سلام و صد سلام ب دوستای پر انرژی خودم 🤩❤️
خب حقوق واریز شد و قرار شد مخارج رو ریزتر اینجا گزارش بدم 😊
دوستای گلم این ماه حقوق ماه 22 تومن واریز شد🤩
اقساط ما این ماه حدود 12 میلیون شد ک همه رو پرداخت کردم بیمه منم جزو قسطها هس من خودمو بیمه زنان خانه دار کردم از پارسال و امسال مبلغ بیمه ام 1035 تومن هس یکم زیاده ولی خب دوس دارم خودمم حقوق بگیرم و بازنشسته بشم🤩😊
1800 ی دوچرخه شیک و تمیز از برنامه دیوار برا پسرم خریدم 🤩
طبق چالش 52 هفته این ماه حدود 1250 تومن باید کنار بزارم ک گذاشتم طلا بخرم
چون تولدمم همین ماه هس و جایی ک طلا میخرم نوشته این ماه رو ی پارسیان ب کسایی ک تولدشونه هدیه میده انشالله پولم بیشتر بشه و خرید بزنم🥰🤩
باکس لباس
ارایشگاه
هدیه تولد
قبوض و شارژ ساختمان و نت
و خودم
و بیمه پسرم ک از اول سال دارم کم کم پول میزارم کنار ک شهریور هزینه شش ماه اول بیمه عمرشو پرداخت کنم ک از وقتی دنیا اومده براش باز کردم اینجا هم خوندم ک خیلیا میگن بیمه عمر خوب نیس اما خب بلاخره ی پولی جمع میشه و وامش هم میتونم بگیرم و الان هنوز ب سود نرسیده ک بخام ببندمش و ضرر هس بستنش🌷
در کنارش بیمه تامین اجتماعی خودمم هست و طلاهم میخرم 🌷❤️
خب این باکس ها هم با مبلغ حدود 1500 شارژ کردم
برای خرج این ماهم 5500 کنار گذاشتم 🥰
خب اول دیشب رفتم خشکبار فروشی از جای عمده و نیم کیلو اجیل و نیم کیلو پسته و نیم کیلو لواشک و ی مقدار کم شکلات خارجی خریدم همش با هم 630 شد که 600 کارت کشید 🌷
بعد رفتم سیب زمینی خریدم کیلو 9800 بود و پیاز قرمز کیلو 14 تومن یکم ریز بودن اما سالم بودن سیب زمینی 16 تومنی هم داشت 🌷
اما من از همون ریزترها خریدم 57 تومن هم اینجا کارت کشیدم تا حدود سه هفته بسته ب تنوع غذایی برا من میمونن
خیار گوجه بادمجان و سه عدد کدو هم خریدم 170 تومن شد بادمجان و گوجه زیاد خریدم چون گوجه زیاد مصرف دارم و بادمجان هم برافریز خریدم ک چند وعده میشه انشالله 🌷
گیلاس با کیفیت متوسط کیلو 90 تومن موزکیلو55 تومن و موز براشیرموز ک حدود 3 کیلو رو بهم داد60 تومن اینجا هم 220 تومن کارت کشیدم 🌷
ی خربزه نسبتا بزرگ هم خریدم 55 تومن 🌷
اینم لیست میوه و صیفی جات ک بصورت تقریبا عمده برا دو هفته بجز اونا ک برا فریز هم استفاده میشدن خانواده چهارنفره من ❤️🥰
دیرموقع شد و شام هم بیرون ساندویچ خوردیم ک شد310 تومن و از هزینه تفریح این ماه بود ک رو همین خرج خونه بود.
و خیلی وقت بود اسباب بازی برا پسرم و دخترم نخریده بودیم رفتیم ب عمده فروشی اسباب بازی شهرمون ی بسته 4 تایی ماشین و دو تاماشین دیگه و دو مدل اسباب بازی کوچیک دخترونه همش شد 350 تومن جنسای خوب و مناسب
از اون دو مدل ماشینه یکیش برا خودشه و یکشیم هدیه تولد دوستشه 😍 اما تولد دعوت نبوده پسرما همینطوری چون خیلی خانواده خوب و بامحبتی هستن براشون خرید کردیم❤️
پس تا اینجا حدود 1800 خرید کردم
مرغ دارم گوشت بوقلمون و گوساله دارم و گوشت خورشتی ی بسته فقط دارم . دو بسته ماهی دارم.
لیست برنامه غذایی امو هنوز ننوشتم اما همسر درخواست قلیه ماهی و کوکو سبزی رو دادن
ک حتما ی سرب سبزی فروشی باید بزنم 🌷❤️
از بودجه ای ک برا خودم کنار گذاشتم ی موچین خریدم چون قبلیه مال پنج سال پیش بود و کند شده بود😁
امشبم موقعی ک پسرمو میبرم کلاس باید ی ضدافتاب و خمیر دندون برا خودم بخرم🌷