2777
2789

سلام دوستای قشنگم ، ممنونم از حضورتون ، از وقتی با شما آشنا شدم اوقات فراغتم اینجا سپری میشه ، حالا وسط این اوضاع اقتصادیتون منم گزارش بدم که از وقتی با شما آشنا شدم چه پسرفت هایی کردم😂 یه کم حال و هوای تاپیک عوض بشه ، اول اینکه قبلأ اوقات فراغتم تو سایت ها و دوره های اینترنتی روانشناسی و خداشناسی میگذشت ، الان تو تاپیک اقتصادی و دورهمی😄 قبلأ هرچقدر هم پول کم میاوردم سعی میکردم با ته مانده ی حقوق تا سر ماه برسونم ، الان به لطف شماها با ویپاد آشنا شدم و هر وقت چیزی ببینم و پول تو حساب نباشه فوری وام ویپاد رو فعال میکنم و خرید میزنم و به بازپرداختش فکر نمیکنم😂 در همین راستا هفته پیش با وام ویپاد دو تا کفش از مارال چرم برا دخترم خریدم شد یازده میلیون و به لطف خدا و وام ویپاد اصلأ ککم هم نگزید و فکر پرداختش هم نکردم😂 تازه تا حالا تو عمرم تو قرعه کشیای خونگی شرکت نکرده بودم چون اهل پس انداز هم نیستم ولی چون دیدم اینجا خانوما با قرعه کشی طلا میخرند و پس انداز میکنند ، طی یک حرکت انتحاری در قرعه کشی محله ثبت نام کردم و از اونجایی که واقعأ خیلی خوش شانسم و خودمم میدونستم نفر اول میشم ، اولین نفر به اسم من در اومد و ۳۲ میلیون این ماه به حسابم واریز میشه و اونم از اونجایی که خیلی دختر خوب و اقتصاد دانی هستم 🤕 قراره این هفته دخترم رو ببریم برا مصاحبه دانشگاه ، تهران و فکر کنم با هزینه اقامت یک روزه یا شایدم دو روزه و خورد و خوراک و هزینه رفت و برگشت فاتحه وام هم خونده بشه😲 دوستان همیشه که نمیشه همه شاگرد اول باشند ، تو کلاس بچه درس نخون و شاگرد تنبل هم باید باشه دیگه ، از اونجایی که معصومه جون گفتند فقط خواننده نباشید و بیایید گزارش بدید منم گزارش دادم ، خوب منم مشقامو اینطوری نوشتم ، فقط دیگه نظام آموزشی عوض شده نباید شاگرد تنبلا رو دعوا کنید و از کلاس اخراجش کنید 🤕 

دوستان اینا رو نوشتم حال و هوای تاپیک عوض بشه ، فکر کنم من اگه گزارش ماهانه یا هفتگی بنویسم بدتر بدآموزی داشته باشه ولی اگه دوست داشتید گزارش سالانه مینویسم و امسال کل خونه رو رنگ آمیزی و بازسازی کردیم و اگه عمری باشه و خونه تموم بشه میام عکس قبل و بعدش رو با اجازه استارتر میذارم تا شما هم تو شادی من شریک باشید.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جگر مرغ بسته ای شده نه هزارتومان بخر کباب کنید کیفشون ببر به جای شهربازی با بچه هات بدمینتون بازی ک ...

سلام عزیزم 

شما ساکن کجایید که جگر مرغ انقدر مفته 😐😐😐😐

منطقه ما بسته ای ۳۰ تومنه

سلام دوستای عزیز من تازه با این تاپیک و شماها و معصومه جونم و بقیه آشنا شدم 

و از اول شروع به خوندن کردم و الان صفحه ۶۰ هستم و خداروشکر دارم از تجربیات همه عزیزان استفاده میکنم 

همتون عشقید 😘😘😘😘😘

سلام خانم ها. من خواننده خاموشم. دو سه بار بیشتر کامنت نزاشتم. نمی‌دونم چی شد ک بعد از زایمانم این تاپیک و دیدم. تو دل منم امید خرید خونه روشن شد با اینکه خیلی دور بودیم. خدا رو شکر از بس گیر دادم و تو گوش همسرم خوندم تا بعد از یکسال بالاخره موفق شدیم خونه ای نزدیک ب بودجه خودمون بخریم. هرچند فشار زیادی بهمون اومد و بی ماشینی کشیدیم‌ و هنوزم تو فشار مالی هستیم ولی لذت خونه داشتن اونم وقتی نصف نصف ب اسم دوتامونه نمیزاره کام مون تلخ بشه. از معصومه جون خیلی خیلی ممنونم. با اینکه سنی نداره ولی مثل مادر راهنمایی می‌کنه شاید بعضی نکاتی ک میگه ب درد زندگی من نخوره ولی اصل حرفاش ذهن آدم و روشن میکنه و امید تو دل میاره. 

در مورد خودم بگم ک متاسفانه باکس بندی برام خیلی سخته. الان ک تو مضیقه هستیم واقعا لازمه ولی من با اینکه سعی کردم نتونستم ب باکس ها وفادار باشم. برای جلوگیری از ولخرجی تنها کاری ک بلدم انجام بدم اینه ک نمیزارم پولی جلو دست بمونه. حقوق یارانه اضافه کاری و ... سریع جای قسط و بدهی میدم یا اینکه خرید میکنم. حالا شاید مثلا تو خرید اولویت ها یادم بره ولی چیز غیر ضرور نمیخرم. چون امکان خرید اعتباری داریم نگران نیستم ک پولی تو حساب نمونه. هر جا خونه کم آوردیم اکثر مواد غذایی و شوینده و ... میتونیم اعتباری بگیریم. 

خیلی هم اهل خرید از فروشگاه زنجیره ای با تخفیف هستم. مثلا کنسرو لوبیا الان ۵۰ تومنه من برا مواقع ضروری ک فرصت آشپزی نیست همون و از فروشگاه میگیرم ۳۵. یا ماست دو کیلویی ۱۰۰ تومنه من میگیرم ۶۰ و خیلی چیزای دیگه 

و سعی میکنم بیشتر تو خونه آشپزی کنم. 

و همینطور بیشتر ب بیشتر درامد داشتن فکر میکنم تا اینکه کمتر خرج کنم 

تاپیک مینی‌مالیست چقذررررر کمکم کرده ک هم آرامش تو خونه م بیاد هم خرج های بیخودی رو با لذت کمشون کنم. 

از همه تون ممنونم. ان شالله زندگی شاد با صحت و سلامتی کنار عزیزان تون داشته باشید .

معصومه جان تند تند برامون بنویس ک همه چی ازت یاد میگیریم. مطمئنم غرق محبت خدایی هربار ذهن این همه خانوم خونه رو روشن میکنی و راه درست زندگی کردن یادشون میدی

ی سوالم دارم. ب نظرتون خونه رو رهن بدیم و خودمون بریم ی واحد خیلی کوچیک مثلا ۴۰ متری کهنه اجاره کنیم. تقریبا اجاره ش هبچه اما از حرف مردم میترسم. اگر خونه رو رهن بدیم با پولش و ی مقدار قرض میتونیم ی ماشین خوب بگیریم و برا جور کردن پول مستاجر همسرم بیشتر تلاش می‌کنه تا ان شاالله پول رهن و ظرف ی سال جور کنه برگردیم خونه خودمون. 

از حرف مردم خیلی میترسم. البته از فشار آوردن بیشتر از این ب زندگی هم میترسم . الان نزدیک ی ساله درگیر قسط و قرض خونه آیم و هنوزم تموم نشده. میگم شاید تنش مالی طولانی مدت خوب نباشه و فعلا ماشین نداشتن و تحمل کنیم بهتر باشه

سلاااممنم یه گزارش بدم و برمدر ماه تیر ۲۹ گرم طلا شکسته خریدم ( وقتی جمع زدم خودمم باورم نمیشد )من ا ...

ببخشید عزیزم جسارتا میشه بگید حقوقتون چقدره و چجوری با اینکه شاغل هستید از همسر پول میگیرین؟و اینکه خرید خونه دست شماس؟

برای پربار شدن پیامم😅:قبلنا میرفتم یه سالن مرکز شهر برای خدمات ناخن با هزینه رفت و برگشتم ۵۰۰ تومن میشد برام

اما الان  چندماهی هست میرم کوچه بغلیمون با نصف قیمت،چون نزدیکمونه راحتم

تازه کارشم واقعا تمیزتره و موندگاری بیشتری داره،یه سالن معمولی که ناخنکار یه میر گذاشته کار میکنه

اما سالن قبلی کلا تخصصی ناخن بود با ۵-۶ تا ناخنکار

این ناخنکار جدید رو با پرسیدن از همسایه ها پیدا کردم،که واقعا از همه چیش راضیم و ۲۵۰ باقی مونده رو میزنم به پس انداز شخصی🥰

سلام خوبی معصومه جون اینارو من درست نکردم مدلای ژورنالیه مدلای خودم رو نفرستادم که تبلیغ نشه به نظرت ...

دوست من آنلاین شاپ داره ازین گلسرا درست میکنه ۳-۴ساله

فروش که بله داره مخصوصا برای یلدا و مناسبتا

فقط توصیه من به شما: برای شروع کار علاوه بر روبیکا و اینستا حتما توی کمدا و باسلام هم بفروشید

چون قطعا اولش فروش از پیج خیلی زیاد نیس ممکنه دلسرد بشید اما این ا‌پلیکیشنها خوبن

۲-عکاسی خووووب :وقت بزارید برای غکاسی از محصولات چون مشتری عکسو میبینه و پول‌و میده🤑😍

۳-حتما پیج چندین مدرس اینستا رو داشته باشید و مطالعه زیاد و آموزشهای رایگان در مورد:الگوریتم اینستا-اصول پست گذاری و ریلز-اصول استوری -فروش و…. ببینید

۴-استمرااار استمرار: اگه قراره یه روز تو پیج فعال باشید دوروز نباشید همون بهتره که شروع نکنید( بدون رودروایسی گفتم🥰)

۵-برای شروع کار لازم نیس خیلی هزینه کنید از هررنگ روبان چندمتر بگیرید نمونه کار مختلف بزنید انشالله فروشتون زیاد شد عمده خرید میزنید(بنظر من رسیدین به روزی ۳-۴ تا سفارش میانگین درروز،کم کم گیره ها و گلسر های خاص آماده-اکسسوری کودک (کلاه-جوراب -کیف) اضافه کنید.

موفق باشید و پرروزی💕💕💕

شوهرم متاسفانه گاهی ولخرجی می‌کنه دیروز مثلا میگه گوربابای پول از این وانت سرراهی ها فلان چیز میخرم بااینکه قیمتشون ۳ برابر مثلا جاهای دیگس گفتم باشه .

دیگه گاهی باید کوتاه اومد.

دوروزه میریم سفر اطراف شهرمون مسیرش ۲ ساعته برای ناهار روز اول دوتا کنسرو گرفتم با تخفیف .برنج هم همونجا میزاریم تو پلوپز.شام و ناهار پس فردا جوجه درست میکنه همونجا.میوه و تنقلات همه چی از خونه برداشتم.

چندروز پیش رفتیم تره بار مرکزی و یک دبه خیارشور ۸ کیلویی گرفتیم الان یک طبقه یخچال پر خیارشور کیلویی ۵۰ افتاد حدودا.ما همین رو ۷۵ می‌گرفتیم.اما خب مقدارش زیاد باید ببینم چند مدت خوبه و میصرفه که تکرار کنیم این حرکت.یک جعبه هلو و یک جعبه آلبالو و یه مقدار زردآلو از تره بار مرکزی خریدیم این بار اینم داریم تست میگیریم ببینیم به صرفه اس. چون درجه یک برداشتیم به قیمت درجه ۲ حالت عادی تره بار نزدیک خونه.چون درجه یک میگیم شایدتا دو هفته بمونن.

ی سوالم دارم. ب نظرتون خونه رو رهن بدیم و خودمون بریم ی واحد خیلی کوچیک مثلا ۴۰ متری کهنه اجاره کنیم ...

زمونه جوری شده که تا خرخره زیر بار قسط نری پیشرفتی نمیکنی

از طرفی مگه عمر ادم و جوانیش چقدره که تا قرون اخر قسط بده و از خوشی و خرج روزمره اش بزنه

به نظرم نمیشه قطعی پاسخ داد

الان من کلی دارم قسط وسیله و طلا میدم و ذهن من و شوهرم به شدت درگیر جور کردن اقساط و این روی رفاه کل خانواده و تامین نیازهای ضروریمون تاثیر گذاشته

گاهی میگم خوب شد که از اقتصاد جا نموندم و در حد خودم دارم پیشرفت میکنم (البته اگه بشه اسمش رو بذاریم پیشرفت)

گاهی میگم کاش قسط و وام جور نمیکردم و بی خیال دنیا به روز زندگی میکردم حداقل یه خواب راحتی داشتیم

بستگی داره ظرفیت و تحمل شرایط سخت برای شما چقد باشه

سلام خانومای عزیز. خانومایی که تهران هستید میشه یه راهنمایی کنید لباس مجلسی شیک با قیمت مناسب از کجا بگیرم؟  برای خودم و دوتا بچه هام باید بگیرم عروسی برادرمه. متاسفانه بدون برنامه پیش اومد منم از اول سال هرچی پس انداز دلشتم طلا گرفتم ماه پیشم یه قرعه نوشتم 4 تومن از حقوقم هم برا اون میره حالا موندم اگر آخر شهریور عروسی باشه چی کارکنم.؟ البته می خوام برم طلا بزارم بانک کارگشایی وام بردارم. لطفا جاهایی که بتونم لباس خوب با قیمت مناسب پیدا کنم و معرفی کنید. هم برای خودم هم دخترم و پسرم. ممنون

عزیزم وام کالای مهر ایران رو فقط میشه از یک سری فروشگاه خاص خرید کرد و شاید بعضی از همون فروشگاه ها ...

سلام مامان سبحان جان....من الان ۱۰ملیون واریزکردم تو ویپادم....برای اینکه سکه جمع بشه ۴۵روزه وام ۱۰ملیونی بگیرم ..یه سوال.نیازنیست که قسمت خاصی ازبرنامه این پولوبزارم؟همینجورواریزکروم خودش سکه میده؟

عزیزم این روزها هم میگذره اگه میتونی یه شغل واسه خودت دستو پاکن یا شوهرت شبها بره نگهبانی بعدم اینکه ...

خودم کارمندم شوهرم هم کارمنده.تایم تعطیلش رو میره کارگری .قسط هامون وحشتناکه ولی میتونیم تحمل کنیم ولی بدهی دایی تو دست و پامونه. 

صبر نمیکنه که عجله داره برای ۳۰ تومن

شهر ما ۴ تا بانک اصلی رو داره فقط

ماشین ارزون شده که شده!!وقتی شما پولشو نداری از کجا باید جور کنی؟؟نمیشه که از گوشت تنت بکنی و بفروشی ...

شوهرخواهرم انگار میخواد اذیت کنه آدمو وگرنه کاملا میدونه الان توانایی ماشین خریدن نداریم .اونموقع که تو خونه قبلی بودیم دائم میگفت اینجا فایده نداره بیاید منطقه ما زمین تا آسمون فرق داره . ما هم با دلایل خودمون بعد چندسال تونستیم جابه جا بشیم .حالا که میبینه چقدر تو سختی هستیم میگه اون خونه قبلی عجببب خونه ای بود...

در مورد طلاها فقط میگم شاید آدم دور از جون مریض شد پول لازمش شد.چون هیچ جوره فعلا نمیتونم پول نقد داشته باشم .اینا رو نمیتونم بفروشم

چکار کنم...

2810