2777
2789
ی تاپیک اقتصادی هم بگم برم سراغ زندگیم که امروز کار دارم زیاد میخوام برم سرویس بهداشتیارو بشورم واسه ...

در مورد خوراکی های سالم برای بچه ها هم پست شما رو دیدم گفتم من هم از کارهای اقتصادی ام بگم .

۲ روز در هفته بچه های من میرن کلاس و این سومین تابستانی هست که کلاس میرن ، تا ۲ سال قبل همین که از کلاس میومدیم بیرون دنبال خرید آبمیوه و کیک بودن و البته من همیشه هم نمیخریدم ولی پیش میومد بخریم و بعضی وقتها زیادتر از حد هم میشد .

حالا امسال اومدم شب براشون داخل یک بطری بزرگ شربت زعفرانی که مادرم زحمت کشیده درست کرده آماده میکنم و میگذارم داخل فریزر یخ بزنه و داخل ظرف هم براشون کمی خوراکی مثل لقمه و میوه و بادام میگذارم و دیگه قشنگ موقع برگشت اول داخل حیاط کانون بچه ها قشنگ سیر میشن و بعد سوار ماشین میشیم برمیگردیم . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه میشه کمک نکرداگه یک مرد با معرفت باشه و بعد قرض زنش رو پس بده میشه داداما اگه بدجنسی کنه یا باید ...

درسته عزیزم چون من خیلی وقته اینجا رو میخونم و میبینم بعضی از خانم‌ها طولانی مدت پس انداز مخفی دارن سوال برام پیش اومد که در طول این مدت یعنی شوهرشون پول نیاز نداشته ؟

ممنون میشم بقیه دوستان این موضوع رو ادامه ندن🌹

درسته عزیزم چون من خیلی وقته اینجا رو میخونم و میبینم بعضی از خانم‌ها طولانی مدت پس انداز مخفی دارن ...

من حتی اگ شوهرمم پول نیاز نداشته باشه هیج وقت نتونستم پس امداز مخفی داشته باشم،، از ریز به ریز پولایی من خبر داره، منم از پولایی ک اون داره خبر دارم 

همیشه برام تعجبه چطوری بعضی خانما پس انداز مخفی دارند

اسم اون پک چیه آخه تن صدای منم ضعیف همه بم میگن خیلی تن صدات پایینه وفن بیان حضوری خوب جایی سراغ دار ...

صدای میلیون دلاری ماجده موسی زاده تو گوگل بزن میاره سایت داره. الان فکر کنم قیمتش یک تومن به بالاس پیجش تو اینستا فالو کن شاید همین چند ماه تخفیف بذاره. من تو تخفیف خریدم. 

من الان ک اینجا پیام گذاشتم رفتم ویس قبل دوره ام رو گوش دادم با ی ویس امروز گرفتم واقعا فکر نمیکردم درین حد تاثیر بذاره. تازه من فقط تمرین تنفس ساده اش رو انجام دادم هنوز برای اهنگین شدن صدا رو انجام ندادم

سلام دوستان من امروز میخواستم اولین قسط وام برایند ویپاد رو پرداخت کنم نتونستم موعد قسط اول زده ۵/۵ یعنی دقیق باید تا روز پنجم صبر کنم بعد پرداخت کنم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ادامه بعد رفتیم بازار یه عروسک برای دخترم گرفتیم شد ۱۹۵ یه کلاه افتابی گرفتم ۱۸۵ وگفتم برم یه عینک ب ...

اتفاقا من میگم ایراد داره مخصوصا اون ماشین دوم رو نمیذاشتی خواهرت اضافه کنه همیشه خریدتو اولویت بندی کن نه گفتن هم مهارته حتما اینو تقویت کن 

من سالهای قبل نمی‌تونستم نه بگم خیلی وقتا به خاطر همین اذیت میشدم مثلاً کاری رو انجام میدادم که دوست نداشتم یا چیزی رو می‌خریدم که لازم ندارم حتی به فروشنده روم نمیشد بگم اینو نمی‌خوام 

الان میرم میوه بخرم میگم اندازه ۵۰بده فروشنده میگه ۷۰شد اشکال نداره؟میگم چرا اشکال داره کمش کن 

یا چند بار حس کردم فروشنده زیاد تر کارت کشیده راحت میگم دوباره حساب کن لطفا 

یا همسایه  پیشنهاد بیرون رفتن میداد من اخلاقشو دوست نداشتم هیچ وقت پیشنهاد شو قبول نکردم عکس العملش هم برام مهم نبود 

قبلا نه نمی گفتم وبعدش خودخوری میکردم ۳سالی میشه بدون ترس نه میگم واقعا از نظر روحی آزادتر شدم 

ادامه بعد رفتیم بازار یه عروسک برای دخترم گرفتیم شد ۱۹۵ یه کلاه افتابی گرفتم ۱۸۵ وگفتم برم یه عینک ب ...

اشکال نداره عزیز بعضی وقتا پیش میاد دیگه مام تو این آشفته بازار این ماه دوتا  خراب کاری داشتیم یکی خودم که یه هفته پیش گوشوارم گم شد یه لنگش بعد منم همسرم در واقع کسی از بغل زده ماشین دراش کامل رفتن تو هم کلی هزینش شد

هم از قیمت افتاد البته یه پراید معمولیه 

بقول ترکا میگن قضا و بلا بوده گذشت منم سعی کردم 

کنار بیام باید تو این ماه ها صدقه زیاد بدیم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
من حتی اگ شوهرمم پول نیاز نداشته باشه هیج وقت نتونستم پس امداز مخفی داشته باشم،، از ریز به ریز پولای ...

منم همینم ولی از یه چیزی خوشم اومد من تا حالا هیچ وقت مخفی نداشتم اما همین بار قبلی که ۴گرم از حقانی داشتم شوهرم نمیدونست اومد خونه گفت کسی که کارای خونه رو انجام میده برای اینکه محافظ دیوار ومحافظ کلی وسایل برقی  بذاره  ونورپردازی کنه سقف رو ۱۴تومن پول میخواد و نمی‌تونیم پرداخت کنیم گفتم من یه جا ۴گرم طلا دارم چشماش برق زد درجا پیام داد به همون آقا گفت انجام بده پرداخت میکنم این اولین باری بود که من پس اندازی داشتم که شوهرم خبر نداشت 

اشکال نداره عزیز بعضی وقتا پیش میاد دیگه مام تو این آشفته بازار این ماه دوتا خراب کاری داشتیم یکی خ ...

بله عزیزمایشالا همیشه خیر پیش بیاد اینم یادم رفت بگم که داداشم حلیم داشت اون روز که رسیدیم تهران ما اردبیل زندگی میکنیم شب تاسوعا بود که داداشم حلیم داشت ازخونه خواهرم رفتیم خونه داداشم مسیر دوطرفه بود وتاریک بدون تیر برق وفقط ماشین سنگین  من از دور دیدم که ماشین سنگین چراغ عقب نداره به شوهرم گفتم ماشین جلویی چراغ نداره اما انگار نشنیده بود ویه سرعت گیر بود مارسیدیم اونجا از اون لاین ماشین نوربالا زد تو چشمم شوهرم اونم ماشین جلویی رو ندیدم مستقیم رفتیم زیر خاور یعنی قشنگ سپر ماشین تا زیر خورد به لاستیک عقبی خاور من دی گه گفتم تموم شد خدایا بچه هام رو نگه دار خواهرمم با ما بود الان با اشک دارم براتون مینویسم فقط تنها شانسی که داشتیم ماشین ما سرعتش کم بود وخاور هم داشت دست انداز رو رد میکرد اون دست انداز دست خدا بود برای نجات ما کلی ماشینمون خط افتاد بهش .دیگه ماهای سنگین مسافرت نمیرم 

سلام دوستان منم اومدم دینمو ادا کنم و برم سراغ زندگی

راستی داستان زندگیمم نصفه موند 😌نتونستم کاملش کنم

خب اول که دوستان من کادر درمانم و یکی از پزشکای معروف شهرمون گه ازش مشاوره گرفتم بهم توصیه کرد برای روتین پوستی محصولات ایرانی بهتر هستن چون متناسب با شرایط اقلیمی کشور خودمون ساخته شدن مثلا من عمده وسایلم یا مای هستن یا فیروز که قیمت خیلی مناسبی هم دارن پوستمم بشدت عالی شده نسبت به قبل

@مامان_سبحان7 سلام عزیزم یه بنده خدایی ۵۰تومن پول داره میخوادبزاره بانک بنظرشما کدوم بانک سودش بهتر ...

سلام عزیزم ، صندوق های بورسی سودشون از بانک بیشتر هست ، و همینطور اگر پولشون رو برای یک سال نیاز نداشته باشند سکوهای تامین مالی جمعی مثل حلال فاند یا دونگی و کارن سود بیشتری از صندوق های بورسی دارن .

و حالا اگر هم میخوان پولشون رو حتما بانک بگذارند بانک پارسیان رو میدونم یک طرحی داره که سودش هم بعد از یک ماه برای ۵۰ میلیون ماهی یک میلیون هست که بعد از یک ماه هم اگر پول رو بردارن از سودش کم نمیشه . 

2810