2777
2789
عزیزم ما خانمها در خفا باید قناعت کنیم . و بنظر من ما خانمها خودمون فقط باید بدونیم قناعت میکنیم . ا ...

دقیقا درسته عزیزم ❤️ هزاران لایک 

منم با نظرت موافقم عزیزم 

و هزاران بار گفتم مرد زندگی نباید بفهمه که من قناعت میکنم 

بعضیا دوست دارن مرد زندگی هم بدونه که زنش باهاش یاری کرده که به این نقطه رسیده 👌

اونارو هم درک میکنم ولی کلی بگین دیگه ریز نشین که من یه جفت کفش نگرفتم که تو پس انداز بیشتری داشته باشی 

ما خودمون غرق در قسط و قرعه و وام هستیم ...

خودتون میدونین که علاوه بر مخفی خودم که همیشه پنج تومن تو کارت دارم 👌

باکس هام هم نسبتا پر ...دو ماه پول نیاره..هیچ مشکلی نیست 

اما بازم میگم ...چند روز که میگم عزیزم من کفگیرم ته دیگ خورده ها 

عزیزم به من پول بدی ها من موجودی ام کم باشه خودت میدونی که بد اخلاق میشم 😊با زبون بازی و با سیاست ...حواستون باشه مردا از غر زدن متنفر هستند 👌

دیروز آرایشگرم زنگ زده بود که معصومه پنج شنبه صبح بیا برای موهات ...و قبل اومدن به موهات چیزی نزن 

پیش همسرم زدم آیفون که بشنوه ❤️

دیدم زیر ...زیر حواسش هست 

تا من با آرایشگر صحبت کردم اومدم تو اتاق دیدم با صاحب کارش حرف میزنه که پول لازمم 😊

اومد تو اتاق گفت تو چقدر میشه هزینه ی موهات ؟

...گفتم دقیق دقیق نمی‌دونم ...ولی سری قبل گفته بودن دور و بر چهار تومن .

( دو هشتصد الی سه تومن گفته بودن )از اون وقتم موهام رشد کرده نمی‌دونم دقیق چند میگیرن ...ولی به همسرم زیاد گفتم که بدونه ...به فکر باشه ...بدون که زن خرج داره ...زینت داره 👌

به روی خودم هم نیاوردم که بودجه اش تکمیل ...باکس پر شده که وقت گرفتم ....

پس من اگه قناعت میکنم در پشت میکنم ...در خلوت خودم ...

قرار نیست کسی بدون که ما کم هزینه ایم ...به خودتون ارزش قایل بشین .... ندارین خرج کنین جلوی بقیه حداقل نشون بدین که خوب دارین خرج میکنین 😊 

مخصوصا خانواده ی همسرتون ...که بعدها به یه جایگاهی نگن اینا بابا گدا گشنه بودند ....اونقدر نخوردن که تونستن یه متر زمین بگیرین 👌 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستي ما قرار بود پول مادرشوهرم رو يكساله بديم اما با وامايي كه گرفتيم و پول رهن كه از مستاجرمون گرف ...

😍😍😍😍😍خیلی مبارک عزیزم به سلامتی و دلخوشی انشالله 

باریکلا بهت 

اشکال نداره عزیزم ❤️ شوخی بردار نیست صاحب ماشین صفر شدین ها 😍👌چرخش براتون بچرخه انشالله 

نگران نباش پول نادر همسرتون رو هم میدین انشالله 

میلی معتبر هست؟ میشه بیشتر توضیح بدید در موردش

مادر خانومی جان من در تاپیک قبلی یعنی پس انداز ۲ صفحه ۳۰۳۷ اولین بار میلی گلد رو معرفی کردم و طولانی نوشتم

در این تاپیک هم صفحه ۴۶۰ توی دوتا پست درباره اش در جواب یکی از دوستان، نوشتم

برای شلوغ نشدن تاپیک با اجازه تون ارجاع میدم به همون قبلی ها که نوشتم  

خانما فرمول محاسبه طلا رو میشه بگید ؟؟؟؟؟؟

وزن طلایی که میخرید رو در قیمت خام طلا ضرب کنین و در سود و اجرت (۱ ممیز بعد عدد سود)

فرض کنین میخواین گوشواره بخرین ۳ گرم

طلافروش میگه کلش ۱۲ درصد سوده

قیمت تابلو هم الان ۳ میلیون و ۳۶۸ هزار تومن

میشه ۳ ضربدر ۳۳۶۸۰۰۰ ضربدر ۱.۱۲

معادل ۱۱ میلیون و ۳۱۶ هزار و ۴۸۰ تومن

سلام و صد سلام ب دوستای پر انرژی خودم 🤩❤️ 

خب حقوق واریز شد و قرار شد مخارج رو ریزتر اینجا گزارش بدم 😊 

دوستای گلم این ماه حقوق ماه 22 تومن واریز شد🤩 

اقساط ما این ماه حدود 12 میلیون شد ک همه رو پرداخت کردم بیمه منم جزو قسطها هس من خودمو بیمه زنان خانه دار کردم از پارسال و امسال مبلغ بیمه ام 1035 تومن هس یکم زیاده ولی خب دوس دارم خودمم حقوق بگیرم و بازنشسته بشم🤩😊 

1800 ی دوچرخه شیک و تمیز از برنامه دیوار برا پسرم خریدم 🤩 

طبق چالش 52 هفته این ماه حدود 1250 تومن باید کنار بزارم ک گذاشتم طلا بخرم 

چون تولدمم همین ماه هس و جایی ک طلا میخرم نوشته این ماه رو ی پارسیان ب کسایی ک تولدشونه هدیه میده انشالله پولم بیشتر بشه و خرید بزنم🥰🤩 

باکس لباس

ارایشگاه 

هدیه تولد

قبوض و شارژ ساختمان و نت 

و خودم

و بیمه پسرم ک از اول سال دارم کم کم پول میزارم کنار ک شهریور هزینه شش ماه اول بیمه عمرشو پرداخت کنم ک از وقتی دنیا اومده براش باز کردم اینجا هم خوندم ک خیلیا میگن بیمه عمر خوب نیس اما خب بلاخره ی پولی جمع میشه و وامش هم میتونم بگیرم  و الان هنوز ب سود نرسیده ک بخام ببندمش و ضرر هس بستنش🌷

در کنارش بیمه تامین اجتماعی خودمم هست و طلاهم میخرم 🌷❤️ 

خب این باکس ها هم با مبلغ حدود 1500 شارژ کردم 

برای خرج این ماهم 5500 کنار گذاشتم 🥰 

خب اول دیشب رفتم خشکبار فروشی از جای عمده و نیم کیلو اجیل و نیم کیلو پسته و نیم کیلو لواشک و ی مقدار کم شکلات خارجی خریدم همش با هم 630 شد   که 600 کارت کشید 🌷 

بعد رفتم سیب زمینی خریدم کیلو 9800 بود و پیاز قرمز کیلو 14 تومن یکم ریز بودن اما سالم بودن  سیب زمینی 16 تومنی هم داشت 🌷

اما من از همون ریزترها خریدم 57 تومن هم اینجا کارت کشیدم تا حدود سه هفته بسته ب تنوع غذایی برا من میمونن 

خیار گوجه بادمجان و سه عدد کدو هم خریدم 170 تومن شد بادمجان و گوجه زیاد خریدم چون گوجه زیاد مصرف دارم و بادمجان هم برافریز خریدم ک چند وعده میشه انشالله 🌷 

گیلاس با کیفیت متوسط کیلو 90 تومن موزکیلو55 تومن و موز براشیرموز ک حدود 3 کیلو رو بهم داد60 تومن اینجا هم 220 تومن کارت کشیدم 🌷 

ی خربزه نسبتا بزرگ هم خریدم 55 تومن 🌷 

اینم لیست میوه و صیفی جات ک بصورت تقریبا عمده برا دو هفته بجز اونا ک برا فریز هم استفاده میشدن خانواده چهارنفره من ❤️🥰 

دیرموقع شد و شام هم بیرون ساندویچ خوردیم ک شد310 تومن و از هزینه تفریح این ماه بود ک رو همین خرج خونه بود.

و خیلی وقت بود اسباب بازی برا پسرم و دخترم نخریده بودیم رفتیم ب عمده فروشی اسباب بازی شهرمون ی بسته 4 تایی ماشین و دو تاماشین دیگه و دو مدل اسباب بازی کوچیک دخترونه همش شد 350 تومن  جنسای خوب و مناسب 

از اون دو مدل ماشینه یکیش برا خودشه و یکشیم هدیه تولد دوستشه 😍 اما تولد دعوت نبوده پسرما همینطوری چون خیلی خانواده خوب و بامحبتی هستن براشون خرید کردیم❤️ 

پس تا اینجا حدود 1800 خرید کردم 

مرغ دارم گوشت  بوقلمون و گوساله دارم و گوشت خورشتی ی بسته فقط دارم . دو بسته ماهی دارم. 

لیست برنامه غذایی امو هنوز ننوشتم اما همسر درخواست قلیه ماهی و کوکو سبزی رو دادن 

ک حتما ی سرب سبزی فروشی باید بزنم 🌷❤️ 

از بودجه ای ک برا خودم کنار گذاشتم ی موچین خریدم چون قبلیه مال پنج سال پیش بود و کند شده بود😁 

امشبم موقعی ک پسرمو میبرم کلاس باید ی ضدافتاب و خمیر دندون برا خودم بخرم🌷

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم ♥️ ظهر قشنگت بخیر باشه عزیزم نه دیگه کار عقلانی نیست که قرعه رو بگیری ...

سلام عزیزم 

سلامت باشی قشنگم 

ممنون ک جواب دادی 

دوستانی ک هم ک جواب دادند همین نظر رو گفتن و ی دوست دیگم کاربر قدیمی اما جدید هم همین نظر رو دادند 

ممنون از همتون 🥰😍😍😘😘 

انشالله همین کار رو میکنم و بزودی با کزارش مرتب کردن خونم میام 🌷 

خودم دوس دارم یا بدم کاغذ دیواری یا در کمد دیواری اما خرده خرج هم بسیار دارم مثل همین تغییر پرده و بین کابینتی اشپزخونه و... اینا هم دوس دارم انجام بدم 

دروغ چرا ی مبلغی هم دوس دارم بدم طلا 

یکمم دوس دارم بدم شیدینگ لب و تتو خط چشم خودم 😂 

ببینم کدوم مخارج از پیش پام برداشته میشن🌷

با احترام به نظر همه عزیزان من هم با شما موافق هستم من بچ ندارم ولی حس خوبی به این موضوع ندارم شاید ...

عزیزم درمورد جاریم که گفتم نظم و قانون داره توخونه،

دیگه نگفتم که سرباز خونس  

منظورم این بود خونشون هر کی به هرکی نیست .اشاره هم کردم قبل اینکه بچه گشنش بشه غذاش امادس .

در طول روز میبینم که مدام لقمه میده دستشون ،چه میدونم پفیلا درست میکنه ذرت مکزیکی.

میوه هم تایم خودش و داره .

از نظر من کاراش بیشتر جنبه ی تربیتی و نظم و انضباط دارن.

تو هر موردی تایم دقیق کارو در نظر میگیره وزمان بندی و نظم خیلی براش مهمه.

وجالب تر اینکه بچه های مودبی داره اتفاقن مادرشوهرم هر وقت بخواد از بچه ای 

تعریف کنه بچه های جاریم رو مثال میزنه.

حتی چندین بار دیدم تو سر دختراش هم زده که یکم نظم  به بچه هاتون یاد بدید یکم از فلانی یاد بگیرید.

بچه های خواهر شوهرم طوری بار اومدن همه چی براشون مهیاست ،وقتی میان خونه مادر شوهرم یه ریز سرشون تو یخچاله ،یا کارت به دست باید باشن که مهموتی رو واسه مادرشون زهر نکنن ومن میبینم که چقدر خواهر شوهرم 

حرص میخوره وحسرت بچه های جاریم.

اتفاقن مدیریت شکم ویاد دادن اداب غذا خوردن بهترین سرمایه ای هست که میتونیم به بچه هامون اموزش بدیم .

من خودم بچه هام بیشتر شبیه بچه های خواهر شوهرم هستن ،ولی همیشه ته دلم غبطه خوردم به جاریم بابت این همه نظم .

ادابی که به بچه هاش اموزش داده. 

سلام و صد سلام ب دوستای پر انرژی خودم 🤩❤️ خب حقوق واریز شد و قرار شد مخارج رو ریزتر اینجا گزارش بدم ...

انشالله تلاش میکنم تا اخر ماه ریز ریز کزارش بدم و بتونم مخارج رو کنترل و کنم و باکس ها پر بشن و هی ازشون برداشت نکنم.❤️🌷

باید برن شعبه؟ من گردش مالی دارم امتیاز وامم هم اوکی هست ولی وقتی میخوام درخواست بدم میزنه شما یک وا ...

نه عزیزم مامانم شعبه نرفت

خودم تو خونه براش درخواست دادم

حتی مامانم دو تا حساب از دو شعبه در دو شهر متفاوت از مهر ایران داره

با هردوشون وام فوری گرفتیم، سومی رو هم باز از یکی از همون دو تا گرفتیم

شما میتونید شعبه مراجعه کنید یا با پشتیبانی تماس بگیرید،کمکتون میکنن ❤️

سلام مقصد خرید زمین داریم سندش معمولیه وتو سند قید میشه که ازسوی منابع طبیعی هرمشکلی پیش بیاد به عهده ی فروشنده است و از شهرداری پرسیدیم میگه برای پروانه اینا دوندگی داره  کی میتونه من و از لحاظ قانونی راهنمایی کنه

😍😍😍😍😍خیلی مبارک عزیزم به سلامتی و دلخوشی انشالله باریکلا بهت اشکال نداره عزیزم ❤️ شوخی بردار نی ...

ممنون فدات 💕فكر كنم كامل كامنتامو نخوندي عزيزم پول مادر همسر هم خيلي زود و كامل با وام ها پس داديم😍 ولي اصلا فكرشم نميكردم بابت ماشين بتونم ماهي انقددددر قسط بدم😧😧 فقط يك يارانه مونده بود براي من كه فكرامو كردم ديدم خريد اينه براي سالن همسرم خيلي واجبه چون قبليا واقعا قديمي و كهنه شده بودن و براي درامدمون بود. ازونجايي كه نماينده كلاس بودم و همه مادراي خوش حساب كلاس دخترمو ميشناختم بهشون پيام دادم گففتم صندوق ١١مليوني ماهي ١مليون و ديدم همشون استقبال كردن😍اولين بارم هم بود صندوق تشكيل دادم و اولين سهم هم براي خودم بود. با همسرم رفتيم خريد و همون چيزييي كه ميخواستيم تونستيم حدود 4مليون كمتر از جاهاي ديگه بخريم😍😍😍😍😍خلاصه اينه ها هم خريداري شد و با همسرم تايمي ك مغازه تعطيل بود رفتم مغازه و كامل تميزش كرديم و باهم نصبشون كرديم.... 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
2810