد حقوقت رو خودت براش برنامه بریز و مدیریت مالی براش بچین.

ببین اخلاقش چه  جوری هست خیلی شما صبوری من بودم یه چندباری دعوایی راه انداخته بودم نمیتونستم انقدر ساکت بمونم 

بالاخره یه روی متفاوت خودتو نشون بده یت باهاش حرف بزن یا فقط تو تیم خودت باش  .

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

دوستان یه خواهش دارم ازتون

لطفا لطفا روی مصرف و خوردو خوراک و هزینه های همدیگه زوم نکنید.. بعصی رپلای ها اینجا واقعا آدمو خجالت زده میکنه.. مثلا یکی میاد خرج روزانه یا هفتگیشو اینجا تفکیف میکنه ، رپلای میکنید که وای چقد کم میخورید،  وای چطور میرسونید، وای نمیتونیم باور کنیم!!

یا برعکسش مثلا وای شما خیلی میخورید...

عزیزان خودم بشخصه بخاطر طرز برخورد بعضی از خانمای گروه هیچوقت لیست خرید و باکس بندی و گزارش کار نمی نویسم چون شده بعصی وقتا نه گوشت خریدم نه میوه..!!!

خودم میدونم نیازمه و بچه هام تو سن رشدن و اولویتهام چی هستن.. ولی خب کشور دوره سختی میگذرونه و سطح زندگی مردم پایینتر اومده و سفره ها کوچکتر شدن ...پس خواهشا نگاه بالا به پایینو بذارید کنار شما بخورید و بپوشید و نوش جان کنید خدا بیشتر بده و برکت بذاره ان شاءالله ...

یکم همدیگه رو درک کنیم... 

فقط راهکار اقتصادی بدید و کمک کنید🤌

ممنون⚘

میدونی عزیزم ،بدیه مجازی همینه دیگه 🥴شما مثلا میگید بچه نباید ب یخچال دست بزنه ،منظورتون اینه ک هی ...

بله عزیزم چون دخترم مشکل گوارشی داره یعنی اگر دوتا الو بشه ۳تا یا میوه بیش از حد بخوره متاسفانه سردی میکنه بدنش وما مدام باید س ر و ی س ب ه دا ش ت ی باشیم امروز یه کم سالاد شیرازی درست کردم این ۱۵ باری هست که بردمش  وشب ادراری داره ومدام دلدرد میشه یعنی دوتا میوه میخوره بعد باید حتما یه چیز گرمی بهش بدم بخوره .خودم باید به اندازه بهش بدم خوراکی بیرون که میخوره بیرون روی شدید یا حالت تهوع میگیره ومریض میشه.

کلی زیر بار قرض بودیم شیرم خشک شد ومجبوربودم شیرخشک بخرم فقط خواهرم کمک حالم بود خانواده شوهرم هزار ...

عزیزدلم خدا بهت توان مضاعف بده انشالله 

تو بهترین مادر دنیایی ❤️❤️❤️

جات تو بهشته عزیزم دقیقا زیر پاهات 

الهی شکر که بچه ها خوب شدن الحمدلله 

2810