2777
2789
Hm نمیدونم چیهولی کسی و ندارم دوس دارم باهام بیای بازار در راستای تاپیک هم باید بگم من تا الان درس ...

HM مارک یه لباسه

به مامانتون بگید انشالا ۱۲۰ ساله بشن اما بهش بگید تو استفاده نکنی عروس و داماد می یان از اینا استفاده میکنن

من خودم یه چیز نو بخرم همون لحظه میپوشم میگم من نپوشم کی بپوشه

من جات بودم میخوردم

نمیدونم خونتون منطقه چنده 

اما من خودم سعی میکنم با وجود مشکلات  لباس بد نپوشم مثلا کفش چرم خریدم ۴ ساله دارم اون موقع ۳ جفت خریدم مغازه اف زده بود 

من نپوشم کی بپوشههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بفرمایید دوست عزیز. در خدمتم

ممنونم سلامت باشید. برای پس انداز میخوام  خرید آنلاین داشته باشم بخاطر دسترسی راحت تر و اینکه  جایی را نمی‌شناسم که مطمعن باشم ازش پارسیان بخرم ( با توجه به تقلبی بودن که بعضی دوستان گفتن) و  حالا اندازه ۴ تومن میخوام خرید کنم و هر ماه هم به اندازه حداقل ۲ تومن. بنظرتون میلی خوب و بصرفه هست برای این مقدار خرید؟

سلام بچه ها دلم خیلی گرفته بعد از سه سال زندگی ،زندگیی که که قرار نبود این همه سختی توش باشه این همه ...

عزیز قشنگم

خوب کردی نوشتی

۸۰۰ تومن برای زنی به قدرت تو چیزی نیست.

تو از پس مشکلات زیادی بر اومدی و این یکی هم با موفقیت پشت سر میذاری

از هیچ جز خداوند طلبکار نباش. همیشه به خدا بگو من بنده خوبی برات هستم که تو هم به من قدرت و صبر و برکت بدی

وام با تنفس رو بگیر و مثل شید بزن به دل میدون

به هرکسی هم اعتماد نکنی طرحت دزدیده نمیشه و اصلاااااا نترس.

دست خدا در زندگیت دیده میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من از اول تاپیک سفیدبرفی باهاتونم و دارم میخونمتون هنوز هم تو همون کانال گیر کردم😂29سالمه.مجردم.از ...

عزیزم حقوقت روزانه باهات حساب میشه یا ماهانه؟

ماهانه چقدر خرج داری و چه چیزهایی واجب هست که باید براش هزینه کنی؟ 

با جزئیات بنویس تا معصومه جون و بقیه ما بهتر بتونیم راهنمایی کنیم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
طلاهام همه رو فروختم. یه حلقه ازدواج دارم و یه زنجیر معمولی.زنجیر رو نگه داشتم گفتم ۴ ۵ تومن ارزش دا ...

گلم زنجیر و حلقه رو بفروش

تلویزیون و تخت خواب اگه تازه زایمان نکردی هم بفروش

با همین چندتا ۳۰ تومن دایی جور شده

سلام دوستان میخوام از یه تجربه خودم بگمدیروز ماشین ما خراب شد و حدودا 10ملیون هزینه ی تعمیرش میشهحال ...

منم چندسال پول تودستم زیادبودهمسرم اصلانمیگفت چی کارمیکنی منم ولخرجی میکردم مثلامیخواستم کادوبدم ازهمه بیشترمیدادم یا همینطوری بذل وبخشش زیادمیکردم ولی ازپارسال هرچی پس اندازمیکنم طلامیخرم ودیگه هرکی هرچقدربه بچه هام کادوبده منم همونقدربراش جبران میکنم

عزیزم حقوقت روزانه باهات حساب میشه یا ماهانه؟ماهانه چقدر خرج داری و چه چیزهایی واجب هست که باید براش ...

هفتگی حساب میشه.صفرتاصد مخارجمم با خودمه. من خیلی ولخرجم و اینکه مثلا از روی احساسات بعضی مواقع خیلی برااطرافیانم خرج میکنم . و همیشه بعد خرجهایی میکنم که خیلی بیشتر از دخلم هستن. و اینکه من تو محل کارم خودم ناهارم رو آماده میکنم و گاهی هزینه خرید خوراکم هم زیاد میشه...

خوووب سلام علیکم احوالات چطور مطوره 🥳🥳🥳نیاز به مشورت ریالی طلایی دارم😊😊من ده گرم حدودا طلای شک ...

طلای شکسته و پول 💰 نقد رو ادغام کن برو طلای مورد علاقه رو بخر و حالشو ببر 

هفتگی حساب میشه.صفرتاصد مخارجمم با خودمه. من خیلی ولخرجم و اینکه مثلا از روی احساسات بعضی مواقع خیلی ...

پس حدودا هفته ای ۱ و ۸۰۰ حقوق داری درسته؟

همون موقعی که حقوق میگیری از حقانی یا طلا فروشی معتمد خودت انداره ۱۵۰ سوت طلا بخر. این طلا رو ماهانه به یک سکه پارسیان تبدیل کنه. درسته به نظر کم میاد اما میشه ماهی ۶۰۰ سوت و تا عید میتونی یک تکه طلا بخری.

این ۱۵۰ سوت حدودا میشه ۵۰۰ هزارتومن 

بقیه پولت رو هم باکس بندی کن و چیزی خارج از باکس خودش هزینه نکن. 

مثلا میتونی ۱و ۸۰۰ رو اینطوری تقسیم کنی

هفته ای ۵۰۰ طلا

۶۰۰ غذا و میوه و سبزیجات و مغزیجات

۱۵۰ تومن هدیه. شاید به نطر کم بیاد اما در ماه میشه ۶۰۰ تومن که برای کسی که مثلا تولدش هست متناسبه

۱۵۰ برای ویتامین و مراقبت پوستی (اینم میشه ماهی ۶۰۰)

میمونه ۴۰۰ هم که برای کیف و کفش و لباس میذاری

نظر خودت چیه؟

البته که معصومه جون تجربه بیشتری در باکس بندی داره

@masumehjoon    

سلام خانمها خوبید زمین میخاستیم بخریم سند بنچاق داره 

کلا برای خرید زمین به چیز هایی باید توجه کنیم زمین چجوری باشه چه شرایطی داشته باشه از کجاها استعلام بگیریم که مشکلی نداشته باشه بار اول مونه خرید میکنم 

2810