2777
2789
سلام با احترام به نظرتونلازم دیدم اینو بگممادرم یک عمل جراحی سخت داشت دکترش فقط خوردن مرغ ابپز تجویز ...

سلام  کاملا درسته  ولی من به خاطر شایعاتی که درباره مرغ  زیاد شنیده بودم ترجیح دادم ندم و بلدرچین و گوشت گوسفند میدادم  به نظرم تغذیه کودک داخل دوران کودکیش خیلی مهمه از لحاظ جسمی خیلی قوی میشه من پسرم تا سال سالگی حتی یدونه آمپول یا دکتر نرفته بود به جان خودش قسم اما از سه سالگی به بعد ی عمل سنگین داشت  که خوددکترپسرم شخصا روزی چندبار به پسرم سر می‌زد و حالش رو جویا میشد به خاطر نگرانی که راجب پسرم داشت تا خدارو شکر پسرم بعداز سه روز کاملا حالش خوب شد  تونست غذا بخوره خیلی سریع بهبود پیدا کنه جای عملش به نظر خودم اول لطف خدا و بعدش تغذیه خوبش باعث شدسریع  پسرم سرپابشه لازمه بگم بعد از اون عملش به فاصله سه ماه بعد عمل دیگه ای انجام داد اما از اون موقع به بعد دیگه بدنش مثل سابق نیست مرتب مریض میشد حتی یک بار  هم به خاطر سرماخوردگی بستری شد بیمارستان خودم بعد از عمل پسرم تا یکسال دچار مشکلات روحی و استرس و اظطراب شدید شدم و مثل قبل نمی‌تونستم مراقب تغذیش باشم  وبالطبع هم نسبت به سابق بدن پسرم ضعیف تر شده بود و زود زود سرما میخورد این از تجربه شخصی خودم راجب پسرم

من باور دارم خواستن توانستن هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما ها به این طور کارها میگیم قناعت 👌میگیم مدیریت صحیح 👌حالا نظریه ها فرق می‌کنه دیگهبعد خوردن بستن ...

خیلی هم عالی خدا خیرت بده  عزیزم اونایی که پتانسیل پس انداز صحیح داشته باشن می‌گردن تو پست هات و نکات کلیدی و کاربردی رو در میارن و آویزه گوش میکنن تا آخر عمر دیگه بقیه هر برداشت آزادی میکنن اصلا مهم نیست  . ❤️🩷

ما ها به این طور کارها میگیم قناعت 👌میگیم مدیریت صحیح 👌حالا نظریه ها فرق می‌کنه دیگهبعد خوردن بستن ...

واقعا لذت بردم از نوشته هاتون😍

معصومه خانم از نکات خانه داری آشپزی بیشتر بگین مثل همین نحوه سرخ کردن سیب زمینی . خیلی آموزنده هست 

بنظرت با 150 میشه کف زمین شناژ ریخت دیوار هاش ساخت؟

بستگی به متراژ داره . ما یه خونه 40متری با تراش و دستشویی میشه هفتاد متر درست کردیم . نزدیک 200شد . ولی خب بهترین مصالح گرفتیم 

نه نرو. اگه بری میدونی اینا ....😅😅😅

عاشق مادرتون شدم تموم ، رفت.

مثلا من بی مدیریتی کردم و ۳۰ تومن الکی بستنی خریدم منی که تو رژیمم مثلا🤬 

بابت انگور ها ممنون. ما انگور گرفتیم ولی همسرم حساسیت پیدا کرده و پر کالریه ها میذارم بیرون خشک بشه🍬.

یه موقعیت کاری برام پیش اومد امروز از صبح تا ظهر رفتم ، روحیه ام هم باز شد.

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
اتفاقا مامانم میخواد بره دندون پزشکی نمیدونم به خواهرم بگم برا هزینه یا نهشایدم بگم بده ولی نمیخوام ...

میدون انقلاب تهران دانشگاه دندانپزشکی شاهد قیمت ها و کارشون خوبه

سلام بچه ها واقعا از نظر اقتصادی تو فشارم هر کس میتونه راهنمایی کنه اگه وام ۱ تومنی ویپاد رو تسویه یک جا بزنم ۲ تومن باز میشه 

زمان زده ۱۳ مرداد باید همون موقع بزنم یا زود تر میشه 

حتما راهنمایی کنید سردرد گرفتم از بس فک کردم

سلام بچه ها واقعا از نظر اقتصادی تو فشارم هر کس میتونه راهنمایی کنه اگه وام ۱ تومنی ویپاد رو تسویه ی ...

سلام 

انشالله خدا کمکتون کنه هر چ زودتر 

بله عزیزم بعد از ده روز میتونید وام رو تصویه کنید و وام دوتومنی باز میشه 

اما اگر بتونید موجودی حسابتون رو در حد دو سه روز سه تومن مثلا بزارید وامها زودتر باز میشن و لازم ب چن بار گرفتن وامها نیس 

مثلا من خودم موجودی نداشت حسابم وام ی تومنی رو چهار پنج بار مجبور شدم گرفتم ولی از بعدش دیگه دو روز مونده ب تصویه قرض میکردم از همسرم کیزاشتم تو حساب وام بعدی سریع فعال میشد

سلام انشالله خدا کمکتون کنه هر چ زودتر بله عزیزم بعد از ده روز میتونید وام رو تصویه کنید و وام دوتوم ...

عزیزم ممنون جواب دادی یعنی باید حتما ۱۳ مرداد زده باید تسویه بشه ؟

خانما 15 تومن دارم ب نظرتون طلای دست دو بخرم؟یا ربع سکه؟یا طلای نو با وزن زیادتر ب صورت قسطی ینی ۱۵ ...

بنظر من طلاسی برا پولهای کم هس 

من خودم در ارزوی خرید ی رب سکه و ی سکه کامل هستم انشالله ک بشه بهش  برسم 😁 

اما غک کنم دوستان گفتن طلای دست دوم با درصد کم بهتر از رب سکه هس 

طلای نو هم مصلما اجرت و سود بیشتری باید بدید خصوصا ک قسطی هس 

شرایطش رو حتما بپرس ببین اگر ب صرفه بود امتحان کن 

اما نظر من اول طلای دست دوم 

دوم رب سکه هس

بنظر من طلاسی برا پولهای کم هس من خودم در ارزوی خرید ی رب سکه و ی سکه کامل هستم انشالله ک بشه بهش ب ...

مرسی جوابمو دادی عزیزم

خودمم دلم میخواد ربع سکه بخرم تا حالا سکه نخریدم هم هیجانشو دوس دارم هم میترسم از حبابش

دوستان از تجربه های خرید سکه و ربع و نیم بگین

خانما 15 تومن دارم ب نظرتون طلای دست دو بخرم؟یا ربع سکه؟یا طلای نو با وزن زیادتر ب صورت قسطی ینی ۱۵ ...

ربع

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810