2777
2789
ببخشید میشه لطفا منو راهنمایی کنین من از آبان پارسال مهر حساب باز کردم در حد چندملیونی گردش حساب داش ...

سلام عزیزم برید داخل اپلیکیشن مهر و قسمت معدل حساب دوتا تاریخ ازتون میخواد شما از ابتدای افتتاح حساب بزنید و تاریخ بعدی رو تا امروز بزنید معدل میده بهتون

بعدا دیدید معدلش خوبه برید تو قسمت خدمات و وام فوری بزنید اعتبارسنجی میزنید ۵۰هزار کم میشه و میگه چکارکنید

نه عزیزم اینطوری هم نیست که شما فکر میکنید من تو حیاط خونمون یک یخچال معمولی دو در داریم که مخصوص خ ...

کد بانو هستید ماشالله 

نه پیش داوری نبود هرکسی یک شیوه ی تربیتی داره ...

خدا حفظشون کنه براتون قناعت بهترین چیزیه که باید به بچه یاد داد وگرنه هرچقدرم ثروت داشته باشه ازدست میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا بچه تو‌اون سن کم چرا باید ذهنش درگیر بشه که الان فقط باید میوه انتخاب کنه یا ذرت مکزیکی مث ...

به نظر منم کار درستی میکنن که سهمیه بندی میکنن میوه هارو

از قدیم گفتن از نخورده بگیر بده دست خورده

اونیکه نخورده که نمیدونه چیه اما اونیکه خورده ولع بیشتری داره برای خوردن

خانواده ی همسرم همیشه میوه ی فراوون تو یخچال دارنو بچه ها هروقت دلشون میخواد میخورن

چنسال پیش که من پسرم ۳سالش بود رفتیم خونه ی خاله ی همسرم عید دیدنی

یکم وضع مالیه ضعیفی دارن

بنده خدا از هر میوه ای تو بشقاب گذاشت و برای تک تکمون پرسی گذاشت

خواهرشوهرم و دوتا بچه هاش تمام میوه هاشونو که ۴رقم بود رو خوردن ینی هر کدومشون ۴تامیوه

منو همسرم چیزی نخوردیم

به پسرمم یاد دادم هر جا میریم مهمونی فقط اجازه داری یدونه میوه بخوری اگه بیشتر خواستی میایم خونه ی خودمون میخوری یا از بیرون برات میخرم

پسرمم یدونه خیار خورد

من واقعا ناراحت شدم از میوه خوردنشون

چون روز اول عید مهمونداره ممکنه شرایط خرید دوباره ی میوه رو نداشته باشه

اونم عید که همه ی میوه ها چند برابرن از لحاظ قیمت

یا اینکه الانم میان خونه ی ما یا هرجای دیگه،یه مدل میوه باشه یا صدمدل ،همه ی میوه رو میخورن و ظرف میوه خالی برمیگرده

من اینجور رفتارو نمیپسندم

اون بچه باید از کودکی اداب مهمانی رفتنو یاد بگیره و خودش بتونه تحلیل کنه که وقتی مثلا ۶نفر دور سفره نشستن،و مثلا ۴تیکه مرغ توی ظرفه ،نباید یه تیکه بردارن

باید نصفه تیکه رو بردارن تا هم به بقیه برسه هم صاحبخونه خجالت نکشه اما خانواده ی همسرم اینجوری نیستن

۴نفر همون یه تیکه مرغارو برمیدارنو بقیه باید برنج خالی بخورن

منم به پسرم یاد دادم هر چیزی حساب کتاب داره مامانه خودم وقتی ۵سالم بود بهم میگفت باز کنی دهان را،فرو بری جهان را

میگفت خوردن هم اصول داره

منم به پسرم میگم مثلا روزی ۳تا میوه میتونی بخوری از هر مدل یدونه

حالا هر زمان دوس داشتی خودت سهم میوه تو بردار

حالا اگه یبار دلش خواست ۴تا بخوره نمیگم نه

اما خودش قانون رومیدونه

چون اگه سهمیه بندی نکنم تو یک روز کل میوه های یخچال تموم میشه و یه مهمون بیاد یگه میوه ای نیس بذاریم جلوش🤭

امیدوارم زود زود نتیجه ی تلاشتو ببینی❤🥰منم دکتر میرم واسه بچه، الان هم پول گذاشتم ویپاد ان شاالله ش ...

سلام من رفتم طلا فروشی فقط یه تومن خودم برداشت شد از کارت ویپاد دیگه انقد سرچ کردم و سربه سرش گذاشتم تا موفق شدم انتقال دادم به کیف پول آپ م ،حالا بخوام خرج کنم باید چیکار کنم ؟ دیگه بخوام وام بعدی رو فعال کنم تو نوع پلکانی باز باید کارتمو موجودی بریزم ؟ ممنونم که جواب بدین

بچه ها من گزارش کاری نمی‌بینم ها 😊بجز چهار پنج نفر که همیشه منظم دارند گزارش می‌دهند بقیه دارند فقط ...

سلام به روی ماهت

معصومه جون من گزارش نمیدم چون اینماه باید خونه رو تمدید میکردیم و عملا تماااااام حقوقمون رفت به جای پول اجاره ی خونه

از نظر مالی خیلی تحت فشاریم و بیشتر از من همسرم اذیت میشه

چون مجبور شدیم علاوه بر حقوق از چند نفر هم قرض بگیریم 

من دیدم اینجوری نمیشه که بشینم و غصه بخورم و به خودم و همسرم انرژی منفی بدم

پس تصمیم گرفتم  از این آزمون سربلند بیرون بیام😍😍

تنها کاری که با حقوق کردیم این بود که رفتم قبل از پرداخت پول خونه و بدهیا طبق روال هرماه مکمل های تقویتی  بچه هام رو قبل از اینکه شیشه قبلی تموم بشه  خریدم که خیالم بابتش راحت باشه و تا آخر ماه دارو تقویتی  داشته باشن❤️

کار دیگه ای که کردم به لطف خدا از ماه قبل میدونستم اینماه حقوقی نداریم پس کم کم وسایل فریزر رو خریدم و خداروشکر  وسایل فریزرمون تکمیله و تاآخر ماه از نظر شام و ناهار مشکلی نداریم 

برا میوه و صیفی جات هم خدا به همسرم سلامتی بده روزانه میره اسنپ و خرید میکنه💓

در راستای حس تامین هم به همسرم گفتم من بسته اینترنت میخوام و همسرم رفت چند ساعت کار کرد و برام نت خرید

نت خریدم چون میدونستم چون اینماه تحت فشار مالی هستم بیکاری توی خونه باعث میشه استرس بگیرم و این روزهای ناب تابستون رو از دست بدم و سررشته زندگی از دستم خارج بشه

نت خریدم که توی ساعت‌های بیکاریم به جای بغل کردن زانوی غم و غصه خوردن بشینم روی شخصیتم کار کنم 

تاپیکهای مفید بخونم

خودشناسی انجام بدم

و پادکست بشنوم ❤️❤️❤️

اینجوری میتونم بهتر شرایط رو مدیریت کنم و در نهایت به امید خدا آخر مرداد میبینم کلی چیزای مفید یاد گرفتم و آرامشم رو توی این روزای سخت حفظ کردم😍💓💓

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

سلام به روی ماه تک تکتون

ایام به کامتون 💖

همسرم امروز از اسنپ اعتباری برام یه گوشواره ۱.۵ گرمی سفارش دادن کادویی 😍...

درسته اجرت کارها توی اسنپ زیاده اما ما امسال و سال قبل به اندازه کافی طلای دست دوم و پس اندازی خریدیم،دیگه اینا مصرفی ان و به دل خودمون

و اینکه اقساطی هستن و بهشون فشاری نمیاد برای خریدش

حقوق ما هم واریز شد

شکر خدا ۲ تومنی بیشتر از ماه قبل بود،چند روز پیش گفته بودم بخاطر هم پوشانی دوتا وامم دو ماهی تحت فشارم تا یکی از وام ها تمام بشه

اما یقینا هرنقطه ای قرار برسیم، خداوند زودتر از ما ایستاده و هوامون رو داره.....

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
به نظر منم کار درستی میکنن که سهمیه بندی میکنن میوه هارواز قدیم گفتن از نخورده بگیر بده دست خوردهاون ...

دقیقا همینه

یه بار عید خونه مامانمینا مهمون اومد 

بعد خودشون گفتن از بس پسرمون خوراکی خورده قبل از اینکه بیان خونه ما گلاب به روتون بالا آورده بود 

بعد ما آجیل گذاشتیم جلوشون تمام مغز آجیلا رو پسره خورد بعد یهو دیدیم خودش بلند شد رفت سر کابینت بازم مغز برداشت که باباش بهش تذکر داد 

البته باباش خندش هم گرفته بود از بچش میگفت خوبه تازه حالت بد شده 😁😁

میوه و شیرینی باز همینطور زیاد خورد 

البته من و داداشم جوری تربیت شدیم که زیادی رعایت میکنیم که شاید بعضی جاها گرسنه باشیم ولی رومون نشه چیزی بگیم

اینجوری هم خوب نیست من الان معدم جوری شده به محض اینکه گرسنه بشم سردرد میگیرم

اونجوری خوب نیست که دیگه فقط به خوردن فکر کنه بچه و اصلا آداب مهمونی بلد نباشه

سلام به روی ماهتمعصومه جون من گزارش نمیدم چون اینماه باید خونه رو تمدید میکردیم و عملا تماااااام حقو ...

در راستای مدیریت مالی و بیکار نموندن هم امروز رفتم یه بانکی که آشناست صحبت کردم که طبق گردش حسابم بهم وام بدن و خداروشکر رییس قبول کرد البته مبلغش زیاد نیست اما میشه چندتا بدهی کوچیک رو باهاش پرداخت کنیم💓

اینجا هوا به شدت گرمه و منم کارم طول کشید وقتی برگشتم خونه واقعا دیگه نای ناهار مفصل پختن رو نداشتم😇😁

دلم نمیخواست دست خالی برگردم خونه بخاطر بچه هام 

دیگه رفتم دوتا بستنی برا بچه هام خریدم به مبلغ 16هزار😇

چندتا هم تخم مرغ خریدم و نان 

کل خرج امروزم شد 45 هزار😇

سریع برگشتم خونه نیمرو زدم بر بدن و چاایی دم کردم 

یکم استراحت کردم 

نخود چرخ کردم برای ناهار فلافل بپزم با مخلفات با بچه هام بخوریم 😇😍

و در عوض شام رو یه غذای مفصل تر میپزم😁

امروز رو اینجوری مدیریت کردم😅

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
بچه ها من گزارش کاری نمی‌بینم ها 😊بجز چهار پنج نفر که همیشه منظم دارند گزارش می‌دهند بقیه دارند فقط ...

سلام معصومه جون

من کلاس خیاطیمون رو مرتب میرم، قبلا ترس از شروع انجام هر کاری داشتم اما از وقتی که کلاسم رو میرم احساس بهتری دارم، با خودم میگم چرا این همه سال دنبال علاقم نرفتم؟ ولی باز خداروشکر بلخره شروعش کردم...

برای کلاسم رفتم یه سری وسایل خریدم و خب نیاز به پارچه هم داره، از شما و همه دوستان میخوام لطفا اگه پیجی میشناسین که پارچه با قیمت مناسب میفروشن به من معرفی کنین،خدا خیرتون بده🤲🏼

بعد از اینکه راهنماییم کردین که هر ماه بعنوان پس انداز طلا بخرم ،‌منم مدام طلاسی رو چک میکنم و هر وقت قیمت طلا پایین میاد مقداری طلا میخرم.

قبلا به شما عرض کرده بودم که حقوقم ۱۰تومن هست که چون وام ویپاد گرفته بودم به مبلغ ۴۰میلیون ، ماهانه حدودا ۷تومن قسط میدم، از باقی پولم مقداری پس انداز و مقداری صرف هزینه روزمره خودم میکنم.

دستاوردم فعلا همیناست🙃

راستی از پس اندازم برای دندانپزشکی رفتن مادرم هم کمک کردم

ممنون از حضور و راهنمایی تک تک دوستان گلم♥️

سلام خانومای مقتصد امروز بعد چندسال اومدم وارد سایت شدم تا هم منبعد همراهتون باشم هم سوالی بپرسممن و ...

سلام عزیزم دوتا وام همزمان نمیشه باید اولیو تسویه کنید

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دقیقا درسته عزیزم ❤️ هزاران لایک منم با نظرت موافقم عزیزم و هزاران بار گفتم مرد زندگی نباید بفهمه که ...

وای که چقدر این حرفاتون به دلم نشست من شوهرم متاسفانه می‌دونه که قناعت زیاد کردم تا به اینجا رسیدم ولی هیچ وقت نگفتم  به خانواده همسرم  دوسال اول ازدواج شوهرم پول نداشت صفر صفربود  دو سه ماهی  پونصد سال ۹۴ می‌گرفت اونا روجمع میکردم میدادم طلا که بعداً باهاش ماشین بخریم اما هیچ وقت نگفتم نداریم شاید باورش سخت باشه ولی دو سال لباس نخریدم همیشه سرم بالا بود وقتی ماشین خریدیم  اطرافیان تعجب کرده بودن بخدا که خودم هم باورم نشد ماتونستیم با این سطح درآمد بخریم  من معتقدم برکت پول خیلی مهمتر از مقدار و ارزش پوله من باهمین اندک پولا صاحب  خونه خوب و ماشین شدم   پس شما هم میتونید  فک نکنید که با اینکار ا ارزش وشٱنتون میاد پایین خودم کارشناسی ارشد  تو یکی از بهترین دانشگاه های دولتی رو دارم  خانواده پدرم وضع مالی عالی دارن خواهرام هیچ کدوم سختی های منو نداشتن  و حداقل وضعشون از من خیلی بهتر بود ولی هیچ وقت به زندگی بقیه نگاه نکردم هر تصمیمی که گرفتم با فکر و  با توجه به شرایط زندگی خودم بود حساب شده بود یادمه موقعی که شروع به ساخت ساز کردیم چون من خونه بزرگ و بهترین مدل رو انتخاب کرده بودم

خواهر برادرهای همسرم  پوزخند زدن که شما پول از کجا  بعدها حرفاشون به گوشم می‌رسید که اینا بی حساب کتاب شروع به ساخت کردن نمیدونن هزینه های ساخت ساز رو من آدم پرتوقع و افاده ای حسودم که فقط به همسرم فشار میارم   اونا هیچی از زندگی و سختیام نمیدونن چون نذاشتم ببینن و نظراتشون برام کوچکترین ارزشی نداشت من به هدفام فکر میکردم و تلاش برای بهتر مدیریت کردن زندگیم بچه ها من روند پیشرفتم ده سال بود کند بود ولی کم نیاوردم بارها خسته شدم بارها زار میزدم به خاطر همه کمبودام روحم زخمی و ازرده بود  ولی ادامه دادم من ایمان داشتم که خواستن توانستن است الان هرصبح که خونم رو تمیز میکنم خدارو شکر میکنم کابوسم تموم شد من ده سال تو دوتا خونه زندگی کردکه بدترین شرایط رو داشتن نمی‌خوام اینجا بگم چون یادآوریش هم برام زجر آوره و پردرد  واسه منی که عاشق تمیزی و نظم بودم‌ یعنی شکنجه  ولی خم به آبروم نیاوردم جلو دیگران همیشه پرانرژی بودم اما از درون متلاشی با اینکه کوچکترین تمایلی به خونم نداشتم ولی همیشه مرتب و بانظم بودم چون معتقد بودم باید ی جوری حال خودم رو خوب کنم کیک و شیرینی آرامش بهم میداد بدون اینکه کلاس برم یاد گرفتم عالی بپزم درس خوندم  سختی ها کشیدم تا به این نقطه برسم   شاید فکر کنید خوب این همه سختی نمی‌کشیدی و می‌رفتی خونه بهتر و مدیریت نمی‌کردی و لحظات رو زندگی میکردی ولی  من اگر این کارا رو نمی کردم  ممکن بود هیچ وقت به آرزوم که خونه شیک و نو بود نرسم من ترجیح دادم سختی بکشم ولی بقیه زندگیم رو آسوده باشم دلم خوش خونه خودم باشه  فقط هیچ وقت شکست رو قبول نکنید درجا نزنید بلند بشید   

من باور دارم خواستن توانستن هست

سلام دوستان خوب

بعد از سال ها خواننده خاموش و نیمه خاموش تصمیم گرفتم مشارکت کنم😁

گاهی مدیریت دارم و گاهی رها میکنم🫠

قبل از بچه دارشدن مدتی شاغل بودم ولی بعدش نه چون واقعا نمیدونم بچه رو چیکار کنم امسال میره کلاس اول و هرجور حساب میکنم ساعت کاری من بیشتر از تایم مدرسه بچه است و راهی به ذهنم نمیرسه که بخوام شاغل بشم و این خیلی برام عذاب آوره

و اما در راستای مدیریت واقعا سر در گمم،هرروز یه تصمیم میگیرم و نمیدونم کدوم رو اجرا کنم😅

اصلا از کجا شروع کنم🫠

همسرم اعتقاد به وام و طلا نداشت که از پارسال یه کم همکاریش بهتر شده

به حداقل ها راضی بود که اینقد تو گوشش خوندم که بلند پروازتر شد🙃😁

هزینه های خونه رو به شکل منسجم مدیریت نمیکنم،چون یه سری خرید همسرم میکنه یه سری من،کلا چیزی تموم بشه میگیریم🙄🤦‍♀️

همسرم به خرید عمده معتقد نیست

خلاصه دوست دارم نظم بیشتری داشته باشیم ولی نمیدونم چطور شروع کنم

یکی دوبار نوشتن و حساب کتاب رو جدی دنبال کردم که همون ماه اورژانسی رفتم بیمارستان و با هزینه گزافی برگشتم پس رهاش کردم😆

خلاصه یکی بیاد دست من رو بگیره و تاتی تاتی ببره تا سر منزل مقصود😁❤️

سلام دوستان من در راستای افزایش درآمد تصمیم گرفتم برم اسنپ از فردا کارم رو شروع می کنم ولی خب امیدوارم که بتونم ادامش بدم 

کسی اینجا هست که اسنپ کار کنه؟ 

البته من میخام در طول روز مثلا در حدود دو ساعت کار کنم تا ببینم چی میشه 

چون هیچ تجربه ای در این مورد ندارم 

2810