2777
2789
طبق معمول که من از تاپیک جا موندم 🥺گزارش ریز بدم 😍سه شنبه ظهر همسرم زنگ زد، که 5شنبه شام دوستامون ...

عزیزم خدا قوت ماشاله با بچه کوچیک 30 نفر مهمون داشتن به نظر من خیلی سخته لطفا از مدیریت نظافت و پخت و پز بیشتر برامون بگین 😍

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  

سلام دوستان، روز همگی بخیر و خوشی انشاالله❤️

بارها من توی این تاپیک در مورد اهمیت چراغ خاموش حرکت کردن خونده بودم، خواستم تجربه ی خودم رو هم براتون بگم. 

ما به لطف خدا تونستیم چند ماه پیش ی خونه ی کوچیک بخریم، حالا چطوری؟ بخش زیادی از پول خونه از طریق وام و قرض جور شد، همونطوری که الان اکثر آدم ها خونه میگیرن و معامله میکنن، همه که اینطوری نیستن که یک پول قلمبه داشته باشن و بعد برای خرید اقدام بکنن

بگذریم، در طی این مدت من چند باری توی حرف به خونواده ام گفته بودم که آره فلان وامو از فلان جا گرفتیم، باید انقدر بزاریم توی اون بانک تا بتونیم اتقدر وام بگیریم و... یعنی محاسباتمون رو برای خونواده چند بار شرح دادم. 

و از همون روز چندییین بار ازشون شنیدم که حالا شما که پول نداشتین واجب بود مگه، شما اصلا اولش چقدر داشتین که اومدین اقدام کردین برای خونه و از این حرفا. 

یعتی در کل نه تنها از خوشیهاتون خیلی نباید بگین، از سختی ها و گرفتاری ها هم آدم خیلی نباید بگه. 

لازم نیست کسی بدونه ما به چه نحوی داریم پیش میریم، 

ما ی دوستی داریم که میگن خداروشکر دیوار خونه ها بلنده، یعنی هر کسی تو خونه ی خودش هر طور دلش میخواد زندگی میکنه و لازم نیست به بقیه در مورد سبک زندگیش جواب پس بده. 

منم از این تجربه یاد گرفتم خونه ی من همینی هست که با همسرم دارم و باید حرفش توی همین خونه پیش خودمون دوتا بمونه، هر قدر هم که بقیه دلسوز باشن، ممکنه با همون حرفای از سر دلسوزی ما رو ناامید کنن. 

ببخشید که طولانی شد، همگی موفق و پر روزی باشید انشاالله ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاس بیوتی عزیز من نه قصد توهین به شما رو دارم نه قصد ب هم زدن تاپیک، اتفاقا تاپیک و بچه های اینجا خیلی برام مهمن

چند ماه پیش یه پست از شما تو‌ یه تاپیک پس انداز دیگه دیدم که به یکی از بچه های اینجا توهین کردی و‌پشتش حرف زدی، از اون موقع پستای شما رو‌ میخونم و حواسم هست که تو لفافه تیکه میندازی و مثلا قصد مچ گیری از بقیه رو داری.

خیلی جاها دیدم بچه ها جوابتو ندادن ک مشکلی برای تاپیک پیش نیاد.

این بنده خدا سوال بدی نپرسید شما خودتم از بقیه سوالای بی ربط میپرسی یا نظر بی ربط ب تاپیک میدی ، شما خودت چندبار در مورد زندگی و مهاجرتت تو تاپیک گفتی اصلا نیاز نیس تاپیکای خودت رو خونده باشه کسی ک پیگیر این تاپیک باشه بلاخره در جریانه..

همین چند صفحه پیش در مورد بچه یه کاربر نظر دادی

خوب بود ایشونم مث خودتون جواب میداد؟

اتفاقا چند ماه پیش ک پستت رو خوندم پیش خودم گفتم اینقدر ک با تاپیک مخالفه پس چرا فعاله؟

شات پستت تو تاپیک دیگه رو هم دارم ولی نمیزارم ک واسه اون عزیزی ک درموردش حرف زدی دلخوری پیش نیاد

الانم عضو شدم که بگم یکم مهربونتر باشه

مثلا معصومه میاد با جزییات مینویسه تو یه پست گفتی بعضیام میدونن تاپیک رو یه چیزایی حساسه ولی بازم میان جزییات رو میگن

مثلا معصومه داره تعریف میکنه و میگه رفتم رای دادم 

هیچکس هم هیچ‌واکنشی نشون نداده بعد از چند صفحه میای میگی‌ در مورد رای گیری چیزی نگید 

و خیلی موضوعات دیگه ک حضور ذهن ندارم

سلام دوستان راهنمایی می خواستم یکی از فامیلامون ازما پول خواسته برای دوماه که برگردونه منم میخواستم این پول و بدم طلا ولی فکر کردیم این پول و بهش بدیم بعد ماهم از اون قرض بگیریم دوماه بعد پول بذاریم کنار پسش بدیم 

سلام دوستان، روز همگی بخیر و خوشی انشاالله❤️بارها من توی این تاپیک در مورد اهمیت چراغ خاموش حرکت کرد ...

خیلی مبارکتون باشه عزیزم به دل خوشی

فقط چطور وام وقرض؟بیشنردرباره پول خریدمنزل برامون بگید

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ان شاءالله به حق امام حسين گره از كار همه باز بشه گره از كار شما هم باز بشه دوست خوبملطفا طرز تهيه ك ...

ممنون دوست خوبم. 

چشم میذارم حتما. 

واسه اینکه پستم خالی از نکته نباشه اینم بگم من عید خودم شیرینی نخودی و کنجدی و پسته ای درست کردم. با 300 تومن وسیله. پسته از باغ مادرشوهرم. ولی همینا از بازار با کيفيت خیییلی پایین جوری که بعد خوردنش بلافاصله آدم ترش میکنه چون نمی‌ذارن به دل بپزه  باید 1 تومن پول میدادم. کلا یه نصف روز هم وقتمو گرفت. خیلیم مهمونام دوست داشتن. 

سلام عشقای‌من کسی از بچه های  اینجا هست خونه  پایین شهر داشته باشه و داده باشه رهن ‌بره جای بالاتر بشینه؟

بنظرتون این کار منطقیه؟چون منطقه ی بهتر بریم حداقل ۱۰ تومن باید جدا از پول پیش اجاره بدیم !خونه خودمون بااینکه اجاره نداریم اما یه منطقه ایه که راحت نیستیم ‌و منم اینجا نمیتونم شغل ودرآمد داشته باشم 

برای پول پیش خونه ی جدید هم بجز رهن اینجا باید طلاهامم بفروشم و صفرمیشیم

یاس بیوتی عزیزم خودتو ناراحت نکن همیشه همه جا یه عده بیکار پیدا میشن که نظم تاپیک بهم بزنن وشخصیت خو ...

خدا بزرگه ان شاءالله کار شما هم به رونق میفته.

مثل اینکه امسال همه کارها خوابیدن، نزدیک نصف سال رفت و از اول سال شوهرم بیکاره و هنوز هیچ پروژه‌ای نگرفته، از این بابت خیلی تو فکر هست، یعنی اکثر دوستاش بیکارن و تحت فشار، توکل بر خدا.

سلام خوبید،ممنون از مطالب مفیدتونپارچه فروشی ساجدی ایدی روبیکا داره؟مطمئنه؟؟

روبیکارو در جریان نیستم 

بله من بارها خرید داشتم ازشوم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
طبق معمول که من از تاپیک جا موندم 🥺گزارش ریز بدم 😍سه شنبه ظهر همسرم زنگ زد، که 5شنبه شام دوستامون ...

مستانه جون شما یکی از کسایی هستی که پیاماش رو با دقت میخونم و کلی حس خوب ازتون میگیرم،

پیامای شما هم مثل پیامای معصومه برام پر از نکته ست.

کاش هرموقع وقت داشتی بیشتر برامون بنویسی❤️

سلام به رفقای گل و گلاب و جان جانانم 

خانوما انشالله که ایام به کامتون باشه

روز به روز لبتون خندونتر جیبتون پر پولتر تنتون سالمتر❤️

بچه ها من خیاطم تو مزون کار میکردم که جمع شد و من دو سه ماهی بیکار بودم هعی این در بزن و اون در بزن خبری نمیشد گفتم برم حداقل چرخکاری بگیرم بیارم خونه یه جارو رفتم نمونه دوختم اول مرداد زنگ زد بیا کار ببر دیگه رفتم کارو گرفتم شلوار لی با رودوخت های زیااااد و اجرت ۳۰ تومن گفتم حالا دست گرمی ۱۰ تایی میگیرم میارم میدوزم بچه ها فقط بهتون بگم له شدم لهههههه 😨

یعنی همش میگفتم معصومه جان به حق میگفتن باید قدر هزارتومن هزارتومنارو بدونید با زحمت در اومده برای من تجربه سخت و تامل برانگیزی بود خب توی کار ما خیاطی اجرت ها دیگه از ۲۰۰ تومن ۳۰۰ تومن شروع میشه ساده ترین چیزا مثلا مانتو وساحلی نخی ولی چرخکاری یه ظلم‌ بزرگه هرکار ۴ ساعت زمان میبرد یعنی ساعتی ۷ هزارو پونصد چرخ و سردوز و چرخ گلدوزی برای شیرازه درگیر بود. دست و پا و چشم و گردن و کمرم درگیر بود ☹️امروزم بردم کارارو دادم گفتم برای من نمیصرفه اینهمه زمان و وسیله بذارم این قیمت.(درسته الان درآمدی ندارم و دستم پول نیست ولی بازم نمی ارزه اونهمه زجر کشیدن)تازه ببر و بیار کارم بود 😕

دیگه بچه ها خدایی قدر پولو بدوید که هزار تومن درآوردنش سخته 

در راستای حرکت های اقتصادی هم الان هنوز پولی دستم نیومده حرکتی بزنم.

پنجشنبه رفته بودیم بیرون .کنار سد نشسته بودم گوشی رو درآوردم‌که بیام اینجا یه دفعه حس کردم از دور دارم بوته تمشک میبینم تند تند کفشمو پام کردم دیدن آره تمشکن😍گفتم دختر الان وقتشه استفاده کنی گوشی همیشه هست یک ساعتی که اونجا بودیم من تند تند تمشک چیدم ۳۵۰ گرم شدم😍😍😍۹ شب اومدیم خونه، سریع ۲۵۰ گرم شکر ریختم یه کاپ قهوه آب گذاشتم رو شعله کم. دیگه رفتم به کارام رسیدم ساعت ۱۰ مربام آماده بود تا زیر پای مادرو دیدیم سرد شدریختم تو شیشه گذاشتم تو یخچال. ساعت ۱۱ شب دیگه خوابیدیم تو جا گفتم من خیلی ذوق دارم بردی فردا صبحونه شوهرم گفت چرا مگه چی داریم گفتم مربای تمشک 😀گفت همونایی که چیدی😳کعئ مربا درست کردی😳گفتم مربا درست کردم بسته بندی هم کردم الان تو یخچاله🤭🤭🤭

الانم دوتا بلال داریم پنجشنبه جا موند نبردیم بخوریم ،میرم بپزمشون دونشون کنم بذارم تو فریزر 😃

آها یه چیز دیگه بچه ها الان تابستونه تو شهر ما که اکثر مسجدا کلاس تابستونی گذاشتن شماهم اگر دوست دارید چیزی یاد بگیرید کلاساشون خوش قیمته و متنوع الان محله ی ما کلاس خیاطی و روبان دوزی و گلدوزی داره و قلاب بافی مسجد یه محله دیگه رد میشدم شیرینی پزی داشت ولی از ما دوره نمیصرفه رفت و آمد بعد هر کلاسی هم ۲۰۰ هزار تومنه شهریه اش برای بچه ها هم کلاس های خوبی گذاشتن

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
روبیکارو در جریان نیستم بله من بارها خرید داشتم ازشوم

ممنون،من اینستا ندارم

به چه اسمی پیج دارن؟؟

هایپر پارچه رو تو روبیکا دیدم،ولی ساجدی نبود

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
یاس بیوتی عزیز من نه قصد توهین به شما رو دارم نه قصد ب هم زدن تاپیک، اتفاقا تاپیک و بچه های اینجا خی ...

تاترا جان فقط میتونم بگم تا ابد حق🌻

اونجا که گفتین بچه ی یکی از کاربرا،کامنت مربوط به من بود که ایشون اصل منظور و مطلبو گذاشته بودن کنارو گفتن بچتون تو روی شما وایستاد؟حرف بزرگترو گوش نداد؟😏

یا یه کامنتی که به یه دوستمون گفتم پزشک برای منو پسرم در کنار مکمل سنگدان تجویز کردن ایشون با کمک از سرچ گوگل کلا اون پزشک و حرفای منو نقض کردن که حس بدی بهم دست داد جوری که احساس کردم شاید دارم دروغ میگمو خودم نمیدونم😂

در هر صورت من فقط با توجه به فرمایشات رویا جون از کنار پیامشون گذشتم تا نظم تاپیک بهم نخوره

ممنونم که عضو شدی و برامون نوشتی دوست خوبم🌼😊

خدا رحمت کنه عزیزم پدر مادرتون رو ❤️قربونت برم با سه تومنی که داری هم میتونی به خودت برسی بدون اینکه ...

مرسی عزیزم 

خدا پدر و مادر شما رو هم بیامرزه گلم 

تنها کسی بودی که جوابمو داد 

حالا که فکر میکنم میبینم پس انداز بدون حال خوب هیچ فایده ای نداره 

اول حالمو خوب کنم و بعد پس انداز و افزایش درامد 

خدا خیرت بده که اینقدر خیرخواه همه ای 

روز اولی که وارد تاپیک شدم برام سوال بود این معصومه کیه که همه ازش تعریف میکنن 

واقعا شایسته بهترینهایید ♥️

2810