2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم هست تومن مخفی رو بذار همون‌طور مخفی باقی بمونه ..باهاش طلای شکسته ات رو ...

سلام معصومه جان .پیام دادم خصوصی بهتون ❤️ انشاالله فرصتی بود نگاهی بندازین ....راستی ممنون بابت مطالب خویتون من و تاپیکای عالی من خیلی چیزا یاد گرفتم😍🥹❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،امروز کارت ویپاد من هم بعد از سه هفته بلاخره رسید،کارت بانک آینده هم رسید اما بابت ترس از کلاهب ...

چون قشم منطقه آزاده  فقط یه پست داره خیلیا با لنج جنس رو می یارنبندرعباس و از اونجا  فارس یا شهرای دیگه از اونجا ارسال میکنن 

خود مغازه توی قشم هست

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام خانومای عزیز. خانومایی که تهران هستید میشه یه راهنمایی کنید لباس مجلسی شیک با قیمت مناسب از کجا ...

عزیزم این پیجو ببین مغازش تو امامزاده حسنه

حضوری میتونی خرید کنی و انلاین

تو محله ماست

خودش تولیدی داره همه لباساش زیر ۱میلیونه

چنتا خریدم کیفیت و دوختش عالیه

سلام خانما..من تابه امروز دستاورد طلایی نداشتم🥹(البته مخفی)دوسه بارپول دستم اومد که چندموردواجبترداشتم اونوخریدم..

شهریور یه قرعه ب اسمم دراومده که پنجوهشتصده (خانوادگی باپولهای خردمون گذاشته بودیم چندماه😅)آبان هم خداروشکر سیزده تومن دراومدبرام..هردوش هم مخفیه

حالا مونده بودم که هردوتاروبزارم روهم بخرم یاجداجدا.. 

که تصمیم گرفتم جداجدا بخرم😅

چون معلوم نیس تو دوماه قیمتاچطورمیشه..

هدفم اینه که تااخرسال ده گرم بخرم انشالله بقیه اش هم خدامیرسونه🤩

چرا منم شاغلم ولی درامدم خیلی کمه خیلی فقط ۵ تومن :))) به زووور مدرس زبانم

همسرت کارهای فنی مثه تعمیرات اسانسور و لوازم خونگی و پکیج بلده؟

میتونه بره کلاسای فنی حرفه ای که رایگان هست اموزش ببینه بعد تو سایت آ چ ا ر ه و سنجاق به عنوان تعمیرکار ثبت نام کنه و کار کنه

اون سایت مشتری معرفی میکنه و کمیسیون میگیره

سلام 

مامان سبحان جون یه سوال دارم 

من پنجشنبه اعتبار ۵۰ میلیونی برآیند و گرفتم 

و همونجا ۲۰ تومنش رو با دی جی  پی اومدم نقد کنم 

یعنی پنجشنبه ساعت حدودا ۱۰ صبح اینا 

چون تراکتش چند تا دیگه همزمان انجام دادم خیلی به موجودی ام دقت نکردم 

الان که تایم خالی داشتم و نشستم حساب کتاب دیدم ده میلیون کم دارم 

به پیامک ها که نگاه کردم دیدم از انتقالی دی جی  پی ۲۰ تومن کیف پولم شارژ شده و دوباره تو پرداخت هام بیست کم شده 

ولی ورودی به کارت ویپادم ۱۰ میلیون بوده 

یه ده تومن این وسط تراکنشش‌ آنجام نشده 

از کجا باید پیگیری کنم ؟؟

ضمن اینکه الان ۲۰ تومن دیگه نقد کردم و اوکی بود 

و کلا تا الان وام های پشتوانه رو به همین روش من نقد میکردم و مشکلی پیش نیومده !!!!

همسرت کارهای فنی مثه تعمیرات اسانسور و لوازم خونگی و پکیج بلده؟میتونه بره کلاسای فنی حرفه ای که رایگ ...

اتفاقا تو همه این کارا تبهر داره مرسی از پیشنهادت عزیزم 🥲🙏🏻🥲 میگم بهش 

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
سلام مامان سبحان جون یه سوال دارم من پنجشنبه اعتبار ۵۰ میلیونی برآیند و گرفتم و همونجا ۲۰ تومنش رو ب ...

سلام عزیزم ، به پشتیبانی د ی ج ی پی زنگ بزنید شماره اش داخل نت هست و اینکه همیشه ۲ تا ۱۰ میلیون واریز میشه ، حتما زنگ بزنید ان شا الله حل میشه ‌. پشتیبانی خود د ی ج ی کالا هم میشه که شبانه روزی هم هست .

عزیزم این پیجو ببین مغازش تو امامزاده حسنهحضوری میتونی خرید کنی و انلاینتو محله ماستخودش تولیدی داره ...

سلام من این مغازه رفتم دوخت افتضاح پارچه خیلی بد

آدم از عقیق بره ۵ تومن بده لباس بهتر از این‌است

ساتن های خیلی ارزون گیپورهای بد

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
من برخلاف دوستانی که محتاطن و ترس از شناسایی دارن،کاملا واضع حرف میزنم با اسامی درست ادرس پیج خودمو ...

متوجه شدم 

خیلی هم خوب که اینقد شجاع هستی 😘😘

تحسین برانگیزه 

سلام عزیزم ، به پشتیبانی د ی ج ی پی زنگ بزنید شماره اش داخل نت هست و اینکه همیشه ۲ تا ۱۰ میلیون واری ...

ممنون عزبزم از راهنمایی تون‌ 

دی جی پی که فردا باید تماس بگیرم 

دی جی کالا کد سفارش میخاست 

گزینه ای که مستقیم به اپراتور وصل بشه نبود 😥

سلام دوستان یک مشورتی میخواستم ازتون و ممنون میشم نظرتون رو بگید 

امروز رفتیم نمایندگی مدیران خودرو و شرایط اقساطی فروش آریزو ۵ رو پرسیدیم که گفت باید ۷۷۵ پیش بدی و ۶۰ ماه ۱۴ میلیون قسطش هست .فروش نقدی ماشین۱۳۰۰ هست که وقتی شرایطی میخری حدود۱۶۰۰ میفته البته اقساط ۵ ساله 

حالا ما خودمون یه پرشیا مدل ۹۹ داریم که ۵۰۰ فروش میره و برای ۲۷۰ مابقی هم باید ۲۰۰ م طلا بفروشم و برای پرداخت قسطش هم مشکلی نداریم .به نظرتون می ارزه اینکار رو کنیم ؟؟؟ 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
چرا منم شاغلم ولی درامدم خیلی کمه خیلی فقط ۵ تومن :))) به زووور مدرس زبانم

عزيزاني كه مدرس زبان انگليسي هستين واقعا اين هنر بزرگيه كه از اين هنر كسب درامد كنيد و من خيلي تلاش كردم مكالمه ياد بگيرم الان در حدي كه برم يه كشور خارج ميتونم گليممو از اب بكشم امااااا ايكاش از بچگي خانوادم روم سرمايه گزاري ميكردن نه تو بزرگسالي كه دغدغه ادم بيشتر ميشه.....

با همين زبان دوستم موسسه زبان كودك زده دو شيفت بچه داره خودش بعدظهرها كارگاه ميزاره از اونطرف هم خونه تدريس خصوصي ميكنه هم براي كودكان هم بزرگسالها قشنگ خودشو تامين كرده خداروشكر نوش جونش از هنرش داره پول درمياره

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
شاید از نظر بقیه این کار کلاس کاری نداشته باشه ولی برای منی که برای جمع کردن حتی هزار تومن اون پولا ...

عزیزم چه حرفی؟من خیلی هارو دیدم اینجورین.مامان خودمم با بابام سوپرمارکت دارن فقط یه توصیه دارم برات حتما تایم استراحت برای خودتون وهمسرتون بزارید مثلا ساعت ۲تا۴بسته باشه یا جمعه ها صبح بسته باشه چون به مرور زمان دچار فرسودگی بیش از حد برای این کار میشین❤️

درضمن شما یه شیر زن هستی چرا میگی مثل یک مرد بگو مثل یک شیر 😇مثل یک عقاب 💚

2810