2777
2789
بحث قابلمه شداینم بگم دوسرویس قابلمه داشتم یکیش بااینکه سرامیک بود اما همه چیزبه تهش میچسبید بزرگنری ...

منم دیروز قابلمه خرابامو فروختم ۴۵۰ تومن، قصد دارم فعلا دو تا سایز پر مصرف خودم، سایز۳۰ و ۲۰ را بگیرم، بقیشم فعلا سالمه.

نسبت به بازساری حس خوبی نداشتم.

سلام مامان سبحان جان 

میانگین تسهیلات بانک ملی رو میزنه برام ده میلیون با ۲۳ درصد سود

فقط گفته  کارت اعتباری صدور میشه میخواستم بدونم  این کارت چجوریه خودشون فروشگاه معرفی میکنن ؟یا میشه از طلافروشی هم خرید کرد ؟یا با دی جی پی نقد کرد 

ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا هست عزیزم باید گوش کنی اون قسمت ها رو رد کنی به اپراتور هم وصل میشه .

صبح با پشتیبانی تماس گرفتم 

گفت چون مبلغ ۲۰ بوده به عنوان دو تا ۱۰ میاد حساب طی ۲۴ ساعت 

بعد چک کرد حسابمو گفت ده تومن دیگه امروز میشینه 

سلام مامان سبحان جان میانگین تسهیلات بانک ملی رو میزنه برام ده میلیون با ۲۳ درصد سودفقط گفته کارت ...

سلام عزیزم ، کارت های اعتباری رو فقط میشه کارت کشید ، با د ی ج ی پی هم شاید بشه نقد کرد ولی مطمئن نیستم ولی میشه کارت کشید و خرید کرد و خرید اینترنتی هم احتمالا بشه انجام داد . 

خوب خدا رو شکر عزیزم . 😍😍😍

سلام عزیزم خوبین ببخشید مامان سبحان جان

من از رسالت یه وام گرفتم ۲۳ ماهه ۱۵۰ تومن بااقساط ۶۸۰۷۰۰۰ تومان که باکارمزدو ایناجمعا ۱۵۶ پس میدیم 

حالا ازین وام ۸۵ تومن برا داداشمه ۶۵ تومن برای من

هرکدوم بایدچقدرقسط بدیم؟ چجوری حساب میشه

صبح با پشتیبانی تماس گرفتم گفت چون مبلغ ۲۰ بوده به عنوان دو تا ۱۰ میاد حساب طی ۲۴ ساعت بعد چک کرد حس ...

راستی عزیزم 

حساب مهربانی ام الان بهم ۲۲۱ تومن وام ۶ ماهه میده 

فردا مستاجر خونه برام ۲۰۰ تومن میزنه. اونم تا یک ام میمونه تو حسابم ایشالله که هم سقف ۳۰۰ برام فعال بشه هم بازه زمانی بیشتر بشه 

یه مورد دیگه اینکه به لطف پس و پیش ریختن های اقساطم که همسرم انجام میاد رتبه اعتباری ام E بود ولی از پارسال خودم تاریخ قسط ها رو یاد آوری میکنم و سر موعد میریزه 

اعتبار سنجی کردم الان شده D 

دیگه خودم حواسم به تاریخ قسط هام هست که پله پله رتبه ام بیاد بالا 

✅ خانم های دیگه شما هم این مورد و خیلی جدی بگیرید بانکداری کم کم به سمتی میره که دیگه فقط رتبه اعتباری مهمه 

کارمند بانک باهاش صحبت میکردم میگفت بانکداری تا.چند سال دیگه تو ایران خیلی پیشرفت خوبی میکنه 

جوری که ۹۹ درصد کارا با اینترنت باشه 

عجب دکتری بوده که قرص آهن ندادهحالا آهن رو نمیدونم ولی سنگدان بشدت چربه و کلسترول بالایی سرب و کادمی ...

قرص اهنم دادن اما علاوه بر مکمل تغذیه هم برای بهبود بیماری نقش مهمی داره.طبق ازمایش چکابی که انجام دادیم برای منو پسرم تجویز شد شاید برای کسی که گلسترول داشته باشه مضر باشه اما در کل من در جواب دوستمون که گفتن سنگدون خیلی مضره گفتم😊

خوب دوستان منم بگم از دستاورد های تیر و مردادم 

کل تیرماه ده تومن تونستم پس انداز کنم با همسر رفتیم یه گوشواره سه گرمی و شصت سوتی خریدم شد ۱۱تومن یه تومنشو همسر گذاشت روش 

بعدم تا دیروز دوباره پنج تومن پس انداز کردم باز رفتم گفتم یه چیز تا پنج تومن بدید زنجیر داشتن با پلاک هشت تومن میشد تقریبا من گفتم پلاک نمیخوام فقط زنجیر رو بدید همسر دید که چشم پلاکشم گرفته پول گذاشت روش پلاکشم خریدم ..

تا اخر ماه سعی میکنم باز پس انداز کنم اینسری هرچقدر شد تصمیم گرفتم دلار بخرم 

سلام عزیزم ، کارت های اعتباری رو فقط میشه کارت کشید ، با د ی ج ی پی هم شاید بشه نقد کرد ولی مطمئن نی ...

مامان سبحان عزیزم من چند روز دیگه سررسید قسط اول وام ویپادمه ۵۰ میلیون ۱۲ ماهه

پولشو تو حسابم بذارم کافیه؟ خود به خود کسر میشه یا باید کار دیگه ای انجام بدم؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مامان سبحان عزیزم من چند روز دیگه سررسید قسط اول وام ویپادمه ۵۰ میلیون ۱۲ ماههپولشو تو حسابم بذارم ک ...

نه عزیزم باید برید قسمت تسهیلات و پرداخت قسط رو انجام بدید .

خود به خود کم نمیشه از حساب . 

عزیزم بریم نمایندگی مدیران خودرو میشه ماشین بخریم؟؟؟یعنی مثل بازار ازاده؟؟اخه من شنیدم باید تو سایت ...

بله الان طرح فروش دارن ،تحویلش هم ۴۵ روز کاری هست

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
خب عزیزم بستگی چقدر طلای زینتی داریمن معتقدم هر خانم باید یک گردنبند یک جفت گوشواره یک انگشتر و النگ ...

زینتی هم دارم فدات شم واسه مجردیمه هدیه های خانوادمن برادر پدر مادر یا خودم خریدم

هدیه دوستام 

برای بعد از ازدواحمو همسرم همرو فروخت. چیزی اضافه نکرد 

داشت و نکرد 

سر همین خودم میخرم دوست دارم شیک تر از خرید یه مرد باشه 

ک قاعدتا نیازه وزنش بالا باشه

حالا باید بگردم ببینم چی  به چیه مخفی و جدا آشکار (حقوقم)

تبدیل کنم ک همسرم و بقیه چشم داشتی نداشته باشن 

2810